Het grote mannenbos

Geplaatst door: melissa79 op 25-04-21

Deze zomer ga ik mijn grootste wens in vervulling brengen. Ik fantaseer er al jaren over en inmiddels is door de ervaringen die ik heb gehad mijn schroom wel verdwenen. Ik ben erachter gekomen nogal exhibitionistisch te zijn, erg onderdanig en zeer sletterig. Ik heb niet iets met puppyplay, maar zou het toch heel geil vinden een oudere man te vinden, jaar of 60, forsgebouwd, met een paal van 20x6cm, heerlijk streng en dominant ingesteld.


Met hem een keer naar bijvoorbeeld Geestmerambacht te gaan. Daar op het naaktstrand met hem te zijn. Ik word dan door hem uitgelaten. Een buttplugje met een roze vossenstaartje en een halsband met ketting is het enige dat ik draag. Op handen en knieën loop ik braaf met mijn baasje mee. 

We lopen de grote bomencirkel binnen, omring door bosjes. Daar liggen verspreid over het veld 8 mannen, helemaal bloot en de meesten spelen met hun overheerlijke paal. Kom maar, teefje zegt mijn baas en ik kruip richting de man het meest dichtbij. Wat een geil beestje heb je, zegt de man. Ja het is een echt neukteefje, ze is hier alleen voor jullie plezier. Als je boven de 55 bent kun je van dit pijp- rim, neuk en pisteefje kosteloos gebruik maken. Voor me lag een chubby man van rond de 60, geheel kaal lijf en stevig op alle plekken. Tussen zijn benen een inmiddels keiharde paal, ook lekker stevig en zo'n 20 centimeter. Hij spreidde zijn benen en trok ze zo op, dat zijn paal, ballen en anus goed zichtbaar waren. Kom daddy zijn kontje maar eens even lekker likken slutje zei hij en ik begon zijn gaatje te likken. Hij nam de halsband over van mijn baas en beveelde me naar zijn grote glanzende paal. Ik begon te pijpen alsof mijn leven ervan af hing, zo geil was ik. 

Mijn baas trok zachtjes aan mijn vossestaartje terwijl de slijm slierten inmiddels aan mijn kin hingen. Na ongeveer 2 minuten spuit de oude baas zijn klodders zaad zo in mijn mond en na mijn tot de rand met zaad gevulde mond aan hem te hebben getoond, slik ik alles door en neemt mijn baasje mij mee naar de volgende. Doe bij hem hetzelfde beveelt hij en nadat ik net mijn tong bij een 70 jarige man in zijn kontje naar binnen steek, voel ik dat mijn plugje er uit wordt getrokken en een enorme pik mijn kutje binnendringen. Ik zag je net wel zei de oude man tegen me, Hoe je geile bekkie net werd volgespoten. Ik zl je meer geven en nog een extraatje. En inderdaad, zijn enorme lading zaad spoot zonder pardon in mijn keel. Tegelijkertijd spoot mijn baasje me in mijn kutje. De oude man liet me op de grond liggen en kwam met zijn pik boven mijn gezicht. Zo een aftans neukteefje heeft af en toe een lekker plasje over haar zaadbekkie heen nodig. En hij leegde zijn blaas gevuld met warme pis, over mijn gezicht en spoelde de kwijlslierten van mijn kin. Na het hele veld zo te zijn afgegaan en ongeveer een uur later was het tijd om in de bosjes achter het veld te gaan lopen.     

Daar aangekomen, maakte mijn baasje de ketting aan mijn halsband, aan een boom vast. Ik stond nu voorover gebukt en kon geen kant op. 6 mannen waarvan ik de helft nog niet had gezien stonden achter me. Ze neukten me een voor een, diep en hard. 4 van hen waren daarbij niet klaargekomen, ik moest op de grond gaan zitten met mijn rug tegen de boom. Alle 6 trakteerden ze me op een douche van zaad en pis. Ik likte de eikels nog even na en toen was het tijd om te gaan. Ruim anderhalf uur puur genot van een geil teefje. Hmmmm 

6123 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.