Seks and sinners

Geplaatst door: ringwraith op 21-04-21

Hoi allemaal,

 

Na weer een langere adempauze hierbij het derde deel van mijn (zoals ik het eerder noemde) ‘seksuele levensverhaal’. Ook nu weer een volledig waar gebeurd verhaal, rechtstreeks vanuit het hart geschreven. Veel leesplezier!

 

Hoewel mijn seksuele fantasieën al vanaf heel jonge leeftijd alle kanten opgingen, van heel liefelijk en romantisch tot zo extreem en vunzig dat ik me er soms zelf voor schaamde, was ik in het echte leven een laatbloeier. Ik had op de middelbare school en later op de universiteit wel een paar vriendinnetjes, waar ik heerlijk mee zoende en knuffelde, maar verder ging het niet. Seks kwam ter sprake, maar het moment was er nooit of de experimenteer-wensen die ik had gingen ze (veel) te ver. En ach, ik had het leuk en vond het best, was toch te druk met het halen van mijn studie bezig. En uiteindelijk had ik wel seks met een paar meisjes, was heel lekker en relaxed.

 

Eenmaal afgestudeerd leerde ik een meisje kennen dat om te beginnen veel jonger was dan ik. Zij was toen we voor het eerst afspraken nog net (twee dagen!) 17, ik 30. Ik was de eerste man door wie ze zich liet neuken, maar ze had net als ik vrij heftige wensen en ideeën op seksueel gebied. We bezochten regelmatig samen KamaSutra-beurzen en ze vond het leuk niet alleen mannen maar ook vrouwen op te geilen. De seksavonturen volgden elkaar op. Neuken op een parkeerplaats, omringd voor vrachtwagens. Door drukke winkelstraten lopen in een heel kort rokje zonder slipje. Zich laten vingeren in een drukke bioscoop. Met een strak kort jurkje het bos in en daar heerlijk met een dildo aan de gang van, vlak bij een wandelpad. En: ze hield van anale seks. Liet zich heerlijk neuken in haar kontje en kwam daar zelfs vaak bij klaar. En vond het spannend mij af en toe met een strap-on te verwennen. Lucky me!

 

Maar het allermooiste was misschien nog wel haar postuur. Ze was vrij stevig gebouwd, droeg een flinke maat van kleding en schoenen. Zo flink dat het meeste mij ook paste. Haar spannende lingerie, sexy doorkijkblouses, jurkjes, plateaulaarsjes, pumps, noem maar op. En ook haar paardrijkleding: strakke rijbroeken, geile hoge rijlaarzen en chaps, haar sportbeha’s, het paste me en ik genoot met volle teugen als ze buiten de deur was. De geur van mijn geil vermengd met het hare in haar slipjes maakte me gek. En mijn kontgaatje zag af en toe rood van het vele spelen met haar vibrators en dildo’s. Het enige jammere: ik kon dit niet met haar delen. Hoewel ze voor veel, zo niet bijna alles in was zou travestie en biseksualiteit aan mijn kant voor haar toch een brug te ver zijn geweest. Dus moest ik het toch doen met mijn fantasie en met hulpmiddelen.

 

Uiteindelijk hield ik dit niet vol. De behoefte om een keer echt iets met een man te doen nam steeds meer toe en het lukte me niet die drang te blijven onderdrukken. Op een seksdatingsite (toen Nooky, later DutchContacts geworden) ging ik op zoek naar gelijkgestemden en na een tijdje had ik beet. In de chat raakte ik aan de praat met iemand met wie het qua wensen klikte. We waren allebei qua mannenseks nog maagd en spraken af voor een pijpdate. Ik was op mijn werk terwijl ik de afspraak maakte, op weg naar huis zouden we elkaar treffen. Bij Nunspeet/Epe, op de carpoolplaats onder aan de A28. Maar hoewel ik graag iets qua vrouwenkleding aangetrokken zou hebben lukte dat dus qua planning niet en was ik strak in het pak.

Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats bleek mijn date een heel lieve jongen van ongeveer mijn leeftijd, die dat pak helemaal niet erg vond. Integendeel, het wond hem juist op. We liepen samen de bosjes aan de rand van de carpoolplaats in tot we uit het zicht waren. Hij pakte mijn hand vast om me stil te laten staan en greep mijn rits, rolde die handig naar beneden en trok mijn broek omlaag, tot die op mijn enkels rustte. Vervolgens ging ook mijn onderbroek richting de enkels en stond ik daar in volle glorie voor hem. Over condooms hebben we het nooit gehad…

 

Ik voelde mijn pik stijf worden. “Je hebt een mooie en grote piemel, volgens mij kan ik daar wel wat mee” was zijn commentaar. Hij pakte me beet en begon me eerst langzaam met trekkende bewegingen voor te bereiden op wat er komen ging. Wist heel goed hoe hij me gek moest maken. Toen zakte hij om zijn knieën en ging er een heel nieuwe wereld voor me open. Mijn kloppende. keiharde pik in de zuigende mond van een andere man. Hij gebruikte zijn tong, zijn lippen en beet zachtjes met zijn tanden in mijn eikel. Vlak voor ik zou komen stopte hij, bleef alleen mijn ballen een beetje kneden en bewoog zijn vingers wat door mijn bilspleet. Net zo lang tot het dreigende orgasme weer wat was weggeëbd. Daarna nam hij mijn lid opnieuw in zijn mond en begon met zuigende, likkende en bijtende bewegingen opnieuw. Deze keer stopte hij niet en liet me schokkend klaarkomen in zijn mond. Ik spoot hard en veel, zo veel dat hij even kokhalsde en er wat van mijn zaad over zijn kin droop. Ik trok me terug en bij hield mijn pik nog even trekkend in zijn hand, om mijn orgasme zo lang mogelijk te laten duren. Een beetje moeilijk keek hij omhoog, vragend. Ik begreep hem en zei “Ja lieverd, je mag het uitspugen, hoeft het niet door te slikken”. Opgelucht deed hij dat.

 

En toen was het mijn beurt. Met mijn broek nog op mijn enkels en mijn na druipende pik open en bloot trok ik hem overeind en ging zelf geknield voor hem zitten. Zijn jeans en boxer gingen naar beneden en onthulden zijn prachtige, dikke neukstaaf die al trots en speelklaar overeind stond. Ik begon hem langzaam met mijn handen te masseren, kneep in zijn strakke ballen en bewoog mijn hand naar achteren, tot mijn vinger zijn anus raakte. Hij kreunde, maar spande ook zijn kringspier aan dus ik drong niet verder aan, concentreerde me weer op zijn pik en nam voor het eerst in mijn leven een mannelijk lid in mijn mond. Diep in mijn mond, zodat nu ik moest kokhalzen. Maar ik hield vol en liet die hete, harde pik in en uit mijn mond glijden, beet in zijn eikel en likte het voorvocht gulzig op. Ik besloot niet aan spelletjes te doen maar gelijk voor zaad te gaan. En jawel, na een aantal minuten voelde ik zijn pik aanspannen en stoten en daar kwam die warme, romige golf. Ik proefde voor de allereerste keer de heerlijke zoete smaak van zaad in mijn mond en zoog en trok de allerlaatste druppels uit zijn goddelijke pik. En guess what? Ik keek hem glimlachend aan en slikte beetje bij beetje die geweldige nectar door. Had daar tot mijn eigen grote verrassing geen enkele moeite mee!

 

Na nog een beetje met elkaars piemels gespeeld te hebben kleedden we onszelf weer aan en liepen terug naar de carpoolplaats. Een heerlijke ervaring rijker reed ik de laatste kilometers naar huis. En thuisgekomen was ik nog steeds zo opgewonden dat mijn vriendin en ik heerlijke seks met elkaar hadden. Ze zou eens moeten weten…

 

Voor nu was dit het weer. Wordt vervolgd… .

XXX, Rob

4137 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.