Wanhopig opzoek naar dame bij de tankstation!

Dag allemaal, 

Een poosje terug had ik een verhaal gepost van mijn eerste ontmoeting in de wereld van tgirl. Mocht je mijn verhaal nog niet hebben gelezen dat kun je dat terug vinden met de titel 'Mijn verhaal - Op zoek naar een partner'. Helaas is het mij nog steeds niet gelukt om een leuke partner te vinden (wederom ook door corona). Ik plaats dit verhaal niet om een partner te vinden, maar omdat ik vandaag iets heb meegemaakt en aangezien ik niemand heb om het verhaal mee te delen, deel ik mijn verhaal met jullie. 

Ik stond vandaag niets vermoedend te tanken en het waaide erg hard. In mijn ooghoek zie ik iemand in een panty dus dan ga ik natuurlijk wel even kijken. Toen ik opkeek geloofde ik niet wat ik zag, een vrouw (met de rug naar mij toe) met porno blond haar, kort rokje, jarretels, hoge kousen en naaldhakken aan. Ik kreeg mijn ogen maar niet van haar af, want wou natuurlijk weten hoe ze eruit zag. Het moment dat ze klaar was met tanken en omdraaide zag ik gelijk dat het een super knappe (met alle respect) sexy travestiet was, ze had ook nog is een mooie zwarte corset aan! Super sexy, zo sexy dat ik eigenlijk van plan was om €30 te tanken en uiteindelijk een volle tank had haha. 

Nadat zij klaar was en in de auto stapte om weg te rijden schrok ik even wakker, want dit was misschien wel mijn mooie kans om iemand te leren kennen. Ik wilde er nog naar toe rennen, maar ze reed helaas al weg, ben snel naar mijn auto toe gegaan en zette de achtervolging in. Terwijl ik achter haar aan reedt was ik zoo super geil dat ik niet normaal meer kon nadenken, het begon al te groeien, voelde zelfs dat het wat ging lekken en zat een plan te bedenken hoe ik in godsnaam haar moet aanspreken. Terwijl ik hier aan dacht en helemaal weg was in mijn eigen wereld raakte ik haar uit mijn vizier! (lijkt net een mission impossible film maar dan stouter xd). Ik baalde erg, maar aan de andere kant was het misschien ook wel beter, want wat had ik gedaan als ze eenmaal was gestopt? Best wel creepy als iemand achter je aan zit natuurlijk. 

Dus bij deze de vraag aan de leuke travo die zat te tanken bij de Fieten Olie in een witte BMW 1 serie coupé rond om 18:24 vandaag (15/07/2021), zou ik a.u.b. in contact met u mogen komen!? Ik krijg namelijk u niet meer uit mijn hoofd! 

Excuses voor de mensen die mijn verhaal hebben gelezen in verwachting van een super seks verhaal, sorry!

Mocht haar niet vinden, maar wel andere zijn die met mij willen praten dan hoop ik snel een leuk berichtje te zien!

Gr, S 

2795 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.