Nieuwe uitdagingen op de fiets

Geplaatst door: travsaskia op 19-04-21

Doordat ik meer op de fiets naar mijn werk ging, kwamen ideetjes in mijn brein naar boven borrelen. Hoe zou het zijn om ‘tegen het randje van vrouwelijke kleding aan’ op de fiets te stappen en mezelf dus lekker te laten zien? Ik beloot het te gaan proberen.


Ik was zeker niet van plan me volledig te transformeren tot Saskia, dus niet opgemaakt en ook geen pruik, dat zou later misschien allemaal nog wel kunnen. Eerst maar eens subtiel kijken hoe het zou zijn met een panty aan, een kort strak open billenbroekje (er overheen, dat accentueert mooi) en een kort leren jasje en alles afgemaakt met laarsjes met hak.


Ik moest dat natuurlijk wel voorbereiden. Het jasje en de laarsjes onder de snelbinder in een verder onopvallende tasje van de supermarkt. Ik besloot het ‘avontuur’ uit te voeren op de terugweg van werk naar huis. In de ochtend was het nu nog te koud om alleen in een panty te fietsen. Het was een mooie zwarte (wat dikkere) extreme glanspanty met naad. Later zou ik wel eens een glimmende huidkleurige panty kiezen met het billenbroekje er overheen. Dat zou echt spannend zijn, zeker met het korte jasje. Op een afstand zou het lijken alsof ik in mijn blote billen op de fiets zou zitten. Maar zover  was het nog niet. Eerst deze spanning maar eens zien te overleven.


Ik trok mijn panty aan, het billenbroekje lag op het werk in een tas. Ik heb een eigen kantoor, dus dat is geen probleem. Ook deed ik een bh aan, heel misschien zou ik mijn cup C indoen, maar dat wist ik nog niet zeker. Maar een bh kon natuurlijk altijd. Dat doe ik overigens vrijwel elke dag.


Het werd langzaam maar zeker vier uur op kantoor. De hele dag voelde ik de spanning in mijn lijf. Ik besloot het geheel nog een extra dimensie te geven. Ik koos voor elektro en voor de LovensRemote buttplug. Om vier uur ging ik naar het toilet om de elektrostrips op mijn ‘klit’ aan te brengen en de plug in te brengen. Ik trok mijn ‘klit’ omhoog en trok het billenbroekje er overeen heen aan. Ik had was tissues gepakt en eventueel vrijkomend zaad op te vangen, mocht ik onderweg klaarkomen. Dan zou mijn broekje in ieder geval niet gaan lekker. Het geheel stond best fraai. Ik voelde de spanning in mijn klit al toenemen, zeker toen ik de elektro stimulatie even aanzette via het MyStim kastje. Met mijn mobiel testte ik ook de plug en die vibreerde heerlijk in mijn ‘vagina’.


Ik was klaar om te vertrekken. Ik had mijn tas met jasje en laarsjes in mijn hand en plaatste deze - net zoals op de heenreis onder de snelbinder op mijn fiets. Mijn gewone werkspullen deed ik in de fietstas. Ik had natuurlijk gewoon mijn spijkerbroek aan en mijn gewone jas, het kastje van de MyStim zat in mijn jaszak. Voordat ik opstapte zette ik de stimulatie aan. Met de iPhone in de houder op de fiets kon ik de app LovenseRemote prima bedienen. Zittend op het zadel was dat toch wel lekker spannend, omdat de bewegingen op het smalle zadel de stimulatie bevorderde.


Ik begon te fietsen. Ik moest natuurlijk even een plek vinden om mijn spijkerbroek uit te kunnen trekken en mijn laarsjes aan te doen. Na korte tijd zag ik een kleine parkeerplaats bij een kleine jachthaven. Daar zou het wel kunnen. Het zou immers een snelle handeling zijn. Schoenen uit, spijkerbroek uit, laarsjes aan en snel de jas omwisselen. Er was niemand in de buurt, maar de spanning in mijn lijf was er niet minder om. Ik zag mezelf in die extreem glimmende zwarte panty en de zon scheen waardoor het glimmende accent nog meer opviel. Ik trok snel mijn laarsjes aan (hak 5-6 cm). Daardoor staan je benen meteen al wat vrouwelijker, maar goed, dat zou op de fiets niet zo opvallen. De panty des te meer. Ik had besloten de cup C nog niet te doen. De spanning was a flink genoeg.


Ik stapte op de fiets, zette de elektro stimulatie aan en de plug. Jeetje, dat was heftig hoor op de fiets. Niemand die iets kon zien natuurlijk, maar voor mijn was dit een sexuele sensatie, die ik - zo op de fiets - voor het eerst meemaakte. Het fietsen ging prima. Soms moest ik bij een enkel verkeerslicht even wachten, maar er gebeurde verder niets vreemd. Soms keken mensen wel even, maar geen nare opmerkingen of zo. Iedereen die op weg is naar huis, is kennelijk met haar of zijn ding bezig. Ik dus met het mijn en met veel plezier.


Mijn klit was opgewonden. Door de subtiele bewegingen op het zadel, priemde de plug lekker diep in mijn vagina en stimuleerde mijn prostaat. Het was heerlijk. Ik droomde in die combinatie van gevoelens helemaal weg, maar ik moest wel op de weg blijven letten.


Na pakweg 20 minuten hield ik het niet meer, de explosie vanuit mijn klit was heftiger dan ooit. Ik kwam heerlijk klaar. De tissues vingen het zaad op. Op de heenweg had ik al gekeken waar ik me weer zou kunnen omkleden om ‘gewoon’ als man thuis te komen. Dat was bij een jongeren hangplek. Er was niemand. De tissues liet ik nog even zitten. Trok de laarsjes snel uit, spijkerbroek weer aan, schoenen aan en jas wisselen. Ik kwam ‘gewoon’ thuis. Ging naar het toilet om de tissues met zaad te verwijderen. Alles weer in orde. Ik hield mijn billenbroekje aan, verwijderde de elektro strips en de plug en schink een wijntje in. Een heerlijk avontuur, met zeker een vervolg.

3355 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.