Als travoTEEF gebruikt

Geplaatst door: travoteefpetra op 27-08-21

Hi schatjes,

In deze tijden maar weer eens een wat oudere belevenis van mij die ik nog niet opgeschreven had voor jullie.
Zoals zo vaak was ik weer goed geil en had zin in pikken, en zoals altijd had ik me weer uitgebreid voorbereid. Mijn hele lijf weer netjes glad geschoren, me kutje diep gespoeld en alvast wat voorgerekt met dildo's en natuurlijk weer zeer hoerig gekleed in me overknee laarzen, kort rokje (zonder slip), een felrode BH, lange blonde pruik en felrode opgemaakte lipjes en ogen. En daarbij ook weer goed wap. Kortom iedereen die me zag liggen wist meteen wat ik nodig had ;-) Ik was er dus weer klaar voor, nu de neukers nog.... Ik logde in op een aantal bekende sexchatsites. Ook zette ik mijn webcam aan aan en richtte die zo dat (alleen) het bed goed in beeld kwam en mezelf terwijl ik op me knietjes zat. Maar deze keer liep het (weer eens) een beetje anders dan normaal.

Normaal ga ik zelf vaak actief ' op jacht' en selecteer ik zelf de mannen die me komen neuken, maar nu ging het dus net even anders. Ik had wat rondgekeken tot ik een berichtje ontvang; hi, wij zijn een stel en willen toekijken hoe jij je laat neuken door mannen die wij uitzoeken voor jou. Sta je daar voor open? Snel reageerde ik terug, jazeker sta ik daar voor open, sterker nog dat windt me enorm op om me te laten neuken door mannen die andere voor mij uitzoeken!
Nou, wij kijken dan op afstand via je cam toe, en ondertussen sturen wij mannen naar jou toe. Wil je?  Dat ging me wat snel, en ik probeerde wat meer info te krijgen nog, maar heel veel verder kwam ik niet. Zelf hadden ze geen cam of andere mogelijkheden om zeker te weten dat het een stel was. Maar eerlijk gezegd boeide me dat niet zoveel op dat moment. Als ze (of hij) echt lekkere neukers langs zouden laten komen vond ik het wel best. Ik chatte nog even om mijn wensen, kicks en limits door te geven en showde mezelf ook nog even goed op de cam. Alhoewel ik nog wel wat twijfels had besloot ik toch mijn nummer maar te geven en ook te vertellen in welk hotel ik zat deze keer. Zoek maar neukers uit en geef ze me nummer als ze langs willen komen, dan geef ik zonder aarzelen mn kamer wel sprak ik af. (en ondertussen dacht ik, ik zie wel, ik ga ook gewoon zelf op zoek en als dit wat extras oplevert is het mooi meegenomen).
Maar daar namen ze geen genoegen mee, nee slet, WIJ bepalen wie je neukt. We willen je adres hebben en sturen ze dan direct langs bij je.  Ik twijfelde heftig. Dit was natuurlijk de ultieme versie van me laten neuken door onbekende mannen zonder dat ik daar nog invloed op had, maar toch ook wat terughoudend want als er een verkeerde tussenzat kon ik wenig meer uitrichten. Nou? doe je het? en uiteindelijk dacht ik, wat maakt het ook uit he, pik is pik tenslotte....
Ik gaf dus toch ook mijn kamernummer door en een paar hoerige fotos van mezelf. Mooi zo slet, je hebt dus toch meer lef dan we dachten...... Zorg dat jij goed op beeld bent op cam, zet de deur los en ga maar liggen afwachten.

Ik ging dus maar liggen, mij telefoon binnen handbereik en natuurlijk ook wat lekkere toys. Ik stak mijn kutje uitdagend naar achter en pakte de eerste dildo en stopte die erin. Me kutje was al/nog goed nat van de voorbereidingen en de dildo gleed zonder moeite diep me kutje in. Direct komt dat geile hoerige gevoel weer in mij los. Maar ik bedenk me ook dat het vast nog wel even zal duren voordat ik daadwerkelijk gevuld ga worden. Ik speel nog ff door en zorg dat ik goed in beeld blijf. Op de achtergrond hoor ik de chatberichtjes ook weer binnenkomen maar ik onderdruk mijn nieuwsgierigheid nog even. Dan kijk ik op mijn telefoon en lees dat het stel inmiddels al 2 man op me afgestuurd zou hebben. Zorg dat je er klaar voor bent slet, wij kijken toe! Ik voel hoe de zenuwen in mijn lijf toch wat toenemen, lang geleden dat ik zulke spanning gevoeld heb. Ik besluit ze nog wat extra uit te dagen dus ik antwoord stoer, ik kan ze allemaal aan, en me kut ook. Laat maar komen die neukers!
Mmmm zo ken ik mezelf weer een beetje bedenk ik, blijkbaar begint de wap ook weer te werken. Ik check ook nog snel de chatberichten en stuur de lekkerste met een duidelijk profiel (en pikfoto)  een van mijn bekende, uitdagende berichten waarin ik ze zeg dat ze langs mogen komen om me te neuken. Ik ga opnieuw op me knietjes liggen nu en speel weer wat me mezelf. Dan hoor ik dat er op de deur geklopt wordt. Ja kreun ik zachtjes, kom maar hoor.  Ik hoor hoe iemand mijn kamertje binnenstapt en de deur sluit. GVD wat ben jij een slet zeg, hoor ik achter me. Liggen blijven en niet omkijken! Ik hoor hoe iemand zich uitkleed en vervolgens wordt ik hard op me kontje geslagen. Ze hebben geen woord teveel gezegd zeg, gewillig ben je zeker,  en dan voel ik twee ruwe handen die mn heupen beetpakken. Pak aan teef, en dan schuift een harde pik zo me gaatje in.  Ik kreun terwijl me kutje gevuld wordt. ooo jaaa pak me schatje. Met lange harde stoten wordt ik gepakt. Ik probeer direct mee te gaan in het ritme maar dat lukt nog niet echt met als gevolg dat hij vaak uit me kutje glipt weer. Maar elke keer duwt hij zijn eikel weer direct me gaatje in. Zo wordt ik in elk geval wel lekker open geneukt. Dan komen we toch in hetzelfde ritme terecht en bij elke stoot voel ik zijn ballen tegen me kontje aankomen. Ik merk dat ik weer lekker opgehitst wordt nu, dat pompende gevoel van die onbekende pik in me kut, in combinatie met de wap die begint te werken mmm. Op me knietjes met me kontje nog steeds uitdagend omhoog laat ik me afwerken als een echte slet. En me neuker gaat goed tekeer nu. Heel lang duurt het vervolgens niet meer als hij hard kreunt en met nog een paar harde stoten klaarkomt in me kut. Mmmm. Hij glijdt snel uit me en ik voel hoe me kutje begint te druipen. Lekker schatje je hebt veel gespoten he, hijg ik nog even. Leker ben je! Maar veel antwoord krijg ik niet meer, snel fatsoeneert hij zichzelf weer een beetje en is hij al snel uit mn kamertje verdwenen.
Terwijl ik nog een beetje lig na te genieten gaat mijn telefoon.  Goed gedaan slet, hoor ik. Ben je al klaar voor de volgende? Jazeker zeg ik, nou we hebben er nog 2 langsgestuurd dus maak je maar klaar! Dan wordt de verbinding alweer verbroken. Ik wankel naar de deur en zet die weer op n kier en ga op bed klaarliggen.

Ik voel hoe er wat zaad uit me kutje loopt. Met een paar vingers vang ik het op en smeer ik het langs me kutje en kontje. Dan neemt opnieuw de wens op gevuld te worden het over en pak ik weer een van mn dildos. Zonder al teveel moeite zet ik de dildo tegen me natte travokut en duw door. mmmmm en ik geniet  van dat gevulde gevoel. Rustig begin ik mezelf weer te neuken maar dan wordt er op mn deur geklopt. Jaaa roep ik maar dan volgt meer kloppen. Blijkbaar heeft mijn vorige neuker de deur dichtgedaan dus ik kom omhoog en terwijl ik met 1 hand de dildo in me kut vasthoudt loop ik naar de deur. Ik open de deur en doe een stapje naar achter. Even 1 minuutj wachten schat dan ga ik klaarliggen voor je. Ik ga weer terug naar mn bedje, en voordat ik weer lig staan er twee mannen in mn kamertje.  Laat die dildo er maar uit slet, we hebben wat beters voor je! Beiden kleden zich snel uit en tonen allebei hun halfstijve pik. Zuigen kreng, en voordat ik ook maar iets kan zeggen pakt ie mijn hoofd en duwt zijn pik in me mondje. Terwijl ik de man zuig voel ik hoe zijn paal snel harder wordt en groeit in mijn mondje. Ondertussen staat de ander achter mij en neukt me met de dildo. Hij duwt goed door en ik voel hoe het sopt. mmmmm Blijkbaar maakt dat soppende geluid de man die de dildo vasthoudt nog geiler. Kom teef het is tijd voor een echte pik. De dildo glibbert me kut uit en ik voel een paar handen op mijn heupen. Ben je er klaar voor hoer? hoor ik en dan voel ik hoe een harde paal weer zo me travokutje ingeduwd wordt. Ik ben al goed nat van het eerdere zaad dus het kost nauwlijks moeite en kreunend ontvang ik de stotende paal. Mijn pijpmondje is ook al gevuld en terwijl ik zuig voel ik hoe de man in mijn mondje neukt tot achterin me keeltje. Ik kan de paal nog maar nauwlijks aan maar ondertussen voel ik hoe de man achter mij me stevig aanpakt. Het is duidelijk dat hij niet van de softe sex is. Pak aan slet hoor ik en terwijl hij zijn paal diep in me kut stoot wordt er hard om mijn kont geslagen. Ja man, laat die snol maar voelen wie de baas is hoor ik de ander nog roepen en dan gaan ze samen stevig te keer. Maar de pik is te groot voor mijn keeltje, gelukkig heeft de man dat ook door en laat zijn paal uit mn mondje . Nu wil ik dat kutje wel ff voelen hoor, en snel wisselen ze van positie. De lul die net nog in me mondje zat wordt mn kut ingeschoven en opnieuw wordt ik hard gepakt. Ik zet me goed schrap en geniet van de harde stoten in en tegen mn kontje. Pak me schat, hijg ik, pak me kutje maar goed, ik kan ertegen...

Dan voel ik hoe de eerste man gromt en binnen no time spuit hij me kutje helemaalvol. Grommend loost hij straal na straal in me travokontje. Pak aan slet hier heb je zaad in je hoerekut. Da glipt zijn halfstijve lul uit me kutje. Ondanks dat ik me kont goed hoog probeer te houden voel ik hoe zijn zaad  langs mn dijnen en benener uit loopt. Dan neemt nummer 2 het over. Zonder moeite Gilbert zijn dikke pik mijn zaad gevulde gaatje in. Ook hij begint direct weer wild en diep te stoten. Terwijl de ander op een stoel zit en hem aanmoedigt tot harder en dieper voel ik het soppen en soppen. Ik knijp me kut zo strak als ik kan maar ik ben al zo glibberig dat het voor mijn gevoel weinig meer uitmaakt. Maar blijkbaar is het voor mijn neuker genoeg. Wild neukt hij door en terwijl ik kreun, spuit me vol, ik wil je zaad, kreunt hij hard en voel ik  hoe hij klaarkomt en met de laatste stoten wat zaad uit me kut geperst wordt.
En net als ik denk dat het nu klaar is en hij uit me glibbert pakt de andere man mn grote lange dildo. Blijf hoog met je kut , snol. en terwijl hij de dildo bij het handvat beethoudt neukt hij me met lange  diepe halen en duwt zo het zaad nog dieper me kontje in. Gewillig laat ik alles toe. Dan duwt hij nog wat verder zodat het handvat in me kont vastzit. zo slet blijf maar even liggen zo.
Ik geniet van het gevulde gevoel terwijl ik overal zaad voel zitten.
Terwijl ik zo blijf liggen verdwijnen de mannen weer uit mn kamertje.

Dan gaat mn telefoon weer, goed gedaan sletje, hoor ik de inmiddels bekende stem roepen. Wij hebben genoeg gezien, bedankt! Ik wil nog vragen of ik meer kan verwachten maar dan is er al opgehangen en krijg ik geen contact meer helaas.... ik heb me dus weer eens laten gebruiken bedenk ik me.
Helaas is de chat niet veel meer, dus ik trek de dildo uit me kutje, een golf zaad komt mee, ik doe mn laarzen uit en val op bed in slaap.
En vond je bovenstaande zo geil dat je ook wel eens met me wil komen spelen? Stuur dan zeker een (prive)berichtje of laat wat achter op mijn profiel
xxx jullie sletje Petra

nb: lees ook mijn andere belevenissen eens! (zoek op travoteef in de verhalen)

1627 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.