Vrijdagmiddagborrel

Geplaatst door: sonny op 24-03-21

Het einde van de week nadert en het is rond 16.00 uur tijd voor de vrijdagmiddagborrel.. rond 16.00 uur sluit iedereen zijn pc af en gaat lekker aan de wijn,  bier en fris.. tijdens de ochtend was ik hier op de cast ingelogd en kwam ik in gesprek met iemand genoemd 'sexy travo " we spraken af dat ik van de week zou langs komen en wisselde onze nummers uit.. na een paar drankjes te hebben gedaan belde ik haar en vroeg haar of ik langs mocht komen en of ik haar adres mocht.. na wat op en neer gemail, had ik hem eindelijk,  ik in mijn auto gestapt en daarnaar toe gereden.. ik belde aan en de deur ging open..

De persoon een kalige man zei hoi en vroeg wat ik kwam doen.. ik gaf aan dat ik iets had voor de sexytrava, waarna hij aangaf dat de persoon die ik zocht hier niet meer woonde en wat ik dan voor haar had.. ik bedacht me geen seconde en vroeg hem of dat hij misschien de persoon was die ik had gesproken.. hij reageerde ontkennend en vroeg me nogmaals wat ik dan had? Ik vertelde hem dat ik een chocolade lolly had waarna hij me vroeg waar, waarna ik wees naar de bobbel in mijn broek.. voordat ik het wist begon de man met zijn hand aan me lolly te wrijven die aardig op kwam zetten.. hij zei oohw.

Dat is een lekkere lolly,  waarna hij de voordeur dicht smeet op zijn knieën mij gulp open maakte en begon te pijpen.. na enkele minuten spoot ik zijn mondje vol.. waarna hij me vroeg om mee naar binnen te komen.. eenmaal daar aangekomen gaf hij aan zich even op te tutten,  waarna ik zei.. zie je wel je bent het toch.. na kleine 20 minuten kwam hij terug als een zij. Mooie blonde lokken, geil setje, mooie pumps en goed voorzien van make up.. in het volgend verhaaltje zal ik iets meer vertellen over het hoe en wat verder 

3096 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.