Op de parking

Geplaatst door: lindacdtv op 17-04-21

Eindelijk was het zover. Na al een heel tijdje chatten op skype zou ik de man van mijn dromen ontmoeten.

Hij een knappe nette goed geklede zakenman, ik een keurige TV dame van middelbare leeftijd. Ik was voor hem zijn geheime maitresse.
Een eerste kennismaking in de echte wereld zouden we doen op een grote parkeerplaats langs de snelweg, bij een tankstation zodat ook voor een kopje koffie ruimte zou zijn.
Ik zag de grote auto met het juiste nummerbord de parkeerplaats oprijden, naar achteraan waar we hadden afgesproken.
Ik parkeerde ergens halverwege zodat ik netjes naar hem toe kon lopen.
Vlakbij gekomen stapte er een hele keurige net gekleed man uit de auto, liep op mij toe, en zonder iets te zeggen kuste hij mij vol op de mond. We hadden het er wel eens over gehad, maar dat zijn reactie zo enorm overweldigend zou zijn, ik stond te trillen op mijn pumps.
Op die parkeerplaats, twee mensen middelbare leeftijd die elkaar ongegeneerd diep aan het zoenen waren. Het moest voor de overige bezoekers daar wel geleken hebben op een live-show.

Tijdens het kussen voelde ik zijn handen op mijn borsten, ik voelde zijn hete adem, ik voelde dat hij snakte naar waar we al die tijd over gechat hadden.
Snel liepen we naar zijn auto, op de achterbank namen we plaats. Daar ging het voorspel verder, oh jongens wat kon die man kussen, zo heerlijk diep, intens, warm, zwoel. Ik was vergeten hoe heerlijk diep zoenen kon zijn.
Ik voelde dat wat hij in zijn broek had meer ruimte nodig had. Ik opende zijn broek en daar floepte een heerlijk mooi speeltje naar buiten, mooi stevig, groot, helemaal glad en voorzie van een heerlijk geurtje. Ja dit was een man die aandacht besteedde aan een date met een dame.
Eigenlijk als vanzelf gleed mijn hoofd naar beneden, naar tussen zijn benen, mijn warme en inmiddels hete lippen plaatste ik rond zijn mooie eikel, ik voelde een schok door zijn staaf gaan, langzaam, heel langzaam begon ik mijn warme lippen over die eikel te bewegen, het gekreun en gehijg van mijn lover werden luider, ik voelde aan zijn handen door mijn haar dat ik goed bezig was.
Terwijl ik mijn mond helemaal om zijn staaf had en die staaf tot achter naar binnen aan het zuigen was, voelde ik een warme straal tegen mijn gehemelte spuiten. Voor het eerst sinds hele lange tijd voelde ik weer warm zaad van een man in mijn mond. Ik kon merken dat hij al een aantal dagen droog stond want jongens dit was echt een enorme lading. Ik moest een paar keer slikken om niets te morsen op zijn nette pak.
Met mijn mond en lippen nog glad van zijn zaad zochten mijn lippen de zijne.
Wat daarna gebeurde was nog heftiger, mijn mond met zijn zaad tegen zijn tong en lippen, zo kusten we elkaar nog minuten lang.
Mijn slipje was ondertussen niet echt droog meer, maar mijn bevrediging bestond uit het bevredigen van die mooie man, dat was voor mij meer dan voldoende. Ik zou later wel aan de beurt komen.
Omdat hij in tijdnood zat namen we - helaas te snel - afscheid van elkaar.
Buiten de auto deed ik zijn hemd en das nog netjes recht en keek of er geen sporen achter gebleven waren. Na een laatste kus reed hij weg.

Ik liep terug naar mijn auto. Halverwege werd ik aangesproken door een vrij jonge jongen. Hij had ons staan begluren. Hij vond dat ik er wel mocht wezen en dat wat hij gezien had hem wel heet en geil had gemaakt.
Ik vroeg hem wat hij wilde. Kennelijk had hij deze reactie niet verwacht want hij ging staan blozen en stamelde....e uh.
Ik duwde hem met zijn rug tegen zijn bestelauto, deed zijn broek open en trok zijn staaf eruit, dat was best een enorme jongen, groot, dik en stijf.
Ik ging dicht tegen hem staan, zijn pik tussen mijn dijen en begon tegen hem aan te rijden. 
Het duurde niet lang of ik hoorde hem kermen dat hij ging spuiten.
Ik zei dat hij op mijn nylons mocht spuiten, nou voordat ik uitgesproken was zaten op de binnenkant van mijn dijen flinke klodders zaad.
Hij vertelde dat hij vaak van dit soort ontmoetingen droomde.
Wel ik heb een droom waargemaakt voor hem.

En voor mij,  ik vond het fijn om 2 mannen bevredigd te hebben.
Thuis speel ik wel even met mijzelf.

Voor Bernard, mijn lieve zakenman, het was heerlijk schat, je kust enorm lekker.
Voor de jonge  jongen, kijk af en toe, wie weet kom je nog eens een leuke dame op een parking tegen.

Liefs Linda

3542 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.