Droom uitgekomen

Geplaatst door: fay op 01-07-21

Je bent normaal gesproken wat andere verhalen van me gewend. Pure dromerij. Voor mij is onderstaande een belangrijke gebeurtenis geweest. Het is een droom die is uitgekomen. Het is fijn het te kunnen beschrijven en delen. Veroordeel me niet alsjeblieft.

Nerveus open ik de voordeur, stap naar binnen. Natuurlijk is er niemand, maar toch .... sensationeel gevoel bruist door mijn lijf. Ik snel de trap op. De gordijnen zijn in de meeste kamers al gesloten. Ik draai de lamellen in de badkamer potdicht. Ik plof mijn weekendtas op de bank in de slaapkamer. Open één voor één de kledingkasten. Kan mijn geluk niet op, knor tevreden. Waar te beginnen? Snel kleed ik me uit. Snuffel tussen de slips. Kies een snoezig, witte brazilian short. In een grote, ronde doos de bh's. Uiteindelijk past een witte voorlopig het best met mijn siliconen borsten erin. Uit een andere lade een fraai kanten hemdje. Wauw, dat voelt al goed. Rits mijn tas verder open, gooi de inhoud op de bank. Loop met de kortblonde pruik op naar de badkamer. Warme gloed doortrekt mijn lijf als ik mezelf zo in de spiegel zie. Is een goede keuze geweest, deze haardos. Glimlach naar mezelf. Aarzel even hoe nu verder, eerst kleden of eerst opmaken ....Moet wat rustiger worden. De adrenaline giert. Doorloop de kasten. Best veel kleding, smaakvol ook. Wat aan de klassieke kant allemaal, maar genoeg van mijn gading. Aan de achterkant van de badkamerdeur hangt een groene, zijden kimono. De stof is superzacht, voelt koud aan als ik het aantrek. Eerst maar eens een poging doen om me op te maken. Ik snuffel in de lades, pak ook mijn eigen toilettas. Al snel ben ik geconcentreerd aan het werk. Dep met een sponsje aandachtig mijn gezicht. Breng laagje voor laagje aan. Voorzichtig, goed bedenkend hoe ook alweer moet. Fijn dat er een scheerspiegel naast de wasbak hangt, kan goed zien wat ik doe. Zalig met de kwastjes.Ik vind het heerlijk zo bezig te zijn. Ben voorzichtig rondom mijn ogen, wil niet weer helemaal opnieuw beginnen. Na zo'n drie kwartier prutsen ben ik redelijk tevreden. Moet nog wel beter kunnen, maar het kan er mee door. Geduldig breng ik de wimpers aan. Natuurlijk lukt het weer niet in één keer, wat een gehannes blijft dat toch. Breng zorgvuldig de mascara aan. Heerlijke handeling. Knor tevreden naar mijn spiegelbeeld als het gelukt is. Nu nog mijn lippen bewerken. Een blik op de klok ... meer dan een uur zalig bezig. Bekijk kritisch mijn gezicht van alle kanten. Best wel tevreden eigenlijk. Snel ruim ik alles op. Mijn oog valt op venus scheermesjes. Ik kan het niet laten. Laat de handdouche wat omlaag zakken. Hang de kimono terug. Zeep mijn benen in. Nauwkeurig scheer ik. Eigenlijk onnodig, maar het is zo'n gave bezigheid. Spoel mijn benen af. Voel hoe ongelooflijk glad ze nu zijn, laat heerlijk mijn vingers er een paar keer langs glijden. Awesome! Even zoeken, vind een heerlijke  bodylotion. Zalige rozengeur. Neuriënd terug naar de kamer. Wat aan te trekken?

Ben blij dat het huis wat los staat. De pumpshakken tikken bijna oorverdovend op de houten trap, klikken charmant op de plavuizen vloer. Als ik de kamer inloop, links een grote spiegel boven een dressoirkast. Een best leuke vrouw wandelt in beeld. Gekleed in een zakelijke zwart wit rok, heet dat niet pied-de-poule dessin, netjes tot op de knieën. Een lichtblauwe getailleerde bloes omspant mijn borsten. Brede riem accentueert mijn taille. Lichtdenier panties, pumps met een niet al te hoge hak. Ben trots op mezelf. Frunnik nog wat aan mijn haar om het beter in model te krijgen. Mijn oorbellen bengelen vrolijk mee. Gelukzalig wandel ik een paar keer door de kamer. Tof dat deze pumps zo fijn zitten. Eerst maar eens een kopje thee. 
Wacht geduldig tot het water kookt. Me bewust van mijn andere zijn. Sta bijna ernstig met mijn benen netjes tegen elkaar. Handen rusten op het aanrecht. O ja, straks nog mijn nagels doen. Probeer rustig te worden. Handelingen direct zo vrouwelijk als mogelijk te laten zijn. Het voelt zo gaaf, o, het voelt zo ongelooflijk goed. Met de kop thee gewapend naar de bank. Zak wat door mijn knieën om het op het tafeltje neer te zetten. Laat mijn hand onder de rok doorglijden als ik ga zitten. Ik oefen even hoe dat het beste te doen. Knieën over elkaar geslagen zit niet geweldig charmant op deze lage bank, dan maar zedig de voetjes tegen elkaar en wat schuin wegzetten. Ik schuif wat naar voren om de thee te pakken. Mijn bovenarm schuift langs mijn rechterborst. Joepie! Moet glimlachen als ik de lippenstift op de rand van de mok zie. Straks maar weer fatsoeneren. Word wat rustiger nippend van de thee. Bladder terwijl gedachteloos in een modetijdschrift. 

Of er iemand op het huis zou kunnen passen voor een paar dagen. De kat ook eten geven. Ik moet me bedwingen om niet overenthousiast te reageren. Wacht even af. Als er niemand  reageert, geef ik aan het wel te willen. Kan ik mooi daar in de buurt wat werkbezoeken doen. Niemand van de familie die vreemd opkijkt. Zij enthousiast dat ik het wil doen. Ze moest eens weten, de werkelijke reden. Ze woont alleen, maar mooi, wat afgelegen, heb lang geleden al ontdekt dat ze veel kleding heeft, we bijna dezelfde maten hebben. In een verloren stiekum uurtje al eens door haar kasten gesnuffeld. Hoewel ze een stuk ouder is, kan ze zich stijlvol kleden. Ik zie direct mijn kansen. In de dagen voorafgaand klopt mijn hart steeds sneller. Schaf alvast wat dingen aan. Een gafstring, een pruik, siliconen borsten, make up, kunstnagels. In een roes vandaag er naartoe gereden. Slecht geslapen, dromen van eindelijk een paar dagen totally Fay zijn. Kan mijn geluk niet op.

Ben benieuwd of de verkoopster gelijk krijgt. Plak geconcentreerd de kunstnagels op de mijne. Gekozen voor naturel met een witte rand. Hoop dat ik ze er ook weer afkrijg. Van later zorg .... heerlijk om zo vrijelijk door het huis te kunnen bewegen. Let goed op hoe te bewegen zonder te overcompenseren. Wat nerveus voor vanavond. Mezelf voorgenomen om een wandeling te gaan maken. Straks als het donker is. Naar buiten! Voor het eerst als Fay! Kan niet wachten, zo spannend. Ik heb gezien dat in de halkast er verschillende jassen van haar hangen. Nieuwsgierig verschuif ik de hangertjes. Een lichtbruine, lange mantel trek ik aan. De zachte stof is heerlijk, moet even wennen dat de grote knopen aan de andere kant zitten. Twijfel wat, als ik in de grote spiegel kijk. Staat me echt goed hoor, maar het laat mijn borst grotendeels bloot. Gelukkig geen beharing daar meer. Maakt het wel erg vrouwelijk, dat dan weer wel. Misschien straks even met een sjaaltje erbij proberen. Tevreden hang ik de mantel terug. Gaaf!

Een hartverzakking, schrik me dood! De bel dingdongt bijna naast mijn oor. Verschrikt, verstijfd denk ik na. Wat te doen? Muisstil wachten, niet bewegen. De bel dingdongt opnieuw. Wat bezielt me? Haast automatisch kom ik in beweging, open de voordeur. De koele lucht stroomt naar binnen, langs mijn blote hals, borst, genylonde benen. Een pakketbezorger staat ongeduldig twee meter verder. "dag mevrouw, goedemiddag, dit zal voor u zijn ...." Hij draait zich om, loopt weg. Mevrouw! Hij noemt me mevrouw.....ik hurk wat omlaag om het pakketje op te pakken. Het is voor haar, maar ik ben er niet minder gelukkig om. Mijn hart dendert in mijn keel. Droge mond van de spanning. Niet door de mand gevallen bij de allereerste test. Snap mezelf niet zo overmoedig de voordeur te hebben geopend.

Schemering. Ik drentel nerveus door het huis. In de afgelopen uren meermalen me verkleed. Heerlijk om zo'n garderobe ter beschikking te hebben. Van alles en nog wat te passen. Wat een zegen dat onze maten grotendeels overeenkomen. Zo moeilijk om te kiezen wat ik nu weer eens zal aantrekken. Tussendoor nog uitgebreid de tijd genomen om mijn teennagels te lakken. Lastig klusje. Een been opgetrokken op de stoelrand. Mijn bovenbeen klemde stevig tegen een tiet. Heerlijk toch? Watjes tussen mijn tenen had ik wel eens gezien. Het kan best netter, maar voor nu ......ben verrukt over een groene leatherlook kokerrok. Jeetje, zo nadrukkelijk strak langs mijn dijen, mijn kont. Misschien wat aan de lange kant, tot over mijn knieën. Maar het bewegen erin, het lopen er mee, het voelt zo hypervrouwelijk hoe het omspant. En een lichtgele, kraagloze bloes met driekwart mouw, best wel diep uitgesneden, doet mijn hals en borst mooi bloot uitkomen. Een schattig gouden kettinkje met een druppelvormig blauw hangertje steekt mooi af. Ze heeft sowieso prachtige sieraden. Helaas lukt het niet om al haar ringen te gebruiken, Toch te dikke vingers. Gelukkig passen er wel een aantal. Zittend voor de spiegel breng ik nog wat mousse in mijn haar. Breng het met mijn vingers in de gewenste vormen. Schuif mijn voeten in de zachtgroene pumps, gesp de bandjes rond mijn enkels. Werk mijn ogen nog eens wat bij. Rommel in haar laden, vind 24 hour maybeline lipstick. Zou dat nou echt ....? Goed moment om dat eens te proberen, mooie dieprode kersenkleur ook. Morgen maar eens de 24 hour foundation proberen. Ben nu wel tevreden, het is trouwens een lichtere foundation dan de mijne. Ben benieuwd. Een klein dameshorloge om mijn linkerpols. Dunne goudkleurige armbandjes, onhandig gefrunnik met die kleine oogjes, lastig met de langere nagels, om rechterpols. Bezie mezelf in de spiegel. Beweeg mijn hoofd wat heen weer. Ben best tevreden. Spray wat eau de toilette in mijn hals, wrijf het over mijn polsen. 

Diep zucht, droge mond, voel mijn wangen gloeien van opwinding. Is dit wel verstandig? Als ik er straks niet meer in kan? Check de sleutel nogmaals voor de zekerheid. Moet ik dit nou wel gaan doen? De mantel aangetrokken, crocodile look schoudertasje omgehangen. Alleen mijn mobiel en de voordeursleutel meenemen. Al ben ik hetzelf daar in de grote spiegel, het ziet er best goed en echt vrouwelijk uit. Maar nu naar buiten? Wat als ik gezien word? Ken de buren nauwelijks, praat mezelf moed in. 't Is donker, niemand op straat. Ik open behoedzaam de voordeur, kijk naar buiten. Zie, hoor niemand. Stap het huis uit. Trek zachtjes de deur achter me dicht. Koele lucht vangt me. Heb de sleutel nog in mijn hand, voor het geval dat..... zie in mijn ooghoek dat het licht bij de buren brandt, gordijnen open. Voor de zekerheid de voortuin uit op mijn voorvoeten lopend. Probeer te ontspannen. Kleine stapjes heb ik mezelf aangeleerd. De hakken tikken, lijkt wel oorverdovend. Rustig, rustig, niet te snel. Stop de sleutel in mijn jaszak. Blijf bewust mijn schouders naar achter trekken, bovenarmen wat meer tegen mijn romp. Borsten trots vooruit. Niemand te zien. Ik adem opgelucht. Voel me fantastisch, o zo gelukkig. Geniet van de koude tegen mijn borst, langs mijn genylonde benen, nooit verwacht dat borsten zo meebewegen in het ritme van het lopen. De strakke vorm van de kokkerrok verwent bijna, bij iedere beweging, omspant mijn dijen, dwingt tot goed bewegen. Zet toch de kraag van mijn mantel omhoog, voelt behaaglijker. 
Plots gaat een tiental meter verderop een voordeur open, pratende mensen. Er loopt een vrouw mijn kant uit. Ik aarzel geschrokken. Mijn hart klopt in mijn keel. Loop toch door. Ze mompelt goedenavond, loopt langs me. Ik hoor haar in een auto stappen. Opgelucht wandel ik verder. Op de hoek van de straat ineens twee fietsers. Al pratend negeren ze me, gaan voorbij. Dit geeft vertrouwen. Een ultieme droom die nu werkelijkheid is.

Sluit zachtjes de voordeur. Zet het tasje op de trap. Hang de mantel aan de kapstok. Als ik op de bank zit, moet ik vanuit niets onbedaarlijk huilen. Van geluk, van spanning. Wat was het heerlijk om dit te doen. Voelde me eindeloos, echt anders, fantastisch goed, ik denk echt Fay.
Voorzichtig dep ik mijn ogen met een tissue. Nu niet de make-up ruïneren. Verder geen plannen hoor, maar laat dat er toch goed blijven uitzien. Vind in de koelkast een fles witte wijn, schenk een groot glas in. Zittend op de bank, gesp de pump los, trek mijn benen naast me op de bank. Voel me gelukkig, o zo gelukkig.

't Is al laat. Kleed me uit, ruim alles direct netjes op. Schiet weer in de kimono. Reinig mijn gezicht met wattenschijfjes en remover. Ze moest eens weten wat ik allemaal van haar gebruik, smeer de nachtcrême goed uit. Tandjes poetsen. Natuurlijk slapen met mijn feminine haardos. Het dressen als Fay is altijd al een genot, maar nu zo op mijn gemak omkleden voor het slapen gaan is ook heerlijk. Vanmiddag al een oranjegoudkleurig nachthemd klaargelegd op bed. Lekker zacht en glad. Spaghettibandjes, lange split aan de zijkant. Drentel nog wat heen en weer. Schuif dan het bed. Eindeloos gaaf. Bewust van het anders zijn. Mijn haar, mijn borsten, de strakke slip die mijn mannelijkheid verbergt. Beelden flitsen voorbij. Heerlijke wandeling, ultieme uitkomst van een lang gekoesterde wens. Kwam uiteindelijk in een veel drukkere straat. Auto's, fietsers, andere wandelaars passeren zonder me vreemd aan te kijken. Eén vrouw keek me wat langer aan, een kritische blik op mijn pumps. Voelde me steeds zekerder worden, meer ontspannen, meer vrouw, meer Fay. 
Met een glimlach bedenk ik wat deze dagen nog meer te doen. Een andere droom is een autorit of een strandwandeling. Of overdag tussen de mensen. Wandelen, een terrasje, misschien winkelen als ik het durf.

Uiteindelijk toch in slaap gevallen na alle opwinding. Een soort droomroes. Beelden, gedachten van Fay. Draai op mijn rug. Veeg een lok haar opzij. Laat mijn handen over de gladde stof van de sleepdress glijden. De scherpe nagels over mijn blote borst. Speel even met het gouden kettinkje. Voel mijn borsten. Glijd verder omlaag. De strakke slip doet zijn werk goed, alles nog op zijn plek. Sla het dekbed open, ga op de rand zitten. Rek me uit. Mijn tieten spannen zich. Een bloot, glad been verschijnt in de lange split. Voel me superb. Veeg een weerbarstige lok opzij. Op blote voeten naar de beneden. Maak een koffie. Bladeren door de ochtendkrant. Eerst maar douchen. 
Heerlijke luchten, uitgebreid inzepen. Tussen het witte schuim mijn rode teennagels. Heb de handdouche wat lager gezet. Houd mijn haren droog. Check tegelijk of er nog überhaupt ergens haartjes te bespeuren zijn. Verwijder ze. Zelfs op de intiemste plekjes. Aarzel eventjes ...besluit toch mijn kutje te spoelen. Niet dat ik verwacht dat er iets gaat gebeuren, voorlopig not my cup of tea. 
Schiet in mijn gafstring, een fraaie rode bh. Snel maar even wat aandoen, straks maar uitgebreid aankleden. Voor het gemak een strakke, lichtgekleurde high waist jeans. Een tanktopje. Beide elastisch. Doen mijn lijf toch goed uitkomen. Echt feminine kruis, bollende borsten, lekker kontje. Naar beneden voor een snelle koffie, dan direct weer opmaken. Ben een stuk rustiger dan gisteravond. Ben ook meer dan tevreden over het resultaat na een uurtje opmaken. Een plaatje! Al zeg ik hetzelf. Voor de zoveelste keer door de kledingkasten struinen. Een kort grijs rokje, dun scheerwol en een mouwloze witte bloes. De perfecte secretary-look. Gesp wel mijn eigen jarretellegordeltje om, zwarte 40 denier kousen er aan vastclippend. Kost moeite om het rokje dicht te ritsen. De rode bra zichtbaar door de witte bloes. Vind een kort merinowol vestje. Bezie het tevreden, hypervrouwelijk. Een duik in haar schoenenkast waar alle paren netjes geordend opgesteld staan. O my god, stiletto heels. Met een schoenlepel wurm ik mijn voeten erin. Voorzichtig staan. Jeetje, wat een hoge hakken. Voorzichtig een paar stappen, dat valt mee. Hhhmm, maar eens verder proberen. Moeizaam de trap af. Ben verbaasd wat het met mijn benen doet. Doen niet voor een beetje vrouw onder. 

De dag schiet voorbij. Drentel wat door het huis. Probeer wat thuiswerk te doen, laptop meegenomen. kan slecht concentreren. Zo om het uur maar weer richting haar kledingkasten. Steeds weer wat anders aantrekken. Wat een luxe met zoveel aanbod. Ben verrukt over haar rokken, wel wat lang tot over de knie, maar fijn strakke kokermodellen. Beetje gespannen haal ik de achterdeur van het slot. Bekijk kritisch de omgeving. Haar tuin zo goed als afgeschermd voor eventuele pottenkijkers. Maar weer eens omkleden, heb al lichtgroene plisséjurk klaar gelegd. Wurm mezelf eerst in prachtig huidkleurig met zwarte biezen afgezet korset. Wel wat strak. Clip huidkleurige nylons aan de jarretelles vast. De jurk valt prachtig, sluit mooi aan, wijd uiteenvallende onderkant. ziet er hypervrouwelijk uit. Durf een kopje koffie te drinken zittend in de tuin. Geniet van de zon, geniet van mijn outfit.

Het is nog niet helemaal donker. maar ben ongedurig.Wil weer naar buiten. Gisteravond goed bevallen. Voor vanavond gekozen om een donkerblauwe wolachtige, zo fijn omspannende, kokerrok te dragen. Een lichtgroene sweater met diepe v-hals. Korset aangehouden. Geniet van de strakke pasvorm om mijn lijf, tovert zelfs een bijna zandloperfiguur te voorschijn. Wat wil een vrouw nog meer. Wel balen dat het inmiddels is gaan regenen. Behoedzaam de voordeur open. Het komt met bakken uit de hemel. Steek een paraplu op. Harde druppels tikken. Ik wandel de straat uit. Gekozen voor enkellaarsjes om niet drijfnatte voeten te krijgen. Nauwelijks iemand buiten. Het is ook geen weer. Voelt al snel weer vertrouwd om zo heerlijk te wandelen. Let goed op mijn bewegingen. De schaarse voorbijgangers negeren me volkomen. Te gehaast door de regen of zien mij gewoon als vrouw naar ik hoop. Maakt mij niets uit. Supergelukkig wandel ik hier.  

Dromenland. Flarden vage beelden. Zie mezelf. Zittend hier, wandelend daar, als Fay op mijn werk, lachend, gelukkig tussen de mensen, in de donkerte in bed liggend tevreden op mijn rug slapend in een sleeping dress. Zweef weg......., een warme hand langs mijn wang, streelt langs mijn hals ......., druk op mijn linkertiet, ik brom mompel tevreden half slapend ...... door het dunne dekbed heen druk op mijn dijbeen, langzaam naar boven, wat hoger ....nog hoger ....  zachte druk in mijn kruis.... het windt me op ....is ineens weg .... beweging naast me op het kussen....draai glimlachend mijn hoofd er naar toe ..voel  warmte vlak bij mijn gezicht, maak me op te gaan kussen .....zacht gevoel tegen mijn neus .....het gespin van de kat verstoort de droom......spinnend komt ze naast me liggen. Word lachend wakker, 

Vingers ratelen over het toetsenbord. Veel typfouten door de lange nagels. Kan me niet schelen, verbeter het graag. Voel me op en top, werkend aan de eettafel. Moet helaas toch wat thuiswerk verrichten, maar dat kan Fay natuurlijk ook. Mensen moesten eens weten wie ze aan de andere kant van de lijn hebben, eindeloos lovely om zo mijn werk te doen. Na anderhalf uur is het welletjes. Eerst maar eens wat eten. Stom, geen boodschappen gedaan. Korte aarzeling, als ik nou eens ....
Voldaan is het goede woord. Wat een fantastische dag. Eet tevreden van mijn sushi. Nip van het volgende glas wijn, terwijl tv kijkend. Moest even wachten bij het thuisbezorgen, maar het manneke kon me niet gelukkiger maken met zijn mevrouw dit en mevrouw dat ....hij bleef maar kletsen tegen me, hoe fijn toch. Loom geworden van de maaltijd. Eerst maar eens lekker douchen. Weldadig de warme straal over mijn gladde vrouwenlijf. Lekkere amandeltjesgeur. Was mijn haar, laat daarna de conditioner het werk doen. Bij het borstelen van mijn haar ineens opvallend zacht. Wauw. Een wikkeldoek om mijn hoofd om de haren beter te laten drogen. Plak mijn borsten nog maar eens goed vast. Nog twee hele dagen te gaan, twee hele dagen Fay. Wurm mezelf in de lycra corrigerende string. Het ziet er zo natuurlijk uit. Er overheen een lilakleurige kanten brazilian short. De bijpassende longline bra past verrassend goed zeg. Wat een snoezig setje, ben er verrukt over.   

Wat een avontuur, ongelooflijk dat ik dit gedaan heb. Al die jaren over gedroomd, nooit gedurfd. Kan mijn geluk niet op. Bedenk dat vanmiddag mijn strandwandeling maar moet gaan gebeuren. Heerlijk om weer te kunnen verkleden. Aarzel wat aan te trekken. Een zwarte stretch legging met zwarte stoere boots eronder en dikke zwarte merino trui over het hemdje staat heel vrouwelijk stoer. Bekijk kritisch, maar tevreden naar mijn fraai gevormde vrouwenkruis, de bollende borsten in de trui.. Niks mis mee. Of toch liever een rok of jurk. Wat heeft ze veel kleding zeg. Bruine kuitlaarzen. Handig voor in het zand. Een rok tot op de knie. De trui matcht goed. Knik tevreden naar mezelf. Werk nog even de make-up bij. Zie er wat truttig, ouwelijk uit. Kan me niet schelen, ben overduidelijk Fay, maar kies toch voor de eerste outfit.
Eindeloos. Ben totaal ander mens, voel me totally Fay. Voel me vrij. De wind probeert vat op me te krijgen, bulderende golven. Goed dat ik een mutsje heb opgezet, de wind likt, rukt aan mijn haardos. Speelt met mijn jas, mijn dikke sjaal.. Heerlijke heerlijkheid. Een hond snuffelt plots aan mijn benen, blaft huppelt enthousiast. Ik schrik als zijn baasje hem aanspreekt, naar me toe komt lopen. Geen zorgen mevrouw, hij wil alleen spelen. Loopt samen met me op. Ik moet even nerveus slikken, maar hij reageert verder heel gewoon als we al kletsend doorwandelen. Het maakt me nog gelukkiger.

Uitgewaaid. Een vinkje op mijn bucketlist. Schenk mezelf een groot glas wijn in. Nestel mezelf op de bank. Straks weer lekker douchen, omkleden. Dan ineens: geen idee waar het vandaan komt. Euforie en spanning. Spontane huilbui.

2403 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.