Hoe ik een t girl werd

Het begon bij mij een aantal jaar terug, toen ik nog bij mijn ouders woonde maar mijn zus al op zichzelf woonde. Dat betekende dat haar kamer, met daarin wat van haar kleding, ongebruikt was! Ik merkte dat ik het vaak leuk vond om even in haar kast te kijken, en een jurkje of shirtje te passen. Ik was nog vrij jong, een jaar of 16, en had nog een erg androgyn uiterlijk: slank, geen hoekig gezicht, en klein. Ik vroeg me af of ik voor vrouw door kon gaan, en om dit te testen ging ik naar omegle, om mensen te vinden om mee te snappen (foto's sturen, voor de ouderen onder ons :p). Nou, die mensen waren er genoeg: zodra je zegt dat je een meisje van 16 bent willen alle mannen, van jong tot oud, zo snel mogelijk zien hoe je eruit ziet. 


Ik droeg een panty en een leuk zomerjurkje, met daaronder een zwarte bh met sokken erin en een paarse slip. Eerst stuurde ik foto's van mijn benen, of van het topje, en daar reageerde iedereen heel positief op, wat ik erg leuk vond. Als ik iemand extra wilde opwinden stuurde ik ook mijn billen, maar de meesten wilden dan ook direct mijn borsten en vagina zien, dus dan moest ik ze teleurstellen. Ik merkte dat dit hele omegle-naar-snap gedoe me teveel tijd kostte, dus ik stapte over naar omegle video chat.

Het eerste wat ik zag een oudere man die zich aan het aftrekken was. Toen hij me zag ging hij er even goed voor zitten, en vroeg hij hoe oud ik was. Hij had er geen problemen mee dat ik 16 was (wat een vieze man was dat, bij nader inzien). Hij vroeg of ik een rondje wou draaien, dus dat deed ik, terwijl hij flink rukte. Ik werd erg opgewonden van het idee dat iemand mij aantrekkelijk genoeg zou vinden om zich op af te trekken, en onder de paarse slip werd het wat krapjes.. Maar dat liet ik natuurlijk niet aan die man zien, want voor hem was ik een meisje. Ik draaide half om, tilde mijn jurk wat op en liet mijn billen in de slip en panty aan hem zien. Dit was genoeg voor hem, en hij spoot al snel. Ik heb mezelf nooit als homo gezien, maar ik vond het toen al erg leuk om iemand voor mij te zien spuiten.

Één keer heb ik via omegle met een jongen afgesproken: ik reisde met het ov een uur naar hem toe, pijpte hem in de bosjes tot hij na 30 seconden al klaarkwam, en toen ging ik maar weer naar huis. Dit was zo'n anticlimax ervaring dat ik maar even gestopt was, maar na een tijdje ging ik toch weer meisjeskleding dragen en naar omegle.

Dit herhaalde zich af en toe: als ik me geil voelde ging ik naar omegle om jongens of mannen voor mij te zien klaarkomen. Een probleem aan deze methode was dat ik zelf nooit klaarkwam, als ik zei dat ik eigenlijk een jongen in meisjeskleding was wisten de meesten niet hoe snel ze moesten disconnecten. Daarom ging ik op zoek naar een site als omegle, waar je anoniem met random mensen kan bellen, maar dan voor mensen zoals ik die wel hielden van jongens in meisjeskleding. Zo'n site heb ik nooit echt gevonden, maar ik struikelde een tijdje geleden wel over tgirl.nl. Hoewel ik hier niet helemaal tussen pas (de gemiddelde leeftijd is een stukje hoger, veel mensen hebben een lak/leer/hak fetish of doen sletterig terwijl ik gewoon een 'normaal' meisje wil zijn, etc) vind ik het wel leuk om te zien dat het dus helemaal geen rare hobby is, en er genoeg gelijkgestemden zijn.

Ik weet niet waarom, maar ik vond het leuk dit verhaal even op te schrijven! Ik denk niet dat iemand dit gaat lezen, maar voor het geval je hier per ongeluk toch verzeild geraakt bent: bedankt voor het lezen, en sorry voor het saaie verhaal :p

4110 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 35)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.