Tijd om te gaan

Het was 2 jaar geleden dat Ik op de chat werd aangesproken door Nick, een jongeman van 34 met zeer oprechte onderdanige gevoelens en hij vertelde dat hij helemaal weg was van Mijn stijl, Mijn voorkomen, het raakte hem diep in zijn onderdanige hart.

Tijdens een ontmoeting bij Mij thuis voelde hij zich direct op zijn gemak bij Me en we hadden veel te bespreken en uiteindelijk kwam zijn diepe verlangen ook aan de orde, het dienen en het speeltje zijn van Mij, Mijn eigen toyboy. Hier zag Ik veel mogelijkheden en na wat dagen denken had ik een gedisciplineerde training voor hem uitgeschreven. 2 jaren van strikte leefregels, soms moest Ik hard ingrijpen en bijsturen, hard straffen wanneer dat nodig was, maar hij reageerde daar heel goed op. Al snel droeg hij een chastity-kooi en hij wist dat zijn seksualiteit niet meer van hem was, maar van Mij, van Mij alleen. Het dienen en verwennen van Mij deed hij vol overgave en met verve, hij maakte Me trots en het werd een keurig opgevoede dienstbare toyboy. 

Vrij vroeg besloot Ik hem te gaan verhuren aan mannen en vrouwen om seksueel genot te bieden. De boekingen gingen direct weg hard en hij bracht behoorlijk wat geld op. Het verhuren van Mijn toyboy was uiteraard niet gratis, maar tegen een vergoeding stond hij helemaal ter beschikking van de persoon die hem wilde huren voor een avond.

Eens per maand werd Nick door Mij leeggemolken, want een maand zonder orgasme, de druk bouwt natuurlijk op, en een orgasme was zijn beloning voor uitstekende diensten die hij bood in Mijn opdracht. hij werd een perfecte minnaar. Groot geschapen en slank, een perfecte combi, en wat een heerlijk slank lijf zag ik iedere keer. 

Tot 3 maanden geleden was hij Mijn eigen speeltje, maar Ik voelde dat er iets speelde in zijn hoofd, maar het kwam er niet uit. Vlak na het moment dat hij mocht klaarkomen van Mij kwam het hoge woord eruit. nick bleek dominante trekjes te vertonen en in de slaapkamer nam hij steeds vaker op heel natuurlijke wijze de touwtjes in handen, uiteraard wel met mijn goedkeuring. hij diende een een officieel verzoek in om zijn dominante kant te ontwikkelen. hij beschreef dat hij zich echt een Daddy voelde en dat daar zijn verlangen lag. Ik hoorde dit aan en besloot hem de vrijheid te geven om een avond vrijuit te mogen chatten en daar trof hij direct een hele leuke meid, een hele leuke tgirl, een echte onderdanige slet en er ontstond direct een hele mooie klik tussen die 2. Toen kwam zijn verzoek om met deze aantrekkelijke meid te mogen daten, en Ik had even met de dame in kwestie gesproken, en het voelde voor Mij ook direct goed, dus Ik gaf hem toestemming om morgen, zondag 11 september naar zijn meisje te gaan. Morgen gaat dat gebeuren.

Heel erg trots ben Ik, dat ik een eindproduct heb afgeleverd die klaar is om de wijde wereld in te gaan, zijn vleugels uit te spreiden, en dat houd uiteraard in dat ik Nick zal gaan loslaten. In een gesprek met hem was hij emotioneel en erg dankbaar voor wat Ik voor hem betekende en wat Ik van hem had gemaakt. 2 jaar een loodzware gedisciplineerde training met succes afronden, hij heeft mijn diepe respect en het voelt erg goed om hem los te laten. Vanavond zal hij Mij voor de laatste avond, een hele avond van top tot teen verwennen en zal hij definitief worden vrijgelaten uit zijn chastity-kooi, de kooi die op Mijn nachtkastje zal blijven staan.

Lieve Nick, mijn mooie en lieve speeltje, Mijn toyboy, dank je wel voor je vertrouwen en je liefde in volle overgave ! Je hebt in mijn hart een plekje veroverd en met trots zal Ik je loslaten. Morgen ga je naar je meisje, heb veel plezier samen en geniet van en met elkaar. Mijn deur zal altijd voor jou openstaan !

Een hele dikke kus en knuffel,
Jouw Meesteres, Jouw lady xxx

3083 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.