Twee dagen later

Geplaatst door: sissy-sletje op 06-09-21

Twee dagen later,…..

Na mijn “vreemde” avontuur in Kleingenhout, kwam ik dus aan, waar ik op visite was. We praten wat en rond twaalf uur, zei ik dat ik ging slapen en naar boven ging. Boven aangekomen, voelde ik de string, die ik onder me sportbroek aan had, het voelde geil en sexy aan. Ik ging naar de douche en toen ik daarna in bed kroop viel ik snel in slaap, denkend aan dit geile avontuur.

Twee dagen later werd ik laat wakker, iedereen was weg, dus ik dronk wat koffie en ging weer naar boven. Toen ik me wilde aankleden, viel me oog op de string van 2 dagen terug eeen heet gevoel bekroop me,….. ik pakte het op en deed het aan. Ik voelde me wedrom sexy, maar ook vrouwelijk,…”hmmm”, dacht ik bij mezelf, draaiend met me kontje voor een spiegel,….. “best sletterig”. Kijkend in de kast deed ik een skinny-jeans erover heen aan met een strak t-shirtje. Ik pakte de autosleutels en ging naar de winkels toe, om even wat boodschappen en sigaretten te halen. Tijdens het lopen schuurde de string langs me gaatje, waardoor ik me kontje omhoog trok en een beetje begon te draaien met me billen,… ik werd er geil van,… en dacht aan eergisteren, terwijl mijn pik zich roerde in het krappe stringetje.  In de supermarkt pakte ik iets van een hoogte, ik kon er net niet bij, moest op me tenen staan, ik reikte,… en plots was daar een arm over me heen  en een zware stem die zei,…’Zal ik u even helpen?’ Tegelijkertijd voelde ik een flinke kloppende harde bult, wrijvend over en duwend tegen me kontje gaan en de stem die zei: ‘Als je een echt sletje bent, wacht je hier. Schoon , gespoeld en wel, 10 minuten na sluitingstijd bij de witte Alfa Romeo. ” En terwijl hij mij het product gaf, voelde ik zijn andere hand, mijn string vastpakken, die ruw omhoog getrokken werd. ‘Hmmjjháááááhmhh’, kon ik allen maar uitbrengen. Ik liep naar de kassa en rekende af.

Thuis aangekomen dacht ik terug en zag dat het 4 uur was, nog 2 uur voordat het zes uur zou zijn. Het werd later en ik dacht aan die dikke bult over me kontje,…..” Schoon, gespoeld en wel”,…. het spookte door me hoofd,.. gespoeld,… ik typte in,  op google “spoelen, homo”. Ik kwam er dus achter, dat je door water in je anus te spuiten, je schoon werd. In de douche deed ik wat ik gelezen had en na 20 minuten kwam er alleen nog maar water uit. Nadat ik me afgedroogd had, kleedde ik me aan en zag dat het vijf over zes was. Ik ging naar de winkel toe en zag bij de uitgang een witte Alfa staan, waar ik heen liep, toen de uitgang openging en een oudere man me wenkte naar binnen te komen. ‘Zo, zo, een echt sletje dus.’ Zei een grote oudere man tegen me en terwijl de deur zich achter me spoot, hij duwde me om de hoek bij een kassa uit het zicht, greep me vast draaide me om en trok me tegen zich aan.   Één hand gleed in me broek en meteen voelde ik een vinger tegen me gaatje aan duwen. Zijn andere hand greep in me nek en stuurde me hoofd naar boven, hij boog voorover, likte me lippen en duwde zijn tong bij me naar binnen, geil tongend hing ik daar als een sletje in de armen van een geile man en wreef ik me lichaam tegen hem aan.  Toen hij stopte met tongen, liet hij me nek los en voelde ik zijn hand naar beneden glijden en me broek losknopen waardoor me broek naar beneden werd geschoven  en zijn duim in me gaatje begon te drukken, kon ik niets anders, dan alleen maar kreunend,..’Hmmmmjhhhhhaaaahhhh’,…  uitbrengen.

Doordat ik me kontje naar achter drukte, floepte de duin erin, die meteen begon te drukken en te wrijven, terwijl zijn lange dikke vingers zich via mijn ballen, mijn pik begonnen te masseren, die keihard was en via de zijkant van me string was ontsnapt. Ongedwongen begon greep ik hem om zijn nek en begon ik nou met hem te tongen en kroop gewillig tegen hem aan. Zijn duim bewoog tegen me gaatje, draaide en drukte, ging in en uit, terwijl zij vingers over mijn pik wreven en erin knepen begon ik met me kontje te draaien en op zijn duim te “rijden”. Hij greep me haren, trok me hoofd, los van zijn lippen naar achteren en duwde tegelijk zijn duim diep naar binnen.  Hij begon te drukken op een “plek”, het leek wel of ik moest pissen, maar het enige dat ik kon, was geil kreunend, als een loops teefje,  op die duim draaien. ‘Goed zo sletje, hmmm een heerlijk nat, strak, zuigend kutje heb je’…….. Ik schrok van het woord kutje,…… het was zo vrouwelijk,…..en terwijl de duim me “plekje” masseerde, zei hij:  ‘Je bent een geil sletje.’ ……….‘Jhhaahhhmm’, kreunde ik. ‘Zeg, dat je een geil sletje bent’ zei hij en drukte hard tegen het “plekje” . ……’Ik ben een geil sletje,…..’ antwoordde ik. Ineens liet hij me los en zei, “kom mee”, ik volgde hem door een magazijn, naar een kantoortje. Daar aangekomen zei hei, “uitkleden op je string en t-shirt na.’ Ik deed wat er gezegd werd en toen ik klaar was, werd ik van achteren vastgegrepen en bij de man op schoot getrokken mijn blote benen hingen over zijn behaarde benen,  terwijl ik zijn pik tussen mijn billen, omhoog voelde kloppen. Ik kreunde en wreef met me kutje over zijn flinke paal heen…….”kutje” , ik noemde me gaatje nu al een kutje,….. Zijn linkerhand gleed onder me t-shirtje en ik voelde zijn grote warme hand over mijn rug glijden, rustig maar dwingend werd ik voorover geduwd zover, dat ik met mijn handen op de tafel voor me moest leunen. Met beide handen greep hij me kontje vast en begon er hard in te kneden, hij trok ze uit elkaar en wreef met beide duimen over me kutje,….geil spreidde ik me benen verder, zodat ik me kutje lekker tegen zijn duimen kon aanwrijven. Opeens duwde hij weer een duim naar binnen en loops gooide ik me kontje kreunend naar achteren. Tijdens de inwendige “massage”, voelde ik iets kouds druppelen op me billen, de duim verliet me kutje en het koude goede werd over me billen en me kutje gesmeerd, waarna ik ineens,… iets warm en kloppend over me kutje, heen en weer  voelde glijden,….”Het was zijn páál”,…  Hij drukte steeds harder tegen me kutje, maar het leek niet te passen. Ik voelde nog wat koude vloeistof glijden,… toen hij plots een klein stukje naar binnen gleed……. zijn dikke eikel bezorgde me pijn,… maar de kloppende warme eikel in me,… liet me steunend uitbrengen ….. ‘Jhhhaaaahhhhh, .’ 

Verbaasd van me reactie, kwam ik overeind, tegelijkertijd grepen zijn grote handen me bij me dijen, die omhoog werden getrokken, waardoor ik achterover tegen zijn borst aanviel en hij mij weer geil begon te tongen, terwijl hij langzaam zijn heupen op en neer begon te bewegen en zijn pik steeds dieper mijn kutje inschoof. De pijn schoot door me lichaam heen, maar door zijn getong werden mijn kreten vervormd tot een tevreden gekreun. Plots liet hij me me helemaal op zijn pik zakken en duwde tegelijkertijd zijn heupen hard omhoog. Terwijl hij krachtig zijn mond op de mijne bleef drukken en tongen, tilde hij mij weer omhoog en liet me toe weer ruw zakken, zijn heupen wederom omhoog duwend, diep voelde ik die dikke pik in me en hij tilde me weer op,… opeens, zag ik mezelf in de weerspiegeling van het glas van de kantoordeur. Een klein sletje op schoot bij een grote man. Ik kreunde tevreden ‘neuk me’,… tot mijn schrik merkte ik dat hij was gestopt met tongen en ik dus geheel vrijwillig geil kreunde op het ritme van zijn neukbewegingen. ‘Hmmm, wat een lekker strak neukkutje heb jij, teefje.’ Zei hij in me oor, ik werd er sletterig van en begon ook geil te draaien op zijn pik. ‘Kijk, kijk, als een volleerd teefje begin je al op mijn pik te rijden.’  Zei hij, terwijl hij zijn pik diep in me stootte.  ‘Hmjhhaaahhhh, lekker diep in me, neem me als een teefje,’ antwoordde ik. Hij begon me steeds sneller zijn pik hard bij me naar binnen te stoten,… en ik mezelf weer, in de spiegeling, sletterig zag zitten, een grote pik in me en me eigen  keiharde paal tegen me buik omhoog zag staan. Steeds wilder stootte hij zijn pik bij ij naar binnen, hij schuurde langs het “plekje” en weer leek het alsof ik moest pissen, terwijl ik gewillig meebewoog en het uit kreunde als een loops teefje. Zijn neukritme werd sneller en harder, terwijl hij geile taal tegen me uitsloeg,…’Jhaaa sletje, beweeg maar met je hete kutje over mijn paal’ of ‘geile teef, ik neuk je plat’, ‘lekkere hoer van me, melk die pik van me, met dat zuigende kutje van je.’ Ik werd er zo geil van, dat ik me pik greep en er wild aan begon te trekken en terwijl ik flink gepaald werd kwam ik klaar, wild spuitend  zoals nog nooit tevoren. “Geile hoer, loopse neukteef, ik ga je hete kut volspuiten.’ Ik voelde zijn pik diep in me kloppen,.. opzwellen en met een luide kreet spoot hij zich leeg in me strakke kutje. Met die spuitende pik in me, bleef ik liggen boven op de man. Hij duwde me omhoog en zijn lekkere dikke pik gleed uit me kutje, ‘Hmmmmm”,….kreunde ik. Hij sloeg me op me kontje, wees naar een deur  en zei, ‘Zo kleed je maar weer aan, via die deur kom je buiten en sletjes hebben veel pik nodig, dus je weet waar je moet zijn om tien over zes.’ Terwijl ik me aankleedde voelde ik de sperma langs de binnenkant van me dijen naar beneden lopen,…. Ik voelde me wederom zeer sletterig en vrouwelijk.

4124 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.