Tara meegenomen naar de bios

Geplaatst door: tvsletjetara op 04-04-21

Tara wordt gepakt in de sexbios

Ik ga wel eens met een tas naar een sexbioscoop, waar je naar een filmzaaltje kunt waar zich ook allerlei geile dingen afspelen. Maar als je daarheen wilt lopen, kom je eerst door een gang waar zo’n zeven privecabines (waar je prive een film kunt bekijken) zitten die je dus passeert. Ik zoek dan zorgvuldig een film uit, dit moet dan wel een she-male of travestiefilm zijn waarin veel lingerie voorkomt. Die film bekijk ik dan in m’n privecabine, waar ik me dan installeer, of beter gezegd: transformeer.

Thuis (waar ik me eerst uitgebreid gedoucht en goed gespoeld heb) heb ik al m’n mooie lingerie aangetrokken: een satijnen zwarte beha met m’n mooie zelfhechtende siliconenborsten, een zwart glanzend torselet met prachtige nieuwe zwarte glanzende naadkousen en een (liefst rood) satijnen slipje. Ik kleed me, op m’n lingerie na, uit, trek een strak lakjurkje aan, stap in m’n 14cm hoge zwarte open lakpumps, en zet m’n blonde pruik op. Dan ga ik heerlijk zitten genieten van de film. De deur doe ik (als ik durf) niet helemaal dicht, maar laat die op een kiertje, een klein kiertje waardoor je, als je langs de deur komt, net naar binnen kan kijken als je dat zou willen.


Iedere keer als ik voetstappen hoor van (waarschijnlijk een man die door de gang naar de filmzaal loopt), klopt m’n hart in m’n keel van opgewonden spanning. Meestal lopen ze gewoon door, maar af en toe stopt er even een man om m’n deur nog een heel klein beetje verder open te duwen en om naar binnen te kijken, waar ze mij dan zien zitten: een geile lingerietravestiet die heerlijk zit te wachten op een man die hiervan houdt.

Ik doe dit op deze manier zodat er een beetje een selectie ontstaat en niet door iedereen gezien wordt, mannen die voor m’n deur blijven staan, zijn eigenlijk al op zoek naar een avontuurtje. Na ongeveer een half uurtje komt er weer een man langs die nu inderdaad stopt voor m’n deur, z’n hoofd even naar binnen steekt en me ziet, waarna ik hem dan uitnodig om mee te kijken. De deur gaat nu dicht een meestal draai ik hem dan op slot.

De man staat naast me, dicht tegen me aan, en begint al snel m’n gekouste benen te strelen. Heerlijk met z’n handen langs m’n dijbenen: langs de bovenkant van m’n benen omlaag en langs de binnenkant weer omhoog, over m’n gladde satijnen slipje, langs m’n middel naar m’n borsten. Heerlijk, ik voel me helemaal vrouw. Z’n handen volgen m’n geile lichaam weer naar m’n slipje, waaronder m’n travopik al behoorlijk begint te groeien en te kloppen.

 

Hij streelt stevig over m’n pik en gaat met z’n hand dieper tussen m’n benen, waarop ik m’n benen verder spreid en z’n hand naar m’n travokutje voel gaan, hmmmmmm. De man vraagt me om te gaan staan, schuift vervolgens m’n jurkje een beetje omhoog en m'n slipje opzij en begint me, al strelend, even te pijpen. Hier wordt hij waarschijnlijk erg geil van, van hij maakt z’n broek los, laat deze met onderbroek en al zakken, waarop z’n keiharde pik tevoorschijn komt.

Ik ga altijd voor safe en haal een condoom tevoorschijn en span deze heerlijk om z’n glanzende eikel en stijve pik om hem ook heerlijk te pijpen. Ik heb altijd een tube glijmiddel, spuit een beetje in m’n eigen mond, en pijp dit om z’n pik heen. Hij komt al snel achter me staan met z’n lekkere pik achter me en met behulp van mijn handen schuift hij zo bij me naar binnen, oh wat heerlijk is dit. Ik schuif hem langzaam naar binnen maar de man pakt me van achteren bij m’n heupen en trekt me naar zich toe zodat hij in een keer helemaal in m’n geile travokutje zit en me heerlijk diep neukt.

Z’n handen knijpen in m’n borsten en pakken m’n pik om deze stevig te masseren. Ik word heerlijk geneukt terwijl we samen naar een haast even geile scene van de film kunnen kijken. Heerlijk, dit neukende ritme van dit onverwachte avontuur, en al snel voel ik dat z’n bewegingen intensiever worden en dat hij me steviger bij m’n middel vasthoudt. Ik word heerlijk geneukt en voel dat hij gaat komen, het hart klopt in m’n keel dat ik een man zo geil kan laten genieten en dat een man zo heerlijk op mij geilt.

 

Een paar intensieve stoten, nog een, trillende knieen, en ik voel hem spuiten in m’n gevoelige travokutje. Hij tekt zich terug, pakt een stuk van de papieren rol, veegt zichzelf schoon en trekt z’n broek weer aan. Hij vraagt me om het discreet te houden omdat hij getrouwd is, daar kan hij op vertrouwen. Heerlijk vond ik het. Het is wel eens gebeurd dat er op deze manier drie mannen op een middag bij me langs kwamen: ik, als gratis travohoertje die op ze zit te wachten. Als ik zelf ook klaargekomen ben, ga ik weer naar huis om me goed te douchen, nog lang nageilend op zo’n heerlijke middag. M’n ervaring is dat het meestal oudere, getrouwde mannen zijn. Heerlijk kinky vaak.....of dominante Turkse of Mocro mannen....

3652 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.