Als CD op 21cm een tankstation bezoeken

Geplaatst door: ninaangelina2013 op 03-06-21

Hi ! Al een hele tijd heb ik de behoefte om mijn fantasie uit te laten komen. Het plan is om op mijn 21cm pleaser overknee boots een openbare plek te bezoeken. Ik heb mijn stoutste droom afgelopen weekend uit laten komen. Na een beetje puzzelen had ik het idee om in Rheine ( net over de grens in Duitsland ) dit te realiseren. Op een rustige plek op 10 km van Rheine mijn outfit aan getrokken. Hold up panty's zwart , Zwarte kanten string , 21cm pleaser overknee boots zwart , Army pants , zwarte glans jas, zwarte but plug. Het plan was om een tankstation te bezoeken als CD. Nou eenmaal aangekomen in Rheine was het beoogde tankstation een hele hele hele grootte. 
Ik werd helemaal zenuwachtig en heb het niet aangedurfd daar naar binnen te gaan. KUT dacht ik dat is echt veel veel veel te druk.
Aansluitende herinnerde ik me een tankstation in een rustig plaatsje net iets van de autobahn af. Het plaatsje heet Heek en het tankstation Rosner. De rit van Rheine naar Heek was echt fijn. Onderweg een beetje met mijn pik liggen spelen. Op bijna dezelfde snelheid vrachtwagens inhalen. 2 Truckers claxonneerden toen ik er voorbij was. Denk dat ze mijn pik in de CD panty outfit wel hebben gezien. Na een aantal km's moest ik plassen. Hoe dan ? Nou gestopt op 1 van die Duitste parkeerplaatsen met zo'n vierkant toilet gebouw. De auto geparkeerd. Mondkapje op  , Zonnebril op en hup op die mega palen het toilet huisje in , vrouwen toilet. 
Gelukkig kwam daar verder niemand binnen dus fijn geplast. Maarrrrrrrr toen ik naar buiten liep kwam ik een poolse ? vrachtwagen Billy tegen het lijf gelopen. 'you in car playing with your dick i saw.............' Ik dacht KUT en nu?

Nou ik werd totaal niet opgewonden van deze ronde chauffeur en zei hem 'No interrest' . Het enige wat hij zei was..... 'you very hot' en dat was het einde van de korte ontmoeting. 
Hup weer in de auto. Afslag Heek. Tankstelle 1km. Bonk bonk bonk in mijn keel. Tankstelle voorbij gereden en geparkeerd om de situatie daar te overzien. Na 5 minuten alle moed bij elkaar geraapt en de auto redelijk bij de ingang geparkeerd. Mondkapje op , zonnebril op en daar stond ik naast de auto. Zie je het voor je ........ ik als CD die gewoon even een tankstation in loopt....... Bonk bonk bonk......... 
Het tankstation zelf is een langgerekt gebouw met een breed gangpad van zeker 15 a 20 meter. Ik had me voorgenomen om een sexy pakje marlboro light 100's te kopen. Ik rook niet maar een ex van mij rookte dit en daar heb ik nog steeds geile herinneringen aan. De weg naar de kassa leek wel een landingsbaan. Lang lang lang. De heels maakten op de stenen vloer knetterharde klak klak klak geluiden. Eenmaal bij de kassa zit er een jonge vrouw op de kruk en vraag of ze kan helpen......Ik vraag om een pakje marlboro lights 100's. Helaas heeft ze die niet en ik bedank haar. 

Aansluitend moest ik weer die 15 a 20 meter terug door de shop. Tijdens de loop naar de uitgang komt er een vrouw naar binnen. Ze loopt me tegemoet en roept respect dat ik op die torenhoge hakken kan lopen. Een grote glimlach komt er op mijn gezicht achter het masker. Ik stap weer in de auto en zie dat er een man naast me staat te tanken. Die ziet mij en lacht zeer vriendelijk. Ik kan helemaal nix met mannen dus verder geen aandacht aan besteed. Tijdens het wegrijden kom ik langs het raam waar de kassière zit. Ze lacht me uit of toe. Het maakt mij niet uit , ik heb het gedaan ! 
Aansluitend mezelf beloond. Een parkeerplek gevonden buitenaf. Mijn dildo met zuignap op de auto geplakt en lekker een stukje bereden tot er een hoogte punt was......... 
Helemaal gelukkig keerde ik huiswaards. 
Mission completed ! 

4647 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.