De leren jurk

Met grote regelmaat komt er een verzoek binnen of Ik mijn leren jurk wil dragen, zowel in real-life als voor de webcam. Vaak is dit verzoek makkelijk te honoreren, maar soms dan beslis Ik gewoon dat het een keer niet zal gebeuren.


Een paar dagen geleden zat ik rustig een kopje koffie te drinken in de woonkamer toen Mijn toyboy meldde dat hij bijna bij Mij zou arriveren. Trouw zoals hij is was hij keurig op tijd, maar dat wist Ik van hem, hondstrouw is hij. Mijn koffie had ik op en het was tijd om te gaan omkleden, het was tijd voor "de leren jurk". Mijn toyboy is in het bezit van Mijn huissleutel en mag gewoon binnenlopen wanneer hij gearriveerd is. De regels kent hij en hij weet precies hoe Ik hem wil zien.

De voordeur hoorde Ik opengaan en Ik wist dat het mijn speeltje was die gearriveerd was. Direct liep hij richting het toilet om zich te ontdoen van zijn kleding, want dat is de regel voor Mijn toyboy, in Mijn bijzijn is hij geheel naakt.

Op mijn gemak ging Mijn slip aan, Mijn BH, de netkousen, en daarover de leren jurk. De pumps aan mijn voeten en om het compleet te maken plaatste ik een leren corset om mijn middel en snoerde deze strak dicht. Mijn leren masker tot slot op, mijn lange haren even mooi doen en op weg naar de huiskamer.

Het getik van mijn metalen naaldhakken klonken luid op de trap en later op de plavuizen in de hal. Even keek ik door het raam van de deur naar de woonkamer, en ja hoor, keurig zat hij geknield, naakt bij Mijn zetel. Langzaam opende ik de deur en trok deze achter Me dicht en nam plaats in Mijn zetel. Met één knip in mijn vingers kuste mijn speeltje Mijn voeten, eerst links en toen rechts, en weer een vingerknip later ging hij keurig met rechte rug in de geknielde houding.

Geen idee had hij waarom hij zich moest melden, maar eigenlijk had Ik ook niet echt een reden, maar Ik wilde hem belonen voor zijn trouw en zijn nederige liefde naar Mij.

Ik wenkte dat hij moest opstaan en ik wees naar het ladenkastje. "Mijn lange leren handschoenen, pak ze en breng ze Me" sprak Ik met een glimlach. Snel liep hij naar de ladenkast en haalde de echte Italiaans leren handschoenen eruit en knielde voor Me en deed Mij de handschoenen aan. 

Op de tafel had ik een sleuteltje neergelegd, de sleutel van zijn chastity-kooi. "Bevrijd jezelf nick" sprak ik met zachte toon. Met een glimlach ontdeed hij zich netjes van zijn kooi en het was één grote plakkerige bedoeling. Zo intens opgewonden was hij, ook niet zo heel gek na 3 weken opsluiting. 

De eer had hij om vlak voor Mij komen staan, en uiteraard deed hij dit. "Omdat ik ongelooflijk blij en tevreden met je ben word dit vandaag beloond, dit heb je verdiend". En langzaam liet ik mijn handen die in leer gehuld waren langs zijn snoeiharde pik strelen en zijn ballen nam ik ook mee en masseerde ze zacht. zijn pik werd alleen maar dikker en harder, een giga joekel van een pik was er ineens. En heel rustig en zachtjes begon Ik hem heel ontspannen af te trekken. Af en toe een beetje glijmiddel voor het fijne gevoel en het lekkere geluid. Naarmate ik iets de snelheid verhoogde begon hij ook sneller te ademen, en af en toe hoorde Ik hem zelfs kreunen van geilheid. Met mijn nagels streelde Ik over zijn eikel, zijn pik en zijn ballen. Even nam Ik zijn pik in mijn mond, wat smaakte hij toch weer zalig !

Als beloning mocht hij klaarkomen, maar hij mocht klaarkomen onder één voorwaarde. De voorwaarde was dat hij al het zaad over Mijn jurk zou spuiten en alles er weer af zou likken. De glinstering in zijn ogen sprak boekdelen en hij zocht het oogcontact met Me, dat is vaak het teken dat het orgasme nadert. De snelle ademhaling zei mij voldoende en ik versnelde het tempo om zijn pik tot er ineens 3 dikke stralen zaad naar buiten schoten, vol op mijn jurk en het bleef maar druipen, en af en toe weer een straal zaad, 3 weken opgespaard zaad kwam er allemaal uit. Even nam Ik zijn pik weer even in Mijn mond om het laatste beetje zaad tot Mij te nemen. Het zaad wat Mijn eigendom is, vanzelfsprekend.

Tot slot likte hij vol overgave Mijn lange leren jurk schoon en schoof Ik Mijn jurk omhoog zodat hij kon doen waarvoor Ik hem heb, namelijk Mij dienen en plezieren. Het was maar even en hij nam Mijn stijve clit in zijn mond en gaf Mij een heerlijk orgasme en slikte alles netjes door, tot de laatste druppel.

Direct ging zijn kooi weer om en stuurde Ik hem huiswaarts zodat hij op tijd was om aan te schuiven bij zijn partner om te gaan eten.

3003 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.