Denken aan verhuizen

Ik zat de laatste tijd eigenlijk alleen achter de laptop aan mijn bureau bij het raam in mijn huurkamer dromen van verhuizing of de wereld zien. 

In die dagdromen dacht ik aan het rondzwerven door een fantasiewereld waarin er een heleboel mannen zijn die vrouwenkleding dragen en onder die kleding een in zich zelf gekeerd penis hebben die nog precies hetzelfde werkt als toen het nog niet ingekeerd was.

Waardoor de voorhuid die eerst buiten was nu binnen in zit en de eikel die eerst boven op zat  nu op de bodem van het hol en dat het door opgewonden stijfheid van binnen als een riem strak kon aanspannen rond de binnengaande penis en in de binnenkant van die riemhol  zou dan met geilheid de bodem volkunnen lopen met voorvocht als een holemmer 

In die fantasiewereld zou ik liefst elke van die mannen in vrouwenkleding neuken liefst de hele dag door van de ene naar de ander, op elke hoek even erin.

Doorgaand dromend over de wereld van mijn dromen dacht ik aan hoe stil en rustig het daar was en hoe voorhuiden van verschillende plooien over afstanden verzonden konden worden aan de pikken van de ontvangers. 

3180 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.