Mijn belevenissen als TravoTEEF, als dumpslet in hotel

Geplaatst door: travoteefpetra op 19-03-21

Ha lekkere schatjes van me, hier weer eens een waargebeurde belevenis van mij. Deze is van een tijdje geleden. De inleiding zal ik weglaten, die kennen jullie tenslotte inmiddels wel toch? (lees anders mijn andere belevenissen maar eens)

Het was dus weer eens zover, ik was geil, hoerig en loops en was waus op jacht naar pikken. Helaas vlotte het niet zo op de bekende chatsites en ik besloot het eens over een andere boeg te gooien. Ik installeerde grindr en pakte een uitdagende foto van mezelf waar ik op me knietjes klaarlag. Een korte beschrijving die niets aan de verbeelding overliet; travoteef, loops, wil geneukt en volgespoten worden. Ligt anoniem voor jullie klaar. Binnenkomen, neuken en spuiten. Barefucks!  en wachtte af. Al snel kreeg ik berichtjes. Omdat ik ook kon zien hoe ver iemand daadwerkelijk van mij af was werd het makkelijker kiezen en hoopte ik fakers ook sneller te kunnen ontmaskeren.
Bij ieder berichtje was mijn reply helder; heb jij het lef deze travoteef bare te neuken? dan kan je NU langskomen, anoniem in hotel. Adres via whatssapp. Gelukkig was er van meerdere mannen in de buurt animo, via wa gaf ik mijn adres en wachtte af.

Het duurde niet lang of ik hoorde iemand binnenkomen. Ongeduldig wachtte ik af. Toen voelde ik een paar handen op mijn heupen. Ik werd stevig beetgepakt een voelde wat tegen mijn sterretje aanduwen. Zonder een woord te zeggen werd een harde pik me kutje ingeschoven. Ik kreunde. Wild begon de man mij te neuken. Nog voordat ik goed en wel opgewarmd was voelde ik hoe hij in me klaarkwam.  Zijn pik gleed uit me en zonder verder een woord te zeggen was hij weer verdwenen. Al met al had het misschien 5 minuten geduurd. Was dit het nu?

De volgende liet gelukkig niet lang op zich wachten, nummer 1 was mijn kamer nog niet uit of ik kreeg een berichtje; welke kamer lig je snol? Snel stuurde ik mijn kamernummer en bleef liggen met mijn kontje gewillig omhoog. Voordat ik erg in had stond hij in mijn kamer. Zo snol, je hebt er zin in he, nou ik ook! Opnieuw voelde ik een hand op mijn kontje, al snel gevolgd door een (of meer) vingers in me kutje. En werd me kutje verkend, of beter gezegd al lekker uitgewoond. Hij maakte er duidelijk werk van en gewillig bood ik me hoerige kutje aan. Ik kreunde en smeekte om meer, meer pik wel te verstaan. Maar zover was het nog niet, eerst mepte hij mijn kontje nog even totdat het begon te gloeien. Neuk me schat, kreunde ik, neuk me alsjeblieft. Gelukkig hoefde ik daar niet lang meer op te wachten en opnieuw schoof er een harde lul me kutje in. In tegenstelling tot zijn voorganger nam hij wel de tijd om het op te bouwen. Eerst met langzame, maar wel diepe stoten  keek hij wat ik aankon. Toen hij merkte dat ik meer aankon verhoogde hij het tempo geleidelijk. Ik begon mee te bewegen en bij elke stoot zette ik me schrap zodat hij zo diep mogelijk kwam. Zoals altijd kreunde ik van genot en moedigde hem aan goed door te neuken. En dat deed ie ook, ik genoot weer met volle teugen en voelde me kut steeds natter worden. Hij verhoogde zijn tempo nog meer, ik vermoedde al dat hij zou gaan komen en jutte hem nog verder op. Neuk em schat, spuit je zaad diep in me kutje, mijn slettekutje MOET gevuld met zaad . JOUW zaad. pomp me maar vol , maak me je zaadsnol, en meer van die dingen. En toen kwam hij, niet een beetje maar hard kreunend pompte hij me kut vol! heerlijk gewoon weer.
Hij glipte eruit en zei; blijf even zo liggen, trek je kutje maar beetje open. Natuurlijk deed ik wat hij vroeg, en toen ik wat zaad eruit voelde lopen maakte hij wat foto's. Pers maar slet, riep ie nog, laat het er maar uitlopen dan film ik dat. Terwijl ik begon te persen voelde ik het zaad uit mn kutje druipen. Met een hand naar achteren veegde ik het zaad aan me vingers om ze daarna naar mn mondje te brengen en luid kreunend af te likken. Toe er geen zaad meer uitkwam kleedde mijn neuker zich weer aan en was ook hij verdwenen.

Ik pakte opnieuw mijn telefoon en checkte mijn berichtjes. Ik had weer flink wat belangstelling zag ik en dat kwam goed uit want ik was weer goed geil aan het worden. Ja schatjes als er een maal zaad in me kutje zit dan wil ik meer en meer. Ik zocht een lekkere gozer uit, of beter gezegd ik zocht naar de lekkerste pikfoto die ertussen zat. Het ritueel herhaalde zich, dus ik checkte snel of hij zin had me gewoon ff te komen volpompen en toen ik de bevestiging daarvan had gaf ik mijn adresgegevens om weer af te wachten. ook nu ging de tijd weer snel en terwijl ik nog druk was om nieuwe neukers te selecteren en het adres te geven werd er weer geklopt. Snel legde ik mijn telefoon neer en ging weer in mijn favoriete houding klaarliggen.

Goedzo slet, je bent er al helemaal klaar voor, hoorde ik. Daarna het geluid van iemand die zich uitkleed en voordat ik er erg inhad werd er op mn kutje gespuugd. Twee grote handen pakten mn heupen beet en daar werd opnieuw een harde pik mn kutje ingeschoven. Met langzame maar diepe halen voelde ik hoe hij zijn best deed mn gaatje goed op te rekken. Kreunend en steunend moedigde ik hem aan. Langzaam voerde hij het tempo op, ondertussen werd ik uitgemaakt voor alles wat hij kon verzinnen. Slet, snol, hoer, teef en hij ging maar door. Kreunend ontving ik stoot na stoot in me kutje en genoot van elke seconde van zijn pik in me. Na een tijdje stoten vond hij het genoeg en floepte eruit. Omdraaien teef, op je rug. ik ging klaarliggen met mn benen wijd en direct kroop hij bovenop me. Met een hand pakte ik zijn harde pik en zette die tegen me gaatje. Hij stootte goed door en ik sloot mijn benen om zijn rug. Dit was duidelijk een standje wat hem nog meer opwond. en hij verhoogde het tempo en de intensiteit van hoe hij me neukte. Met zo'n tempo zal hij wel snel gaan spuiten dacht ik nog, en jawel hoor. Uit zijn gekreun en gesteun leidde ik af dat ook hij ging klaarkomen. Ik hielp hem nog een handje door mn kutje strak te knijpen zodat hij nogmeer het gevoel van een heet kutje zou voelen. Bevrucht me schatje, hijgde ik nog en toen werd ik opnieuw volgespoten met dikke klodedrs warm zaad. Hij kroop weer van me af en terwijl hij zich fatsoeneerde hoorde ik al weer dat er geklopt werd.
Mijn derde neuker van die avond verdween al snel en voordat ik er erg in had stonden er nu 2 mannen in mijn kamertje.

Zo snol, nu zijn wij aan de beurt riepen ze. En binnen notime waren ze uitgekleed en stonden er twee halfstijve pikken in de aanslag. Ik begon ze om beurten te pijpen. Al snel had ik in elke had een harde pik beet. Wie eerst lekkertjes vroeg ik? en terwijl ik weer op me knietjes ging en me kutje aanbod schoof nummer 1 erin. De ander ging tegenover me staan zodat ook mn mondje gevuld werd met warm vlees. Terwijl ik in beide gaatjes gevuld werd voelde ik hoe mn neuker begon te soppen in het zaad van zn voorganger. Na enige tijd riepen ze , wissel, en draaiden ze de rollen om. Ik kreeg nu een zaadpik in mn mondje en proefde een mix van kutgeil en sperma mmmmm. Opnieuw begon de man in me kutje lekker te neuken. Zijn pik was net iets kleiner maar de kracht van zijn stoten compenseerde veel. terwijl de mannen me aanmoedigden en elkaar ook opzweepten nam mijn zaadhonger toe.
Blijkbaar merkten zij dat ook en samen kondigden ze tegelijk hun orgasme aan. Terwijl de een opnieuw mijn kut volspoot trok de ander zijn lul een beetje uit men bek en spoot zijn dikke klodders zo over mijn gezicht en mondje. Ik opende mijn mondje verder om maar weinig van het heerlijke zaad te moeten missen. Terwijl ik het zaad uit me kutje voelde lopen schoof ik met mn vingers het zaad op mn gezicht naar mn mondje om het te likken en te slikken.

Terwijl ook deze neukers zich aankleden en weer vertrokken bladerde ik door de berichtjes. Ik was nog steeds hoerig geil en koos de volgende man, of beter gezegd pik uit. Opnieuw hetzelfde recept. terwijl ik op bed met een dildo in me volgespoten kutje lag te wachten genoot ik weer met volle teugen. Na enige tijd werd er weer zachtjes geklopt en kwam er iemand mn kamertje binnen. Ik ragde de dildo nog even goed in me kut tot hij uitgekleed was. Toen nam hij het over. Op je rug slet! riep ie en terwijl ik mn benen voor hem spreidde pakte ikmet een handje zijn pik beet en zette die tegen me travoholletje. ij duwde goed door en ik sloot mijn benen achter zijn rug en liet me gewillig neuken. Kreunend ving ik stoot na stoot op terwijl hij me probeerde te tongen.  Snel verhoogde hij het tempo en aan zijn gehijg leidde ik af dat ik opnieuw snel volgespoten zo worden. Het duurde inderdaad niet lang meer en met een paar laatste harde diepe stoten spoot ook hij zijn warme zaad weer vol me kutje in. Terwijl ik nog even op mijn rug lag na te genieten verliet ook deze snelle spuiter mijn hotelkamertje.

Later die nacht kreeg ik in totaal nog 3 neukers. Helaas werd de kwaliteit van de neukers steeds minder en besloot ik te stoppen en voldaan viel ik in slaap

En vond je bovenstaande zo geil dat je ook wel eens met me wil komen spelen? Stuur dan zeker een (prive)berichtje of laat wat achter op mijn profiel
xxx jullie sletje Petra

nb: lees ook mijn andere belevenissen eens! (zoek op travoteef in de verhalen)

3097 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.