De eerste keer....

Vandaag was het dan zo ver, de eerste keer voor een date met een man afgesproken. Wel al een aantal keren

met een mede crossdresser afgesproken, maar dit dus nog niet.
Na een onrustige nacht slaap, vanochtend na het douchen alvast een sexy slipje en hold ups onder mijn kleren
aangetrokken. Ontbeten en daarna in de auto gestapt en naar een parkeerplaats in de buurt gereden om me daar
verder om te kleden. 
Een BH met siliconen (cup C) aangedaan met daaroverheen een sexy beugel BH met klant en een kanten blouse met lange mouwen.Uiteraard ook een kort rokje eronder. Na een korte rit aangekomen op het vakantiepark waar de afspraak plaats zou vinden. Daar mijn hakken aangetrokken, lippen gestift en mijn pruik opgezet. Toen de afspraak een bericht gestuurd dat ik klaar was waarop hij me met de auto kwam ophalen.

Er was wat overig verkeer op de parkeerplaats, dus maar even wachten tot de kust veilig was. Toen bij hem in de auto gestapt en samen naar het huisje gereden. Daar aangekomen eerst een bakje koffie gedronken, met de zenuwen viel het wel mee. Sterker nog, ik keek er heel erg naar uit aangezien dit hetgene was dat ik al langere tijd wilde doen. Dus niet te lang dralen en naar de slaapkamer gegaan waar ik al snel zijn jonge heer tevoorschijn haalde. Hmmmm die zag er echt lekker uit en al snel had ik hem diep in mijn mond. Na een tijdje stopte hij ook een dildo in mijn kont om ook daar wat meer ruimte te maken. Helaas bleek het daar na een aantal keren proberen wat te nauw te zijn, dus eerst maar eens thuis verder oefenen om het gat groter te maken zullen we maar zeggen….

Dan maar weer verder met zijn jongeheer, lekker diep in mijn mond, beetje neuken in mijn mond erbij en lekker zijn ballen likken. Lekker hoor, ik begon me een echt sletje te voelen. Na een hele tijd zuigen en likken kwam hij klaar en een poging gewaagd om het warme vocht door te slikken. Waarempel lukte dat ook nogen was minder vies dan ik had verwacht….uiteraard verder alles schoon gelikt en daarna voldaan mezelf weer opgefrist en door de man terug naar de auto gebracht.

Wat een toffe en geile ervaring, zeker voor herhaling vatbaar en hopelijk lukt het dan wel om ook in mijn kontje geneukt te worden. To be continued….!

3539 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.