Een Zalige Wensnacht

Geplaatst door: miss-aurora op 29-03-21

Het was weer zo ver na langere tijd en vorige verregende woensdag waar bijna niks te beleven was. Een heerlijke zomerse koele wensnacht zou wat lekkers brengen. Dat verwachtte ik ook wel want had vooraf hier op chat gezeten, maar je weet nooit. 
Ik had mijn favoriete leopard look outfit weer aan en heerlijk mijn make up verzorgd ook al was het nacht en donker buiten. 
Was alleen wat later door tanken en een afgesloten afrit net voor de carpool plek. WTF! Maar goed uiteindelijk reed ik het terrein op, waar al een aantal auto's stonden, eentje met leeslampje aan en zag hem richting mijn auto kijken.
Ik parkeerde niet te dichtbij hun en stapte uit en liep op mijn high heels  het weggetje in weggetje naar achteren, waar het best donker was.
Toen hoorde ik een auto starten en kon gelukkig beter zien. Wat voelde het heerlijk zo te lopen, wetende dat ik bekeken werd en ging wat wulpser lopen, haha. De auto kwam langszij en het raam rolde open. Ik hoorde: hey sexy, ik parkeer iets verderop ok? Ja ok fijn zei ik en liep achter de auto aan. 
Toen hoorde ik psst lekkertje. Ik schrok en zag links een man staan en zei even wachten lieverd en liep wat sneller door. 
Aangekomen bij de auto stond de man al te wachten. Lekker lang met wit T-shirt en korte broek. Hij rookte een sigaret en gaf die aan mij. Ondertussen bekeek hij mij goed  in het dimlicht van zijn auto en zei wow wat lekker sletje.. Ik zei thanks en liet me betasten waar hij wilde.

Ik voelde zijn stevige handen over mijn lijf en hij kneep flink in mn bil en gaf een flinke pets erop. Jou ga ik neuken, maar eerst moet je door je knieën en mij stijf pijpen. Ja natuurlijk zei ik en gooide de sigaret weg. Ik bukte eerst en ontknoopte zijn shorts, die op de grond vielen en haalde zijn half slappe pik uit zijn onderbroek. Wat een machtig ding al en zei mmmm die is echt lekker en zakte door mn knieën en zoog zijn pik naar binnen.. O wat geil zeg en begon intenser te pijpen en voelde de erectie al komen.. Daardoor werd zijn pik ook dikker en moest ik even extra adem halen.. Maar al snel drukte hij mijn hoofd naar m toe zodat ik zijn grote dikke pik nu helemaal in mij had tot in mn keel en voelde zijn ballen tegen mijn lippen.. Zo hield ie mij tot ik echt bijna moest kotsen en duwde hem naar achteren om te kunnen adem halen. Het speeksel drupte van zijn pik en uit mijn mond, wat goddelijk geil.. 
Ik vind het zo verslavend deepthroaten en liet hem weer zijn pik in mijn keel glijden waarbij hij nu zelf neukbewegingen ging maken en kokkende geluiden kwamen uit mijn keel wat hij geil vond en zei jij slet dat vind je lekker he! Ik maakte wat mmm geluid en genoot van die knots die mij nu aan het neuken was, steeds heftiger zodat zijn ballen steeds tegen mn kin sloegen.. Zo ging dat lang door met wat adempauzes en moest een keer wat slijm uitspugen, zo veel. 
Hij stopte opeens en trok me omhoog en draaide mij om, waardoor ik nu voorover gebogen over de motorkap stond en hij tilde mijn rokje omhoog en gaf me een paar flinke tikken tegen mijn kont, die ik meteen voelde gloeien. 

Zo jij geile slet ga je altijd zonder slipje tippelen. Ik zei ja meneer en hij lachte hard.. Ik zei wel safe graag en haalde een condoom onder de rand van mijn naadkousen vandaan. Sure baby en ik ging rechtop staan en scheurde de verpakking open en rolde het condoom over zijn omhoog staande staaf en bulkte en pijpte nog even om te voelen of hij stijf bleef en dat was gelukkig zo. Hij draaide mij weer in neukstand en duwde mn kont bol en benen wijd. Even mijn plug eruit halen meneer zei ik en hij zei o jij neukslet jij moet echt iets groters in je kut hoor en toen ik mn plug eruit had gehaald voelde ik zijn harde pik in mij schuiven. Gelukkig had ik thuis al wat glijmiddel ingebracht en voelde zijn dikke staaf goed doorschuiven in mn kut en kreunde o mmm wat lekker. Haha dit is nog niks zei hij en begon me te neuken terwijl hij met zijn handen stevig mijn heupen vastpakte. Ik voelde zijn pik steeds harder diep in mij en hij bleef me zo heerlijk geil flink hard en diep doorpompen en ik kon alleen maar kreunen en voelde mij supergeil ook door zijn woorden waarmee hij mij slet hoertje sloerie en teef noemden. Hij heeft me flink diep lang en hard geneukt en sloeg tussendoor nog heerlijk hard tegen mn gloeiende billen en zijn handen krachtig mijn heupen heen en weer bewegend.. Hij begon te hijgen en hoorde ja ja ja jaaaa en ik voelde hem schokkend klaarkomen diep in mijn kont en trok zijn pik er pas uit toen hij helemaal klaar was.
Zo en nu ga ik haha bedankt heerlijke hoerig sletje ik spreek je weer op de chat want je bent nog niet van me af en trok zijn onderbroek en shorts weer omhoog en gaf mij nog een sigaret die ik natrillend begon te roken... Hij reed weg en ik genoot van mijn warme kut en kont...

Zo dat was echt lekker geil sletje hoorde ik en zag de man die ik onderweg tegen was gekomen. Zo wil ik het ook sletje en knoopte vast zijn broek los terwijl ik nog wat trekjes nam.. 
In de verte zag ik een andere auto naderen., die moest maar even wachten tot deze top klaar met me zou zijn, maar bleef gelukkig op 10 meter staan en genoot van het uitzicht.. 

Met een big smile en soppend kutje en plug weer op zn plek reed ik twee uur laten voldaan genomen door meerdere mannen weer naar huis. 

Wat een zalige wensnacht!

Xoxo, aurora

2311 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.