Mijn fantasie deel 2

Geplaatst door: reneetv op 06-04-21

Ik lig op het bed te wachten, geblinddoekt, zoals jij het wil. Ik hoor de kamerdeur opengaan en bedenk me dat alleen jij dit kan zijn: jij had immers de andere sleutel van mijn kamer. Ik hoor aan je voetstappen dat je dichterbij komt, maar zeg niets: we hadden afgesproken dat ik niet mocht praten. Jij was de baas, en ik mocht alleen maar dienen. Je komt bij me zitten op bed en mijn hartslag versnelt. Ik voel hoe je mijn armen en benen gespreid vastmaakt aan het bed en besef dat er nu geen weg meer terug is.


Je handen glijden over mijn gekouste benen en ik huiver. Ik ben helemaal aan je overgeleverd en dat weten we allebei. Je vingers  voelen heerlijk terwijl ze omhoog werken onder mijn rok. Wanneer ze bij het blote deel aankomen, voel ik de warmte van je handen op mijn billen. Gewillig spreid ik mijn benen, zodat je verder kunt op je ontdekkingstocht. Je had vooraf al aangegeven dat je me eerst wilde keuren, en ik merk nu wat dat inhoudt: je voelt even of het kooitje goed zit, maar dan ga je snel door naar mijn bilnaad op zoek naar de plug. Ik hoor een teken van goedkeuring als je die aantreft. Je trekt zachtjes aan de plug en ik kreun. Dat had ik beter niet gedaan: voor straf sla je 5 x hard op mijn billen. Ssssst!

Dan sta je op en ik hoor hoe je je broek openritst. Je komt bij mijn hoofd zitten en als vanzelf open ik mijn mond. Een, twee, drie vingers stop je in mijn mond en ik weet wat er hierna komt. Pas als het slijm uit mijn mondje druipt, pak je me bij mijn rode haren en dirigeer je mijn hoofd naar je toe. Door de blinddoek zie ik nog steeds niets, maar ineens voel ik iets tegen mijn lippen. Warm, zacht en geschoren! Automatisch neem ik hem in mijn mond, de eerste keer voor mij!

2555 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.