Slet ontvangt in hotel......haar mannen

Geplaatst door: roelplezier op 25-05-21

Met travestie als hobby ging ik geregeld naar een leuke shop/cinema in het Gooi. Telkens weer gaf dat minder voldoening. De mannen die daar komen veelal te schuchter en wachtend op een echte vrouw. Op wat blowjobs na verstreken daar de middagen die ik er was.  Jullie moeten weten dat ik er altijd zeer appetijtelijk, sexy, verzorgd en zeer vrouwelijk uit zie. Gewillig vervulde ik daar op middagen de wensen van enkele heren. Veel omstanders, dat wel maar weinig doeners. En als getransformeerd sletje heb ik ook behoefte aan actieve mannen. Tijdje terug alweer eens naast mijn profieltjes aangemaakt op tgirl en homo punt nl. Had niet teveel verwachtingen want meestal is er heel veel fake en dat bleek ook al snel. Zo was je aan het corresponderen en zo was het profieltje weg of hoorde je nooit meer wat. Totdat ik me voornam het anders aan te pakken. Ik veranderde mijn profieltekst en meldde daarin dat ik op dag x van de volgende maand gelegenheid had mannen te ontvangen in een luxe hotelsuite van een gerenommeerd hotel in het Gooi. Ik had die suite voor een hele dag gereserveerd. En nu maar hopen op reacties.

Om wat meer respons te krijgen besloot ik een aantal dagen lang op beide laatste sites mannen gericht een berichtje te sturen. Ik verlangde echt naar meer dan 1 man en had bedacht dat ik er die dag toch graag minimaal vier in mijn suite wilde ontvangen. Dagen verstreken, veel berichtjes bleken niet te worden gelezen, toen ik opeens via een berichtje in mijn mail er op geattendeerd werd dat er 2 berichten voor mij waren. Hoopvol ingelogd en ja hoor, twee heren die aangaven belangstelling te hebben om langs te komen, eindelijk dacht ik. Mailadres uitgewisseld en de contacten werden zo voortgezet. Voelde me helemaal opgewonden bij de gedachte dat ik met twee mannen zou daten. De fotootjes op hun profielen waren veelbelovend.  De een was duidelijk BDSM ervaren schreef hij, heerlijk dacht ik, helemaal mijn man! We spraken af einde ochtend. Zelf was ik er al om negen uur en begaf mij met mijn koffer en weekendtas naar de receptie. Nam de twee sleutels in ontvangst en ging naar mijn kamer voor die dag. Heb met duct tape daarna eerst 1 kamer sleutel in de wielkast van mijn auto geplakt waar 1 van de heren deze dan kon weghalen. De mannen zouden elkaar voor de ingang van het hotel ontmoeten en gezamenlijk naar mijn suite komen. Zelf heb ik eerst mijn koffer uitgepakt en mijn kleding, schoenen, laarzen en pruiken uitgepakt. In mijn weekendtas zaten al mijn bdsm attributen die door mij ook een plekje kregen in de grote suite. Ik had een suite gereserveerd omdat mijn bdsm verlangens daar beter tot zijn recht zouden komen.

Naast een mooi groot bed en twee stoelen die je altijd aantreft op een standaard kamer had deze suite ook een mooie bank en  een grote tafel met stoelen daar omheen. Vooral die tafel zou goed van pas komen om daar staand wijdbeens aan vast gebonden te worden.  Maar eerst zou ik me nu gaan transformeren. Ik wilde op mijn mooist zijn voor mijn date en had thuis reeds het nodige gedaan, meermaals gespoeld en mooi onthaard. Na 1,5 uur tutten met mijzelf zag ik in de spiegel een mooie verleidelijke vrouw, mooi bruin blond opgestoken haar, enigszins wild, mooi gelakte nageltjes, oorbelletjes, mooie hoge zwarte stiletto pumps, glanszwarte kousen een goed gevuld blousje met volle DD cup en zilver wit kort rokje. Ik was er klaar voor maar had nog wat tijd voor mezelf. Heb het bed gereed gemaakt, touw had ik ruim voorhanden en ter voorbereiding al aan het hoofd en voeteneinde onder de matras door getrokken zodat ze me straks ook vast zouden kunnen binden, de tafel vrijgemaakt van de stoelen en de twee tafelpoten voorzien van dito bondage touw. In de bouwmarkt had ik afgelopen week nog twee rollen ducttape gekocht die mogelijk ook goed van pas zouden kunnen komen. Was best een beetje zenuwachtig totdat ik een belletje kreeg op mijn mobiel. Dat had ik zo afgesproken met mijn klanten van die dag. Voor mij was dit het teken mij naar het bed te begeven, ik deed mijn polsboeien om en een oogmasker voor. De boeien maakte ik  achter mijn rug met een musketon haak aan elkaar vast en wachtte op wat komen ging. Enkele minuten later hoorde ik het elektronische kamerslot ontgrendelen. Hoorde wat zacht gefluister en merkte dat ze op mij afliepen. Zo slet wat zie jij er lekker geil uit hoorde ik zeggen….gevolgd door de opmerking, we kleden ons even uit. Iets in mij zei dat ik het idee had dat er meer dan twee mannen in de kamer stonden. Dat bleek ook toen 1 van de twee mannen zei ……ik heb nog een verrassing voor je meegenomen……nieuwsgierig zei ik oooh, vertel eens……je merkt het wel slet kreeg ik toen terug. Ik voelde mannen op het bed plaatsnemen en handen over mijn lichaam gaan…..ik was al vreselijk geil maar werd van deze aandacht al lichtelijk opgewonden. Ik had me er weken op verheugd en het was eindelijk zover…….mijn feestje…….en dat zou het zeker worden zo bleek al gauw. Nu er meer gesproken werd door de mannen had ik al vier stemmen gehoord. Ooh wat een heerlijk vooruitzicht dacht ik…….in beide handen had ik inmiddels al iets heerlijks warms van fors formaat, dat voelde echt heerlijk, mijn rokje zat al lang niet meer zoals ik het aangetrokken had en met ontblote billen gaf 1 van de mannen me met zijn vlakke hand al een heerlijk opwarmertje, ze begonnen al lekker te gloeien. Omdat dat al met enig gekreun gepaard ging vond men dat een pik in mijn mond een beter idee was.

Zo kreeg ik de opdracht om op het bed op mijn knietjes te gaan zitten, er schoof een man in positie 69 onder mij en ik kreeg de opdracht hem te pijpen, wat een knots kreeg ik daar, zalig, het vulde meteen goed mijn mondje, met ritmische bewegingen stootte hij in mij. We gaan je billen eens met de flogger bewerken hoorde ik, ……ooh, …..ooh, ……ooh probeerde ik er nog uit te krijgen iedere keer dat de leren stringen op mijn billen neerdaalden. De man was daarmee duidelijk ervaren en had snel door hoe hard hij moest meppen. De man onder mij lag ondertussen zelf ook aan mijn pik te zuigen waardoor er een gevoel van extase door mij heen ging. Pure opwinding en geilheid maakten zich van mij meester. Het slaan op mijn billen hield op een gegeven moment op en ik voelde een straal glijmiddel tussen mijn billen lopen, twee handen pakten mijn billen vast en ik had een voorgevoel van wat komen ging. Nog steeds geblinddoekt werd ik gepenetreerd. Medium size zou ik denken…….maar heerlijk vullend werd deze in mij geperst, hoer dat ik was…..maar het voelde heerlijk, zelf lekker zuigend werd ik van achter stevig vastgepakt bij mijn borsten en diep ritmisch gepenetreerd. Oh wat voelde dat goed, de mannen gaven aan dat ze me in carrousel vorm wilden neuken en zo geschiedde, voor mijn gevoel wisselden ze iedere 5-6 minuten van positie. Na een tijdje vonden ze het welletjes en kreeg ik mijn eerste beloning voor mijn welwillendheid……ik werd voor het bed op mijn knietjes gezet, mijn hoofd werd achterover op het bed geduwd met de opmerking zo te blijven zitten, we gaan lekker spuiten zeiden ze……ik voelde dat ze om me heen stonden en met in iedere hand zo’n lekker ding spoot de man recht voor me al zijn zaad  midden in mijn gezicht, heerlijk over mijn wangen en een deel ook in mijn geopende mondje waar mijn tongetje zoveel mogelijk probeerde op te vangen, niet veel later kreeg ik ook een tweede zaadlozing over mij heen, gevolgd door een derde, vierde en verrassend genoeg een vijfde. Oh wat zalig vond ik dit, dit is toch het ultieme slet gevoel dacht ik. De mannen gaven mij wat ruimte en ik kreeg de opdracht me in de badkamer te fatsoeneren, nog met oogmasker op werd ik daar naar toe gebracht. De deur werd gesloten en mij werd te verstaan gegeven dat ik een kwartiertje van hen kreeg om mijzelf weer toonbaar te maken.   

Ik ontdeed mij van mijn oogmasker en zag een met sperma bedekt gezicht, met een vinger veegde ik zoveel mogelijk bij elkaar en deed dat in mijn mondje……..zalig vond ik het…..en begon mijn gezicht weer toonbaar te maken, werkte mijn make up weer bij en maakte mijn lippen weer mooi roze met lippenstift en lipgloss, bekeek mezelf in de spiegel en was zeer tevreden. Binnen het kwartier was ik voor mijn gevoel klaar toen er op de badkamerdeur geklopt werd. Doe je oogmasker maar weer op kreeg ik te horen……klaar werd er gevraagd, ja antwoordde ik. De deur werd geopend en 1 van de mannen kwam naar me toe en gaf aan dat hij me een halsband om zou doen, met een hondenriem daaraan gegespt werd ik door hem meegevoerd de kamer in. Zo zei hij, nu gaan wij ons even opfrissen en bind ik jou vast aan de tafel, dat wilde je toch zo graag……dan wacht je maar op wat komen gaat……nou dat duurde niet zo heel lang kan ik jullie verklappen, ze hadden er echt zin in. Mijn enkelboeien zaten in no time met touwen vast aan beide tafelpoten, zelf lag ik met mijn buik en tieten op de tafel en de handen had men echter mijn rug vastgebonden met de hondenriem die aan mijn halsband zat, hoog achter mijn rug.   Er werden plakkers op mijn billen geplakt en aan de binnenkant van mijn bovenbeen net boven de band van mijn zelfophoudende kousen, twee ringen werden er om mijn pik geschoven en ik begreep dat ze mijn Rimba powerbox ontdekt hadden. De aansluitdraadjes voelde ik nog langs mijn benen. Met een katoenen veter werd mijn balzak strak omwikkeld en afgebonden. Ik weet niet wat ze gevonden hadden tussen mijn spullen maar het was redelijk zwaar en werd aan de veter vastgemaakt zodat mijn balzak behoorlijk werd uitgerekt. Ik hoorde hoe men een stoel achter mij schoof. Zo hoorde ik, we zullen de powerbox eens aansluiten. Wij gaan zo even iets drinken beneden zeiden ze, we zetten de timer op een half uurtje, het max zo wist ik. We willen geen geluidsoverlast van je als we even weg zijn zei de meest dominante man. Open je mond beval hij. Hij propte een slipje in mijn mond en trok een panty over mijn hoofd, met duct tape plakte hij tape over mijn mond dat hij een paar keer ter hoogte van mijn mond om mijn hoofd wikkelde, zo zei hij dat zit goed geile slet.

Langzaam werd door hem op de powerbox de kracht van de elektropulsen opgevoerd tot het meest maximale. Ik had er ervaring mee want ik had hem zelf al meermaals gebruikt, maar ik wist dat mij een benauwd en intens half uurtje te wachten stond. We gaan en komen zo terug werd mij medegedeeld, ik knikte…….en hoorde de deur dicht vallen. Ik voelde me zo geil en kreeg allerlei beelden van wat mij mogelijk nog meer te wachten stond …….oooh dacht ik, wat is het toch heerlijk om je vrouw te voelen en zo te worden gebruikt. Al die geile gedachten die ik ooit had gehad werden in 1 keer gerealiseerd en we hadden nog vele uren voor ons. De kamer was beschikbaar tot 17.00 uur. De powerbox deed volop zijn werk, mijn pik kreeg hevige stroomstootjes te verwerken zo ook mijn billen en liezen, waardoor ik in deze ongemakkelijke houding inmiddels stond te trillen op mijn benen. Oh wat verlangde ik inmiddels weer naar hen, ik wilde pijpen en flink door hen genomen worden……maar zover was het nog niet. Opeens hield de powerbox er mee op, het half uur is voorbij maar ze zijn er nog niet, ze komen toch wel terug dacht ik…..minuten later ging de deur weer open. Zo slet, we hebben bedacht dat we je eerst zo lekker staand en vastgebonden eens flink gaan neuken in dat slettekutje van je. Met het slipje in mijn mond kon ik niet meer dan kreunen en dus deden ze wat ze van plan waren. Heftig werd ik keer op keer door de verschillende mannen staand diep genomen, ja dat is wat ik ook wilde! Heftig schokkend kwamen ze man na man heerlijk klaar. Zo slet, het sperma hebben we uit de condooms in een glas gegoten, dat is zo voor jou kreeg ik te horen. Ik werd losgemaakt en bevolen weer op mijn knietjes te gaan zitten, het tape, de panty en het slipje werden verwijderd. Hoofd naar achteren werd mij gezegd en mond open, tong naar buiten. Alles werd in mijn mondje gegoten, vijf ladingen sperma, het liep er bijna uit, laat je tongetje goed zien slet, dan kunnen we wat foto’s maken van jouw geile smoeltje. Zo en nu slikken kreeg ik als opdracht, dat was lastig want bij de minste beweging van mijn mond liep het sperma er al over heen, in gedachten zag ik me zelf voor me ……ooh wat geil. Met het slikken liep er inderdaad een deel over mijn wangen naar mijn hals, ik hoorde de camera’s klikken. Wat kunnen mannen toch veel zaad produceren zelfs in deze tweede ronde. Zo, je hebt aardig je best gedaan en nu doen we je oogmasker maar eens af. Dan kun je ook zien waar je aan hebt liggen zuigen! Het was even kort wennen aan het daglicht en ik zag eindelijk wat mij zo heerlijk had verwend.

Maar zelf hadden ze zwarte bivakmaskers op maar dan van heel dunne stof met openingen voor de ogen en mond…..maar veel tijd om daar over na te denken kreeg ik niet want ik werd ruw meegesleurd naar het bed, zo dat touw ligt hier niet voor niets werd mij gezegd, ik werd voor het bed gezet en omver geduwd zodat ik op mijn rug lag. Mijn benen werden ruw naar achteren geduwd en met de enkelboeien al vast vastgemaakt aan de uiteinden van de touwen aan het hoofdeinde, ik werd met mijn onderlichaam zo ver mogelijk naar het voeteneinde van het bed getrokken waardoor mijn benen nog meer naar achteren werden gedwongen en mijn kutje goed bereikbaar werd. Liggend op de rand van het bed de ideale penetratie positie zo dacht ik. Ooh wat zijn die hoge boxsprings dan handig! Perfecte hoogte. Zo slet, je handen laten we vrij want we verwachten dat je die zo dadelijk prima kunt gebruiken bij het pijpen. Liggend op mijn rug werd ik door alle mannen weer helemaal doorgeneukt, kreeg pik na pik weer in mijn mond en pijpte zoals het een slet betaamt, met weer enkele zaadlozingen in mijn mond en over mijn wangen……waar komt dat toch nog vandaan dacht ik……Enkele heren gingen naar de badkamer om zich daar blijkbaar te wassen. De meest dominante van hen neukte mij nog lekker verder, heerlijk de smaak van sperma in mijn mondje en klodders zaad over mijn lippen en in mijn gezicht. Tot ziens hoorde ik opeens en  de meest dominante man had nog zin en bleef me nog een aantal minuten hard in mij stoten, ik verlegde mijn aandacht naar hem en streelde hem over zijn borst en moedigde hem aan nog even door te gaan, kom lekker diep hijgde ik en spuit straks lekker alles in mijn mondje, ik wil je pik graag helemaal leegzuigen. Enkele minuten later kreeg ik zijn pik in mijn mond geduwd en slecht twee tellen later spoot hij, weer! En weer een forse lading, slikte alles gulzig door en masseerde met mijn lippen zijn gevoelige eikel nog even ondeugend na, zalig. Zo zei hij, nu bent jij aan de beurt, hoe zo dacht ik nog, ik was toch al steeds aan de beurt?? Maar het werd me al vrij snel duidelijk. Het touw werd losgemaakt van mijn enkelboeien en ik werd gesommeerd om in het midden van het bed te gaan liggen, waaraan ik voldeed. Nu werden mij polsboeien vastgemaakt aan het touw aan het hoofdeinde, zo ook mijn enkelboeien een het touw aan het voeteneinde, ik lag nu weid gespreid op het bed. Hij had nog steeds zijn hoofdmasker op en het leek net op een verkrachtingsscene deze middag.

Hij zei, zo nu ga jij lekker klaarkomen maar het zal voelen alsof je verkracht wordt werd gezegd. Jij gaat nl. vijf keer klaarkomen totdat je niet meer kunt, begrepen slet? Ja meester zei ik, oeps dacht ik, hoe ga ik dat nu doen? Hij pakte de flacon glijmiddel en spoot wat over mijn stijve pik die hij geraffineerd begon te masseren, draaibewegingen over mijn eikel en strak naar beneden over mijn schacht heen, ik voelde hem nog harder worden en de aderen opzwellen. Oh wat geil werd ik daarvan. Na wat keren een bijna orgasme te hebben gehad waarbij hij ook onmiddellijk stopte ging hij nu door met een enorme explosie spoot ik dikke stralen sperma in de lucht die overal neerkwamen. Omdat ik nogal wat geluid maakte bij deze explosie kreeg ik weer een slip in mijn mond geduwd, de panty over mijn hoofd en tape over mijn mond zodat ik nog slechts kon kreunen. Hij vervolgde zijn massage met wat extra glijmiddel. Weer tergend langzaam, soms snel en met draaibewegingen over mijn eikel. Wat ik zelf niet had verwacht was dat mijn pik al heel snel weer mega stijf aanvoelde. De sensatie van klaarkomen kwam ook weer terug en het geheel duurde slechts enkele minuten voordat ik voor de tweede keer explodeerde, ik rukte aan de touwen en lag te kronkelen op het bed, maar zat aan alle kanten vast, ooh mijn hemel wat voelde dat geweldig, hij ging ook door met masseren, het orgasme zakte langzaam weg maar was zo heftig geweest dat de lustgevoelens in mijn pik er voor zorgden dat het derde orgasme al weer langzaam voelbaar werd. Ik begon nu al voordat ik kwam heftig te trekken aan de touwen  kromde mijn rug en spoot weer. Zo het gaat lekker sletje zei hij, we gaan lekker door en zijn magische handen zorgden voor nieuwe impulsen, ik voelde me al aardig uitgeput en gaf me over aan de lustgevoelens die hij in mij opwekte.  Na enkele minuten spoot ik voor de vierde keer zaad, minder dan de eerste keren maar toch het kwam er wel uit. Ooooh ik had inderdaad het gevoel nu pas echt verkracht te worden. Alles gierde door mijn lijf……terwijl hij maar door bleef gaan met zijn geraffineerde massage van mijn pik en vele minuten later, weet niet waar het vandaan kwam, mijn vijfde orgasme, zo intens, mijn lijf schokte aan alle kanten........ waarbij hij nog intens maar langzaam de laatste druppels zaad uit mij perste. Zo slet, het lijkt me nu wel genoeg, ik knikte nog vastgebonden ter bevestiging. Hij liet me vastgebonden liggen en ging naar de badkamer om zich te douchen, aangekleed kwam hij weer terug, nog met zijn masker op en maakte me los, ontdeed me van de duct tape en panty en gaf aan te willen vertrekken, ik bedankte hem maar wilde nog graag 1 keer zijn zaad. Zittend op mijn knietjes vlak bij de kamer deur nam ik nog een keer zijn pik in mijn mond en gaf hem nog de gelegenheid zijn zaad in mijn gezicht te spuiten. Daarna vertrok hij mij achterlatend als een volmaakte slet, uitgewoond, ondergespoten, verkracht maar zeer voldaan.  Dat wil ik vaker dacht ik nog.

Enkele dagen later kreeg ik een berichtje: We hebben tijdens het drinken in het hotel nog wat belletjes gepleegd en via de whatsapp wat fotootjes van je gedeeld. Er is veel interesse in je. Boek een kamer en laat ons weten welke dag, dan doen we het nog een keer…… lekkere slet!

2964 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.