Even lekker zonnen (waargebeurd)

Geplaatst door: melissa79 op 01-06-21

Een van de eerste zomerse dagen nodigde weer uit om lekker naar Geestmerambacht te gaan. Daar aangekomen lekker op mijn kleedje gaan liggen bij het naakstrandje, tussen de bomen. Alle aanwezige mannen waren al aan hun stijve paal aan het trekken en één man liep met een erectie over het veldje. Dat was meteen genieten dus. Nadat ik er 10 minuten lag liep een man van begin 50 met een flinke staaf, richting een man die op het veld lag.

Hij ging op zijn knieën en meteen pijpen aan die grote lul. Had ik hier nog niet eerder gezien zo midden op het veld. Ik werd behoorlijk geil en rukte lekker aan mijn lul. De man met die grote lul zag mij, stopte met de andere man in zijn mond te neuken en kwam op me afgelopen. Hij ging bij me liggen zonder aanstalten en begon mijn pik te zuigen. Ik vroeg hem om 69 met me te komen liggen.

Wauw wat een lekkere paal zeg, zijn lul was zo'n 21x6 cm. Hij neukte me lekker in mijn mond. Echt een perfect maatje voor mij. Hij was superstijf en na een paar minuten kwam hij op zijn knieën voor me zitten en begon met mijn gaatje te spelen. Ik dacht al helemaal niet na over het feit dat we daar open en bloot sex hadden en iedereen ons kon zien. Mijn gevoel, ook uit mijn eerdere verhalen, werd opnieuw bevestigd. Ik ben er om oudere mannen met grote pikken hun genot te geven. Hun teefje te mogen zijn als ze hun lusten op mij botvieren. Hen van me te zien en horen genieten. Na mij even te hebben gevingerd deed hij mijn benen uit elkaar, klaar om me te neuken. Helaas was zijn paal net iets te dik om zonder goede opreksessie naar binnen te glijden.  

Na 5 minuten kwamen er nog 2 mannen bij liggen van eind 50, die hem en mij ook pijpten. Zo zoetjes aan toch een kleine orgie op mijn kleedje. De andere mannen op het veld keken genoegzaam toe. Nadat iedereen lekker had gespoten keerde men weer terug naar het eigen kleedje. Heerlijke middagje zo.  

4013 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.