Met een jonge meid voor het eerst op pad. (haar 1e keer dus)

Geplaatst door: robinpantyman op 25-05-21

Zou u mij alstublieft een keer willen ontvangen, me kleden en opmaken en me een sexy meid laten voelen? Dat was haar wens die ze uitsprak tegen me, op deze site. Normaal ben ik helemaal niet zo van de ‘trava-support-service’ omdat ik daar minder goede ervaringen mee heb. Ongeschoren, ongewassen kerels die ook wel eens wat geils wilden proberen. Niet al te bevredigend voor mij en iets te bevredigend voor de heren in kwestie, die al snel weer spijt hadden nadat ze van pure opwinding bij eerste aanraking tot een erg voortijdige zaadlozing kwamen. Mij onbevredigd latend.


Maar deze jongen was anders. Een mooie vrouwelijke kop, grote ogen, gladde huid en mooi lang haar dat hij in een staart droeg. Een tenger lijf dat onbehaard was. Omdat hij nog bij zijn ouders woonde bood ik hem (tegen mijn principe in, want slechte ervaringen) aan om eens langs te komen bij me. De volgende dag om twaalf uur belde hij bij me aan.  Met ‘Erik’ stelde hij zich voor en ik haalde hem binnen met ‘Aangenaam Robin’ en gaf hem drie kussen. ‘Kom binnen en neem plaats en voel je op je gemak Erica. Want vanaf nu ben je Erica, met een C.’ Gniffelend om het horen van haar naam, nam ze onwennig plaats op de bank. Na wat gekeuvel en een drankje  zag ik haar ontspannen.


‘Kom je mee naar boven daar kan je douchen en dan zal ik je je kleding voor vandaag aangeven’

Ze dronk haar glas leeg en ging me voor naar boven. In mijn logeerkamer hielp ik haar met ontkleden. Toen ik haar broeksriem wilde losmaken keek ze me verlegen aan met een blik van schaamte in haar ogen. ‘Wees niet bang lieverd, ik ben wel wat gewend en zal je niet bespringen’ en deed haar spijkerbroek omlaag. In haar Bjorn Borg onderbroek waren de contouren zichtbaar van een enorme stijve pik/klit die diagonaal naar de zijkant van haar bekken in de slip zat. Jezus, zo’n tengere meid met zo’n enorme klit. Some girls have all the luck. Nu snapte ik haar gene wel. Ze was beschaamd omdat haar klit al kogel en kogelhard was. ‘Voor dit formaat hoef je je echt niet te schamen hoor lieverd’ zei ik met een knipoog. ‘Hup uit die slip en douchen’


Op wat haren op haar onderarmen en -benen na was ze verder onbehaard. Ik smeerde haar in met wat scheergel en begon haar overtollige haren te scheren. Haar klit, die nu fier aar het plafond wees,  had ze zelf al mooi onthaard. Dat scheelde mij weer wat gevaarlijke capriolen. Ik hielp haar met afdrogen en ik kan niet ontkennen dat er iets in mijn slipje begon te groeien. Wat een heerlijk vrouwelijk lijf en wat een heerlijke klit.


Met een föhn droogde ik haar haren en kamde ze in een mooi vrouwelijk model. Beetje mousse en haarlak erbij en klaar. Met een bodylotion van Rituals smeerde ik haar hele lijf in waardoor ze heerlijk geurde. Onder haar oksels spoot ik de bijpassende deo. Ze rook betoverend en ik nodigde haar uit naar mijn slaapkamer. Daar had ik haar outfit al klaar gelegd. Mooie dunne zwarte zelfophoudende kousen, een sexy slipje, een bijpassende BH en een net maar toch sexy kort jurkje. Alleen hoe kregen we die klit in dat frivole slipje? Ik haalde beneden was ijsklontjes en deed die in een washandje en zei dat ze die op haar klit moest houden. Ik besloot haar teennagels maar te gaan lakken om haar klit de tijd te geven te slinken.


Tien perfecte teennagels lachten me toe en inmiddels was de spanning uit de klit weggeëbd maar zelfs de rusttoestand was die te fors om in het slipje te passen. Ik pakte een stevige ‘slimming’-slip uit mijn kast en deed die bij haar aan. Ik duwde haar ballen terug naar daar waar ze ooit vandaan zijn gekomen voordat ze indaalden en vouwde haar klit naar achter. Hup, slip omhoog en voilà een sexy vrouwelijke look in de kruiszone. Ik gaf haar twee borstprotheses aan die ze in haar BH deed. De kousen en jurk maakten haar tot een echt vrouwelijke meid. Haar contouren waren echt sexy. Slanke taille en wat bredere heupen. Heerlijk. ’Ga maar naar beneden dan zal ik je opmaken’


Het hele ritueel van opmaken met primer, foundation, blusher, highlighter, eyeliner, mascara, oogschaduw en wenkbrauwpotlood werd afgemaakt met een dieprode lipstick. Mijn god Deze meid was jaloersmakend mooi. Je kon werkelijk nergens aan zien dat deze Erica eigenlijk een Erik was. Ik haalde een paar pumps met redelijk normale hak uit de schoenenkast en deed die aan haar voeten. ‘Doe je oorknopjes eens uit en doe deze oorbellen in’ Twee mooie sliertjes van strass-steenjes die mooi aan haar oorlellen bungelden. Ik deed de bijpassende halsketting om bij haar en hielp haar met de dito armband.


‘Hier dit is een lekker luchtje’ en ik besprayde haar met Voce Viva parfum, het Lady Gaga luchtje van Valentino. Heerlijk. Kom maar eens kijken in de spiegel. Onwennig liep ze op haar pumps naar de spiegel. Honderd procent vrouw. Geen spoortje van manlijkheid meer te zien. Ze schrok er zelf een beetje van en het ontroerde haar. ‘Nu weet ik het zeker’ zei ze ‘dank U voor deze make-over.’ Ik kuste haar in haar nek en zei zoel in haar oor dat ze me nooit meer “u” mocht noemen.

 

‘We gaan straks shoppen.’ zei ik tegen haar. Haar ogen straalden paniek uit. ‘Maar ik heb me nog nooit helemaal als vrouw gekleed laat staan dat ik de deur uit ben geweest’ Waarop ik zei ‘Als jij met deze looks niet over straat durft dan weet ik het echt niet meer, en ik blijf bij je he’


Toen we naar de auto liepen, corrigeerde ik haar enige mannelijke trekje. Haar bonkige manier van lopen. ‘Loop alsof je een euromunt tussen je billen klemt en doe alsof je over een witte streep loopt.’ Daarmee was het enige dat haar mannelijkheid nog kon verraden ook verdwenen. Wat leerde Erica snel. In hartje Rotterdam parkeerde ik mijn auto en we liepen richting de Lijnbaan.


- - - wordt vervolgd - - -

3718 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.