Breeding Britt 1

Welkom bij het allereerste, inleidende verhaaltje van het Wensmeisje Britt en haar pooierDaddy Leon. Britt is helemaal nieuw op T-GIRL (leuk hier!!), maar ze is een ervaren sissy cd die via haar profiel hier en komende verhaaltjes leuke geile mannen in het echt hoopt tegen te komen voor haar clubje.

Leon is relatief nieuw in haar leven als sissyslet. En tijdens hun steeds geiler wordende, urenlange chats tijdens de lockdown ontstond het volgende plan: Britt moet worden bevrucht.

Hieronder kunnen jullie lezen hoe.

“Breeding Britt” is de naam die we hebben gegeven aan onze mails en chats over Britts Ultieme Bevruchting, zodat het straks bijna echter is dan echt. En dus als vanzelf leidt tot Britts bevruchting tijdens onze aanstaande hoteldate.

Oh ja - bijna vergeten: we hopen op een of meerdere voyeurs/fotografen om alles vast te leggen met Britts eigen cameraatje. Zodat we de geilste beelden kunnen delen met Britts toekomstige fans op T-GIRL. Uiteraard discreet en anoniem (je komt zelf niet op de foto). Britt wel: zij staat bij die fotosessies centraal als aandachtshoertje en als te bevruchten pornoslet. Reageer vooral als je interesse is gewekt. Talent als fotograaf is niet echt vereist, geilheid op broedse cd teefjes zoals Britt natuurlijk wel.

Maar eerst: de locatie. Hotel in Amsterdam. Vijfde etage. Luxe kamer met glas van plint tot plafond en uitzicht over het centrum.

Onze date is ‘s middags. Het is 2 uur.

Britt staat als fuckdoll bijna bewegingsloos pal voor het raam en draagt nylons, zwarte lakleren stiletto’s en een strak zwartleren korsetje.

Ze is al een tijd Leons hondenteefje en draagt een brede leren halsband met ketting; en omdat ze ook een MILFlolitasletje is: een sexy meisjesbikini. Twee piepkleine stukjes witte stof met strikjes links en rechts en een koeienprint. Britt is Leons loopse teefje, broeds en opgewonden: haar geringde clit past nauwelijks in het meidenbroekje.

Net boven Britts kontje zien we een tatoeage van pootafdrukken van een hond. En een barcode die Britt tot vee bestempelt. Compleet met haar nummer 762 en “doggirl”. Alles zwart en duidelijk zichtbaar. Alsof het een brandmerk is dat haar eigenaar in haar vlees heeft gedrukt. En alsof Britt als teefje zojuist besprongen is.

Zo staat ze als een braaf en bruikbaar hondenmeisje roerloos, maar met een kloppend hartje te wachten op wat komen gaat. Zichtbaar voor het winkelend publiek beneden op straat. En voor Leon die haar gadeslaat vanaf het bed terwijl ze haar positie inneemt: lange benen ietsje gespreid, kontje iets naar achteren, ruggetje wat hol - als het gewillige object dat Leon van haar heeft gemaakt. Gespannen, maar superkrols. 

Zelf ziet ze niets. Ze draagt een zwartleren hondenmasker (zodat ze anoniem gefotografeerd kan worden). 

Zo is het afgesproken tussen Leon en Britt in de chat. Die chat en mails mogen jullie hier meelezen. Allereerst Leon over stap 1 van het Bevruchtingsritueel dat Britt zal ondergaan en waarvan echte liefhebbers deel zullen mogen uitmaken: het TEASEN van het kutje van Britt: het voorbereiden en inwijden van haar verlangende holletje. Die aflevering volgt binnenkort. We hopen dat we jullie alvast wat nieuwsgierig hebben gemaakt naar ons RITUEEL. Reacties zijn meer dan welkom. Liefs, Leon en Britt X

3593 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.