Mijn fantasie deel 1

Geplaatst door: reneetv op 06-04-21

Ik haal opgelucht adem als de ik de deur van mijn hotelkamer dichtdoe. Half zeven al, en ik MOET om acht uur klaar zijn.

We hadden al uitgebreid gesproken via de chat en onze wensen besproken, nu zou het dan toch tot een date komen. Jij had 2 aparte kamers gereserveerd in het hotel en je zou me ruimschoots de tijd geven om me voor te bereiden. Waar was ik in hemelsnaam aan begonnen? Geen idee hoe je eruit ziet, maar je had me verzekerd dat je teder, hygiënisch en betrouwbaar was.

Ik stalde mijn outfit uit op het bed en lachte tevreden. Daarna in de badkamer aan de slag: eerst langdurig mijn sissykutje gespoeld, vervolgens ieder haartje weggeschoren. Toen het bad vol was, nog even heerlijk ontspannen. De tijd vloog voorbij en voor ik er erg in had, was het al half acht. Opschieten! Vlug droogde ik me af en smeerde me van top tot teen in met bodylotion.
Poedelnaakt liep ik naar de slaapkamer, en realiseerde met dat de gordijnen open waren.

Op het bed lag mijn outfit al klaar: zwarte stay-up kousen, zwarte kanten string, lakpumps met een heerlijke hoge hak, zwarte minirok en een witte kanten blouse. Verder natuurlijk mijn C cup silicone borsten en een mooie rode pruik met lang haar. Rode lippenstift en natuurlijke rode nagellak. Je had via de chat heel precies aangegeven hoe je me graag wilde zien.

Maar je had nog meer wensen: ik moest een metalen diamant buttplug dragen, formaat large, en mijn klitje in een stalen kooitje opsluiten. Deze attributen had ik niet, maar jij had ze al keurig bij de receptie van het hotel klaargelegd.  Met enige moeite kreeg ik de plug wel in mijn travokutje, maar met het kooitje had ik aanzienlijk meer moeite.  Inmiddels was het tien voor acht geworden en haastig kleedde ik me verder aan. Snel nog mijn make-up gedaan en tevreden keek ik in de spiegel. Op tijd klaar en super sexy. Ik ga op mijn buik op bed liggen in afwachting van wat er komen gaat.

2598 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.