Hoe een zwoele zaterdagnamiddag mijn leven een andere richting gaf.

Onderstaande is waargebeurd.
Het heeft mijn leven in een andere richting gedreven,  een richting die ik nooit gedacht had te zullen inslaan. 

Het was een zwoele zaterdagnamiddag, hartje zomer. De  kleine witte wolken aan de hemelsblauwe lucht vonden het blijkbaar zelfs te warm om te bewegen.  Alles ademde warmte en loomheid in en uit.
Toch was ik naar de sportschool geweest, uit gewoonte. Omdat het er heel rustig zou zijn en om eens lekker te zweten in mijn kort eng sportbroekje en een open singlet dat aan mijn huid kleefde toen ik richting douches en sauna wandelde.
Weinig volk in de sportruimte, nog minder in de kleedkamer. Na een frisse douche nam ik de gekke beslissing om toch nog even in de sauna te stappen.  Ik zou zeker de hele sauna eindelijk eens helemaal voor mij alleen hebben, dacht ik.

Toen ik de sauna binnengestapt was en mijn ogen zich aangepast hadden  aan de overgang van het helle licht in de kleedkamer en het bijna duister in de sauna, ontwaarde ik een figuur die achteloos lang uitgerekt op de bovenste bank  lag, recht tegenover de ingang.  Ondertussen kon ik ook zien dat hij een donkere huidskleur had.  Mijn blik viel meteen op zijn lange pik, die als het ware over zijn been gedrapeerd lag. Toeval of niet ?  

Ik spreidde mijn handdoek op een andere bank en ging languit liggen maar niet voor lang.  Het beeld van zijn lul bleef  in mijn geest rondwarrelen, zozeer zelfs dat ik merkte dat mijn penis lichtjes begon te zwellen. Om dat niet al te zichtbaar te laten worden , ging ik  rechtop zitten. Maar ondanks dat en ondanks dat ik aan andere dingen probeerde te denken, de deadline op het werk,  de klusjes in de tuin die nog wachtten, de rekening die ik niet mocht vergeten te betalen,  moest ik zelfs mijn knieën optrekken om te proberen het steigerend lichaamsdeel aan zijn blik te ontdekken. Met gesloten ogen wachtte ik af tot alles zou bedaren.

Plots hoorde ik het kraken van de houten bank waarop mijn saunagenoot had gelegen. Uit de geluiden kon ik opmaken dat hij rechtstond. Dadelijk zou ik zijn voetstappen richting deur horen, even de koelte voelen van de deur die open en dicht gaat en dan zou de spanning en het bloed uit mijn lid wel vanzelf wegebben,   Ik schrok toen ik plots een hand rond mijn pik voelde. Ik wilde hem wegduwen maar bedacht me. Dit was me nog nooit overkomen, nog nooit had een vreemde mij intiem aangeraakt, laat staan een man. Maar ik verzette mij niet.  Ik deed mijn ogen open en las de vraag in zijn ogen. Een bijna onmerkbaar knikje van mijn hoofd  was mijn antwoord en hij begon langzaam aan mijn lul te likken. Vervolgens nam hij mijn lul tussen zijn lippen en begon met zijn tong rondjes te draaien rond mijn eikel.  Hij had nog maar net even aan mijn pik gezogen of ik kwam al schokkend klaar , veel te vlug naar mijn zin. Hij slikte het meeste door , een paar druppels  wit dropen langzaam langs zijn donkere huid naar beneden. Een beeld om nooit te vergeten.  Het werd me nu toch echt te heet in de sauna,  dus ik kwam recht en nam hem met de hand mee naar de doucheruimte. Hij begreep eerst niet wat ik bedoelde maar toen ik op mijn knieën voor hem ging zitten, lachte hij goedkeurend.  Ik verwende hem op dezelfde manier als hij mij verwend had. Instinctief deed ik wat ik dacht dat hij fijn zou vinden. Ik was dan ook heel trots dat hij na korte tijd met hevige stoten zijn sperma in mijn mond spoot.  

Daarna hebben we gedoucht. Toen hij uit de doucheruimte stapte gaf hij mij een kus op mijn mond.          
Na het afdrogen stapte ik de kleedkamer in om met hem te praten want we hadden tot dan geen woord gewisseld  maar hij was in het niets opgegaan. Hij moet razendsnel wat spullen aangetrokken hebben en verdwenen zijn.  Ik heb hem nooit meer gezien in de sportschool of daarbuiten maar er nog vaak aan gedacht.  De eerste keer dat ik sex had met een man, de eerste keer dat ik besefte nog andere gevoelens en noden te hebben, die ik voordien nooit had gevoeld of nooit had toegelaten. 

1547 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.