De eerste keer

Ilse, een jonge dame met stijl, 19 jaar, slank, en lang. Gekleed in haar netkousen, haar glanzende pumps, het korte leren rokje waar ze niets onder aan had, haar mooie doorschijnende blouse, haar prachtige lange blonde haar, een lust voor het oog.


Op een avond kreeg ik een appje van Ilse, ze had behoefte aan gezelschap en vroeg of ik een wijntje kwam drinken. Deze avond had ik niets in mijn agenda staan en ik besloot op de uitnodiging in te gaan. Ilse ken ik al een tijdje, ik ken haar verlangens, haar wensen, en ik weet wat ze diep van binnen is. Een keurige nette dame, stijlvol. Maar ik ken ook haar andere kant, ze is ook een hele spannende meid, een spannende meid met prachtige borsten, lekkere billen en een mooie pik. Een mooie outfit wilde ik aan gaan doen, maar ook een outfit wat mijn Dominantie laat zien. Mijn keuze viel op een mooi mantelpakje van leer, korte leren handschoentjes en mijn leren overknee laarzen. Voor de spiegel keek ik tevreden naar mezelf en zo besloot ik naar Ilse te gaan.

Eenmaal aangekomen bij Ilse werd er niet opengedaan, maar ik weet waar ze haar sleutel heeft liggen en deze vond ik vrij snel en liep de woning aan de achterzijde binnen. Ik was voor het verrassende effect een uur eerder gearriveerd en hoorde dat ze nog aan het douchen was.
Op de salontafel stonden al 2 wijnglazen klaar en de witte wijn koel in een emmertje. De 2 wijnglazen schonk ik in en sloop zachtjes naar boven en de deur van de douche stond op een kiertje. Even keek ik door het spleetje, en ja hoor, daar stond ze, met haar gezicht naar de muur, ze zag of hoorde me niet. 

De glazen zette ik op de stortbak van het toilet en legde een handdoek op het toilet en ging zitten en sloeg mijn rechterbeen over mijn linkerbeen. Wat een prachtig slank lichaam heeft ze toch. Heel sensueel stond ze zichzelf in te zepen en haar handen dwaalden uitdagend over haar lijf. Langzaam en stil stond ik op en liep naar de douchecabine met een handdoek ik mijn hand. Langzaam draaide Ilse de douche uit en draaide zich om een schrok van het feit dat ik compleet in het leer ineens voor haar stond. Tijd om eraan te wennen gaf ik haar niet. Mijn wijsvinger legde ik op haar lippen en mijn andere hand zette ik op haar keel. Haar ogen keken me direct diep aan, direct gaf ze zich over en ontspande gelijk. Mijn vingers gleden zacht naar haar tepels en deze pakte ik klem tussen mijn vingers en liet mijn lippen tegen die van haar gaan en onze tongen wisten elkaar direct te vinden. Één hand liet ik uitdagend naar beneden glijden en voelde dat haar pik snoeihard was geworden en enthousiast tegen mijn leren rok aan het duwen was. Even speelde ik zachtjes met haar pik en ballen en liet haar voorhuid even een paar keer maximaal naar achteren glijden en weer terug naar voren, het voorvocht drupte op mijn rok. Ik pakte haar pik vast en nam haar mee naar de handdoek en ik droogde haar mooie lijf af. Ze pakte de wijnglazen en we namen beide een slok en ze nam mijn glas aan en bracht deze naar de slaapkamer en zette ze op het nachtkastje.

Ineens knipte ik in mijn vingers en direct knielde ze netjes voor me. Vol respect met haar gezicht naar de grond, haar benen uit elkaar en haar handen open in haar schoot. Weer een vingerknip, en direct werden mijn voeten en laarzen aanbeden. Vol overgave kuste Ilse mijn beide laarzen. Ik gaf de opdracht om weer in de basishouding gaan zitten en haar ogen te sluiten, en deze opdracht voerde ze keurig uit. Ondertussen maakte ik touwen vast aan alle hoeken van het bed en ik bevestigde mijn enkel en polsboeien eraan. Ze kreeg de opdracht om op handen en knieën op bed te gaan zitten en netjes deed ze dat. Direct maakte ik de boeien vast aan haar polsen en enkels en zo zat Ilse vast. Haar pik en gewillige kontje waren direct en makkelijk toegankelijk. Even nam ik plaats in de stoel in de hoek van de kamer en pakte mijn telefoon en belde mijn eigendom, mijn toyboy dat hij zich moest melden en dat jij 20 minuten had om er te zijn. Ilse keek wat verbaasd om zich heen wat er allemaal gebeurde, maar ze kreeg direct een blinddoek voor en een ballgag in.

15 minuten later kreeg ik de melding van mijn toyboy dat hij gearriveerd was. Ik stond op en liep de trap af en haalde hem op en nam hem mee naar boven. Mijn toyboy was inmiddels 26 dagen in chastity en zijn ballen zaten dus vol met zaad. Ik gaf hem de opdracht zich uit te kleden en zich naakt voor mij te melden. Keurig in de houding stond hij voor me en kon ik zijn kooi van zijn pik halen. Direct was hij stijf van geilheid. Ik liep naar mijn tas en haalde mijn bus glijmiddel erbij en smeerde het kontje van Ilse ruim in met glijmiddel en de pik van mijn toyboy ook. 

Ilse was nog maagd en was nog nooit geneukt door een man en daar zou verandering in komen. ik gaf mijn toyboy de opdracht zijn pik in het kontje van Ilse te laten glijden en rustig te beginnen en op mijn teken haar compleet uit te wonen, haar helemaal uitgeput te neuken.

Rustig volgde mijn toyboy op wat ik opgedragen had en na 5 minuten rustig stoten knipte ik in mijn vingers en direct stootte hij hard en diep in Ilse. Mijn toyboy heb ik getraind dat hij zijn orgasme lang kan uitstellen zodat hij langdurig kan presteren. Zelf nam ik plaats op bed zodat ik Ilse in de gaten kon houden. Ze kreunde en ze kwijlde, ze gromde en wilde gillen, maar de ballgag zorgde voor heerlijke rust. Ik maakte mijn rok los en liet deze van mijn lichaam glijden en ik kwam wijdbeens voor Ilse zitten op bed zodat ze mijn pik direct in haar mond kon nemen. Ik gaf mijn toyboy de opdracht om op volle kracht in haar te stoten en Ilse kreeg de opdracht mij te pijpen en mij tot een orgasme te zuigen. Op de maat van het stoten liet ze gewillig mijn pik in haar keel glijden. Mijn toyboy was inmiddels 17 minuten aan het neuken en ik zag dat zijn energie op aan het raken was en ik knipoogde naar hem, voor hem het signaal dat hij mocht klaarkomen en hij spoot zijn zaad direct met een giga orgasme in het kontje van Ilse en ook ik kwam klaar in het mondje van Ilse. Iedere drup slikte ze gewillig door en ik stapte van het bed en gaf Ilse de opdracht de pik van mijn toyboy schoon te likken, dus zaadvrij. Na zijn orgasme ging mijn toyboy direct weer in zijn kooi en werd huiswaarts gezonden. Na een flinke spanking op haar billen kreeg Ilse de opdracht zich aan te kleden en de wijnglazen te pakken.

Samen liepen we naar beneden en hadden nog een heerlijke gezellige avond

2922 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.