Hoe ik een slet werd...

Mijn verhaal begon in de jaren 70 ik was een moeilijk kind en best wel onhandelbaar liep vaak weg van huis, door een voogd kreeg ik de vraag of ik niet naar Hoenderloo wilde een jongenshuis waar meer kinderen zaten zoals ik. Ik wilde dat wel alles beter dan thuis dacht en beviel me best goed  alles ging beter ook school ging weer goed.

Op een avond kwam er een jongen in me kamer in zijn ondergoed hij wilde wat lenen weet niet meer wat, ik staarde naar zijn ondergoed en dat merkte hij. op een moment haalde hij zij lul uit zijn broek en beval mij die in me mond te nemen, ik schok hier van maar deed toch wat hij wilde. hij kwam best snel klaar in me mond en ging weer weg.

Na die avond dacht ik er steeds meer aan en wilde ook meer  maar ja hoe laat je dat merken, nou dat hoefde ik niet te laten merken wand een paar avonden later kwam hij weer en natuurlijk moest ik hem weer pijpen, hij vertelde dat ik een echte geile slet was wat nodig geneukt moest worden, de deur ging open en kwam nog een jongen binnen die gelijk zijn broek uit deed en zijn al stijve lul in met stak, en me neukte en klaar kwam in me de andere jongen neukte me daarna en pijpte de andere helemaal leeg dit nog heel erg vaak gedaan in zowel trio als met de jongens alleen.

Ja mijn verblijf daar denk was 4 jaar  ben ik gaan werken in de binnenvaart en eigen lijk nooit meer aan seks met mannen gedacht daarna getrouwd huisje boompje beestje je ken het wel op een avond na overwerk parkeerde ik mijn auto op een parkeerplaats en stond een paar mannen met elkaar te praten.

Ik zag 1 keek er steeds naar mij maar zocht er niets achter zat inmiddels aan zo’n picknick tafel en hij kwam er naast zitten  dacht nog waarom naast mij is nog genoeg vrije tafels maar snel wist ik het waarom hij legde zijn hand op me been en eigenlijk vond ik dat niet eens erg en dat merkte hij , en zijn hand ging naar me gulp en opende die, ik was al aardig stijf geworden en de gedachten van Hoenderloo schotten weer door me hoofd. Hij pakte mijn lul in zijn hand en begon zachtjes te treken. Ik was inmiddels bloed geil en maakte me allemaal niets meer uit en zij tegen hem pijp me en dat deed hij, die andere mannen dacht 3 kwamen er ook bij en vroeg of we met zijn alle naar zijn huis wilde, mmm dacht ik word ik misschien weer een geneukt. Dus we reden achter hem aan naar zijn huis en voor ik wel goed en wel binnen was had iemand mijn lul al in zijn hand. We gingen direct naar zijn slaapkamer we waren met 5 man en kan je wel vertellen nog nooit zovaak geneukt en zoveel sperma in me gekregen. Mijn vrouw heb ik dit nooit verteld, ons huwelijk was niet wat we beiden nog wilde en zijn uit elkaar gegaan.

Na jaren kwam ik op TGirl terecht en zag al die foto’s met mannen in lingerie en vond dat zo opwindend dat ik online het nodige besteld heb jurkjes rokjes tops pumps enz. en draag dit nu regelmatig zie mijn foto’s in me profiel.

De jongen uit Hoernderloo zoveeeel jaren geleden had gelijk gekregen ik was een slet geworden.

Nu zou ik het leuk vinden als ik een man zou vinden die me als zijn slet ziet en me ook elke dag als slet gebruikt. een man waar ik me kan samen wonen zonder een relatie te hebben  maar puur voor de sex met zijn 2 of met meer

Dit is een echt gebeurd verhaal en geen fantasie

3844 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.