Laatste stappen naar Joyce

Geplaatst door: 023joycecd op 19-09-21

Al regelmatig hadden we elkaar ontmoet. Het was een fijn contact waarbij we elkaar pijpten en hij vervolgens op verschillende manieren met mij speelde. Verder gingen we eigenlijk niet, meestal trok hij zichzelf op mij klaar om daarna mij af te trekken. Dit hielden we al eventjes vol maar de spanning bleef. Er was het leeftijdsverschil maar ook een zekere onuitgesproken dynamiek, eentje waarin hij subtiel en zacht de leiding had.

In de loop der tijd sprak hij wel eens over lingerie en zo bracht hij eens een string mee die hij me vroeg aan te trekken. Een beetje apart was het wel maar het idee wond hem duidelijk op en dus probeerde ik het voor hem. Ik kon zweren dat hij er nog veel opgewondener bij was dan anders en zo bleef het in ons samenspel terug komen. Ik kon me er al snel niet meer aan storen, het voelde ook voor mij wel geil om onder zijn ogen een string aan te trekken voor hem. Iets van het verbodene misschien wat nu gezocht & gezien werd door een ander.

Op een dag voordat we van start gingen & na een paar biertjes vroeg hij me of ik iets anders voor hem wou aan trekken. Ik was verrast maar ook nieuwsgierig, ik kon me immers nog goed herinneren hoe zijn eerste reactie was toen ik een string van hem kreeg om aan te trekken. In die lijn verwachtte ik ook iets.

Hij haalde van onder de tafel een kleine doos waar hij een babydoll uithaalde. Een klein zwart soort van jurkje, wit gestippeld met een klein rood strikje tussen de cups. Ik had even geen woorden en vlug gaf hij dan ook aan hoe mooi & geil hij het zou vinden om mijn kontje met een string onder deze babydoll vandaan te zien komen. Hij drukte het ding in mijn handen, de stof voelde erg fijn & glad aan, de cups waren gevuld. Hij zag dat ik geen onmiddellijke reactie gaf en vertelde me dat het net zo geil zou zijn als wanneer ik de string voor hem had aangetrokken & dat vond ik toch ook geil ? Hij wist me dan ook over te halen & al snel gleed de babydoll over mijn hoofd & trok hij alles goed op zijn plaats. Dat gevoel wat ik had toen ik de eerste keren de string voor hem aan trok voelde ik nu weer maar sterker, het verbodene zeg maar. Zijn ogen lichtte op & ik voelde me sletterig voor hem maar ook geil. Zo gingen onze dates rustig verder & de babydoll bleef terug komen.

Op een dag zou onze volgende date een andere wending nemen, eentje waar ik nooit aan had gedacht met hem maar die misschien wel heimelijk in mij achterhoofd rond dwaalde. Ook bij deze date verlangde hij dat ik weer een string & de babydoll aantrok. Vragen hoefde hij het eigenlijk niet, het was een vast onderdeel van ons spel geworden, maar het zette altijd de toon. Het voelde nog steeds fout maar wond me ook nog steeds op & om te zien hoe hij daar op reageerde wond me alleen maar verder op. Ik kroop weer tussen zijn benen & slikte zijn paal naar binnen. Mijn tong liet ik over zijn schacht naar beneden gaan terwijl ik zijn ballen betastte. Hij gebood me ook op zijn ballen te zuigen. Geschoren als hij was deed ik dat ook graag. Zo keek ik altijd naar hem op terwijl zijn handen door mijn haren streken.

Hij liet me daarna op staan & ik verwachtte dat ik weer op mijn knieën op de bank moest plaats nemen zodat hij met mij kon spelen zoals we dat zo vaak hadden gedaan tot hij het voldoende vond en zich op mij aftrok. Deze keer echter niet.

Hij leidde me naar zijn badkamer & vertelde me iets voor me te hebben dat hij graag zou zien. Geïntrigeerd volgende ik hem & in zijn badkamer presenteerde hij een lange zwarte pruik. ''Ik zou graag zien dat je deze opzette.'' Ik keek hem aan, mij niet raad wetende met de situatie & hij proefde de twijfel die in de lucht hing. Zijn hand pakte mijn pik & trok langzaam de voorhuid over mijn stijve. Ik was altijd gevoelig hier & kreunde lichtjes. ''Zou ik je iets vragen dat niet prettig is ?'' vroeg hij terwijl hij me direct bleef aan kijken. Nee mompelde ik, net zo zeer verward als verrast & zo zette hij mij de pruik op.

Ik kan niet ontkennen dat het iets met me deed. Mijn spiegelbeeld was ineens meer vrouwelijk maar duidelijk geen vrouw. Misschien alleen op een afstandje dat het voor iets meer kon doorgaan maar ik zag zijn goedkeurende blik via de spiegel over mij heen gaan. Hij vroeg me of hij verder mocht gaan maar ik begreep hem niet.

Zijn handen legde hij weer op mijn pik & ballen. Langzaam maar stevig trok hij mij af terwijl mijn ballen door zijn andere hand rolden. Ik werd er even slap van in mijn benen. Hij vroeg me toen of hij mij mocht op maken. Nog steeds begreep ik het niet ten volle & hij probeerde me verder over te halen. Immers onze sessies waar ik voor hem een string & babydoll droeg waren toch fijn ?

Achter in mijn hoofd voelde het verkeerd, ging dit niet te ver ? Ik was toch nog steeds een man en niet zijn vriendin zeker. Maar ergens ver weg wist ik dat hij dat misschien wel in mij zag vanwege wat hij me vroeg te dragen als ik bij hem was. Terwijl hij me langzaam af trok bleef hij op me inpraten & zijn logica was niet heel verkeerd, het lag immers toch in de lijn van wat we al deden ? Ik stemde uiteindelijk toe & hij nam me mee naar de slaapkamer.

Op zijn tablet zette hij een porno video op terwijl ik moest gaan zitten voor hem. De video hielp me opgewonden of op mijn gemak te blijven moet hij gedacht hebben. Om eerlijk te zijn was het een aantrekkelijke video van het soort dat we eerder ook wel eens samen hadden gekeken. Een jonge jongen, opgemaakt, die in wit korset & kousen met jarretel door een oudere man mee naar bed werd genomen. Het paste ook in de lijn van video's die ik zelf thuis ook wel eens keek. Zo ging hij aan de slag met mij & in de video zag ik uiteindelijk hoe de jongen na een uitgebreid voorspel uiteindelijk werd genomen door de oudere man. Ik liet me er graag door afleiden. Dat het een parallel met ons was ontging me op dat moment eerlijk gezegd. Met dildo's had ik al ervaring maar nog nooit had ik zoiets gedaan als in deze video of ook maar echt overwogen.

Na ongeveer een kwartier of 20 minuten kondigde hij aan klaar te zijn met me. Hij vroeg me naar de badkamer te komen maar wederom twijfelde ik. De video had me enigszins afleiding gegeven maar nu vroeg ik me toch af waar ik aan begonnen was. Hij vertelde me weer dat we niks bijzonders deden, we gingen toch alleen maar verder in wat we al deden & dat ik nergens zorgen om hoefde te hebben.

Daar, in de spiegel, toonde hij mij iemand die ik later nog vaak zou terug zien. Ze was keurig opgemaakt. Een foundation verborg de mannelijke trekjes op mijn gezicht & in de wangen was ik iets roder dan normaal. De ogen waren donker opgemaakt & zwarte eyeliner om de ogen heen gaf ze een krachtige aanwezigheid. Mijn oogwimpers waren veel sterker aanwezig & een rode lipstick gaf haar iets dat sexy & sterk was. Ik was geschokt door de aanblik die naar me terug keek. Dit was een vrouw, een aantrekkelijke vrouw. Dit was ik. De paniek in mijn ogen zal hij even gezien hebben. Een hand legde hij op mijn schouder terwijl zijn andere hand over mijn bovenbeen omhoog gleed naar mijn pik. Hij complimenteerde me met zijn werk en subtiel prikte hij door de eerste paniek heen door te wijzen op wat hij mooi vond waarop hij om mijn mening vroeg. Langzaam aan moest ik hem gelijk geven en zakte die eerste paniek weg. Ze was aantrekkelijk, ook ik zou haar mooi hebben gevonden, en dit was toch in de lijn van wat we al deden. In de babydoll zag ze er sexy uit. Waarom zouden de details naast de lingerie niet mogen worden afgemaakt ? Ik liet me aanpraten dat dit inderdaad niet zo gek was & eigenlijk begon het me ook op te winden hoezeer ik er ook misschien niet klaar voor was om dat aan mezelf te bekennen.

Hij trok mijn string aan de kant & langzaam trok hij me hierna af en liet zijn vingertoppen weer op verkenning gaan tussen mijn billen. Al snel was ik terug in ons gebruikelijk ritme en verwachtte ik dat hij na het spelen met mijn kontje me uiteindelijk zou klaar trekken. Dit gebeurde echter niet. Met 1 hand nog aan mijn pik reikte hij me plotseling een paar kousen aan. Die moest ik aantrekken. Wederom rees er iets van twijfel in mijn hoofd maar ook deze werd weg gepraat, was dit immers niet de finishing touch ? Weer zette ik me er overheen & trok de zwarte kousen aan. Van de stof werd mijn pik nog harder dan maar kon, ik kon het niet ontkennen.

Nu zat ik als het complete plaatje in zijn stoel, opgemaakt als vrouw in een babydoll met gevulde cups & zwarte kousen aan. Ik bedacht me dat als de situatie zou zijn omgekeerd ik ongelooflijk geil op haar zou zijn maar in mijn achterhoofd voelde het verkeerd. Wat was ik dan nu ?

Hij trok een paar zwarte pumps naar ons toe & deed deze aan mijn voeten. Ik was er te verrast door, dit had hij duidelijk voorbereid maar voordat ik iets kon doen zakte hij met zijn mond over mijn pik heen. De warmte voelde goed & weer vertrouwd en weer ging zijn hand op zoek naar mijn billen. Misschien liet me ik misleiden dat het hier bij zou blijven & we nu ons gebruikelijke spel zouden spelen, zo liet ik het toe denk ik.

Na mij in korte tijd bijna naar een orgasme te hebben gekregen was het mijn beurt & draaiden onze rollen om. Dit was bekend terrein & zo zakte ik tussen zijn benen om zijn pik in mijn mond te nemen zoals ik al vaker had gedaan, ondertussen ook met zijn ballen spelend. De lipstick liet zijn sporen achter op zijn pik terwijl ik bezig was, dat kon me niet ontgaan. Ergens was het opwindend om te zien terwijl ik zoals gebruikelijk ook over zijn buik & borst naar hem op keek terwijl ik tussen zijn benen zat. Dat ik nog verder verkleed was verdween naar de achtergrond van mijn gedachtes. Vooral toen zijn handen op mijn hoofd kwamen te liggen en hij me vertelde dat ik zo lekker met hem bezig was verdwenen mijn laatste verre gedachtes over wat ik hier nu aan eigenlijk aan had. Met zijn pik diep in mijn mond vertelde hij me dat ik zijn schatje was. Misschien dat dit de laatste waarschuwing was maar mijn gedachtes, die eerder zo overhoop lagen met elkaar, waren nu naar de achtergrond verdreven. Hier zat een zwart harige vrouw in een sexy babydoll & kousen met hakken aan deze man, die haar gemaakt had, af te zuigen. Hier was ik al zijn meisje alhoewel mijn hoofd daar nog niet was aangekomen.

Uiteindelijk zei hij dat het tijd was om verder te gaan. Ik verwachtte dat hij zich op mij zou aftrekken of mij zou aftrekken & stond gewillig op.      

Zwalkend op hakken die ik niet gewend was dirigeerde hij me naar zijn bed & vroeg me daar op mijn knieën op te gaan zitten. De spiegel tegenover zijn bed ontging me niet maar ik had er geen tijd voor. De lange donkere haren van mijn pruik vielen langs mijn gezicht & maakten zo mijn wereld nog kleiner dan ze al was. De gevulde cups van mijn babydoll hingen aan mij naar beneden, de zware inlegstukken zorgden er voor dat ik als vanzelf op mijn ellebogen wou steunen.

Dit was het moment waarop hij de string tussen mijn billen naar beneden trok & plotseling voelde ik iets warms over mijn gaatje gaan. Er was genoeg gespeeld met mij maar dit was anders, hij gebruikte zijn tong op mij & het deed me voor een seconde huiveren. Ik voelde zijn stoppelbaardje tussen mij billen terwijl hij zijn handen in mijn zij drukte alsof hij nogmaals wou laten voelen wat mijn plek was. Dit genot hield even aan tot hij zich weg trok & ik zijn vingers op zoek voelde gaan. Langzaam draaide hij rondjes in zijn eigen speeksel langs mijn gaatje & daarna voelde ik hem een vinger naar binnen drukken. Een kreuntje ontsnapte mijn mond & ik hoorde hem een zachte lach van goedkeuring geven. ''Ik wist dat je dit wou, je bent een heerlijk meisje voor me'', zei hij. Het woord meisje leidde me op dat moment al niet meer af.

Zijn vinger verdween & even snel kwam deze weer terug maar voelde nu kouder aan. Met meer gemak gleed zijn vinger nu in me & toen bedacht ik me dat hij ergens glijmiddel vandaan had gehaald. Weer ging zijn vinger verder in mij op zoek & al snelde drukte hij daar een tweede bij. Langzaam maakte hij steeds diepere slagen & soms krulde hij zijn vingers. Ik voelde me zelf warmer worden & begon langzaam met hem mee te bewegen. ''Kronkel maar lekker op mijn 3 vingers geil ding'', hoorde ik hem plotseling zeggen. Een gedachte schoot door mijn hoofd. ''Drie, ik had het niet eens gemerkt''. En zo zonk ik langzaam verder af tot waar alleen dat gevoel nog mee telde.

Terwijl ik hem voelde vertragen tikte hij mijn schouder aan. ''Neem dit & ruik er aan''. Ik wist wat dit was, poppers. Nog nooit had ik ze gebruikt maar kende ze wel. Hij voelde mijn twijfel zeker aan want legde zijn andere hand op mijn billen & zei me dat het goed was, het zou goed voelen.

Waar dit heen ging wist ik niet maar ik wou ook niet dat het nu abrupt zou stoppen. Ik schroefde dan ook de dop er af & snoof er van, zoals ik dat zo vaak in video's had gedaan zien worden. Ik was er niet klaar voor. In mijn hoofd steeg ik naar duizelingwekkend hoogte & tegelijkertijd werd alles warm en daalde ik af naar een ontspannende geiligheid die ik niet eerder had gekend.

''Kijk op'' zei hij & met moeite kon ik mijn hoofd uit het warme wazige geile trekken waar het beland was. Hij merkte dat ik geen focus had. Ik was alleen maar bezig met wat ik voelde, mijn hoofd was ver weg, mijn kontje gevuld met zijn vingers die rustig bleven pompen. ''Kijk naar jezelf'' zei hij terwijl hij in mijn nek greep om me te sturen.

Wat eerst een wazige vlek was voor mij uit focuste naar het beeld op zijn spiegel. Mijn eerste blik viel op hem, naakt op zijn knieën achter mij torende hij boven me uit. Zijn oudere maar nog sportieve lichaam straalde energie uit, een aanwezigheid die niet genegeerd kon worden. Toen zakte mijn ogen af & raakte mijn ogen vast in hun eigen spiegelbeeld.

Wat ik zag herkende mijn benevelde gedachtes niet direct. Hier zag ik een jonge meid, voorover gebogen, boven op het bed voor deze man waar mijn eerste focus zich op had gericht. Haar babydoll gaf een stevige inkijk tussen de cups die haar borst nauw omsloot. Haar mascara was in de ooghoeken wat verveegd, de lippenstift niet langer meer perfect. Ze was duidelijk druk geweest & de pose nodigde uit tot maar 1 ding, en alsof er niks anders meer op de wereld was dan dat. Op dat moment legde mijn hersenen de link, dit was ik. Hij moet gezien hebben op welk moment ik de verbinding maakte & dit besef over me kwam. Hij glimlachte terwijl hij me strak in de spiegel aankeek. ''Accepteer wat je bent, maak het jezelf makkelijk.''

Zoveel gedachtes stroomden door mijn hoofd & weer moet hij de link gelegd hebben, weer glimlachte hij me toe. ''Laat het maar gebeuren, dit is wat je echt wil.'' Ergens achter in mijn hoofd was er nog een zachte stem die protesteerde, of dat probeerde. Dit was ik toch niet, zo kon ik me toch niet laten gebruiken. Maar die zachte stem verzonk in andere gedachtes. Ik voelde me ook sexy, geil, misschien wel sletterig want ik wou mezelf ook geven.

Hij hing over me heen & pakte het flesje weer op, draaide met dezelfde hand de dop er af en hield het onder mijn neus. ''Wil je verder gaan ?'' De inhoud van die vraag kon ik eigenlijk niet meer bevatten. Maar het enige antwoord dat ik had was dat ik dit niet wilde laten stoppen. Als vanzelf drukte ik 1 van mijn neusvleugels dicht & snoof ik weer. ''Nu de ander'' zei hij & hield het flesje nog steeds onder mijn neus. De dampen drongen in mijn beide neusgaten maar nu drukte ik mijn andere neusvleugel dicht & snoof er weer van.

Weer zakte ik weg in een warme golf van geiligheid & nog net registreerde ik hoe zijn vingers uit me gleden & een grote leegte leken achter te laten. Maar meer kon ik ook niet meer. In de spiegel zag ik hem achter mij bewegen & als in een waas voelde ik hoe iets nieuws bij me naar binnendrong. De radertjes in mijn hoofd probeerden het in elkaar te laten vallen maar raakten er niet echt uit. Achter in mijn hoofd was er dan tenslotte het besef dat hij zijn pik naar binnen schoof maar meer dan dat was er ook niet meer. Ik voelde hoe hij langzaam naar binnen schoof zonder pauze te nemen & het lege gevoel wat ik zojuist gehad had maakte plaats voor de sensatie dat ik me vol voelde. In de spiegel zag ik haar, mij, met grote ogen & een open vallende mond. Zij, of ik, was er door overvallen maar even snel leek ze ook voldaan. Misschien waren dit alleen de warme gevoelens in mijn hoofd, alles liep in elkaar over.

Plotseling voelde ik een hand die zich krachtig om mijn schouder legde. Mijn hoofde tolde & alleen dat gevoel van zijn drukkende hand op mijn schouder & zijn geslacht in mij waren het enige wat ik echt registreerde. Plotseling voelde ik zijn andere hand in mijn zij drukken & voelde ik hem nog dieper naar binnen komen. ''Kijk me aan'' zei hij & de hand op mijn schouder verplaatste naar de zijkant van mijn nek. Ik keek weer naar ons op in de spiegel & wat ik zag deed alles exploderen. Hij die langzaam in & uit me schoof, zij, of eigenlijk ik, die leek te genieten met een blik van ongeloof terwijl onze blikken elkaar vast hielden. Alle twijfel was uitgewist & ik voelde me op mijn plek.

''Ik wist dat je een prachtige verovering zou maken. Je bent geen man meer maar ook geen vrouw. Jij hebt iets extra's & dat breng ik naar buiten.'' Met lange rustige halen begroef hij zich telkens weer in mij om daarna tot aan zijn eikel uit me te glijden'' De poppers gaven me een intens gevoel, alsof ik elke millimeter van hem kon volgen & ik wou ze. Zachte kreuntjes begonnen uit mijn mond te komen & mijn blik op de spiegel gleed naar mijzelf. Een mengeling van verbazing & geiligheid dat ik mezelf zo aan hem gaf. Het was vernederend zei weer een stemmetje ergens achter in mijn hoofd maar ook deze werd weer weg gespoeld in het genot wat ik voelde. Weer moet hij geweten hebben waar mijn gedachtes zaten. ''Laat het je gebeuren, het heeft geen zin om je te verzetten tegen wat er diep van binnen in je leeft. Je weet je plek, ik laat je zien hoe het kan zijn. Geef jezelf aan mij''.

Hij begon zijn tempo op te voeren & met sommige halen raakte hij iets in mij wat mijn gevoelens naar de bodem van diepste geiligheid deed zinken. Helder kon ik niet meer denken, ik had mijn ogen gericht op mijn nieuwe uiterlijk. Ze was sexy & geil maar straalde ook een bepaalde sletterigheid uit terwijl ze geneukt werd, alsof ze zichzelf eenvoudig graag had aangeboden aan deze man achter haar. Maar dit was ik & diep van binnen wist ik dat hij gelijk had. Ik had mijn verzet immers al snel gestaakt & me aan zijn wensen overgegeven. Ik voelde me sexy, geil & wou mezelf aan hem geven.

 ''Kijk toch eens''. Zijn woorden braken me even uit trance. ''Vanaf de eerste keer dat je voor mij op de knieën ging dacht ik al dat ik iets van je kon maken. Ik moest alleen langzaam gaan om je daar te krijgen. Maar nu wip je zelf op mijn pik op & neer''. Ik keek weer in de spiegel & hij had gelijk. Hij had stil gehouden & mijn lichaam had het onbewust van hem overgenomen. Elke keer bewoog ik weer naar achteren, telkens op zoek naar meer van hem. En ongegeneerd kreunde ik er bij, mijn ogen iets wijder open springend als hij echt diep in mij zonk. Het beeld in de spiegel deed me denken aan alle filmpjes waarop ik mezelf ook vaak had afgetrokken waarin onderdanige crossdressers zichzelf gaven & gebruikt werden. Nu was ik er zelf een & dit beeld zou nooit meer van mijn netvlies verdwijnen.

Zijn handen omsloten mijn middel & met kracht drukte hij zichzelf weer helemaal in mij. ''Eindelijk ben je zoals ik wil & zit ik in dat heerlijke kontje van je''. Hij hield even stil. ''Vertel me wat je wil.'' Ik kon geen logische gedachtes meer opbouwen & vroeg om zijn pik. Het stemde hem tevreden & weer stootte hij in mij. ''Als mijn meisje geneukt wil worden dan wordt ze dat. Je bent toch mijn meisje ?'' Hij legde een extra nadruk op het laatste woord & op de automatische piloot antwoordde ik hem dat ik zijn meisje was. Ik kon niet anders meer & weer pompte hij in me en greep mijn slappe pik en ballen. ''Elke keer als ik je weer zie dan stop je deze weg in dat sletterige stringetje wat ik je heb gegeven, dat doe je toch wel voor mij ?'' Ja, kreunde ik uit terwijl hij mijn ballen door zijn vingers liet rollen.  Toen trok hij me overeind & leek ik nog verder op zijn pik weg te zakken.

Met 1 hand greep hij de voorkant van mijn keel & met zijn andere hand hield hij weer de poppers onder mijn neus. ''Snuif maar, dat wil je toch wel doen voor mij ?'' Ik kreunde er een ''Ja'' uit terwijl ik zijn eikel dieper dan tevoren leek te voelen. Na de eerste bleef hij weer het flesje onder mijn neus houden & zo snoof ik nog een 2de keer. Maar het flesje verdween niet. ''Kom, nog een keer. Ik wil je helemaal voor mij hebben.'' Ik kreunde weer een bevestiging & noemde hem Meester in dezelfde ademtocht, waar het vandaan kwam weet ik niet maar het voelde vreemd genoeg op zijn plaats.

Weer snoof ik het op, elke neusvleugel dichthoudend, & voor mijn gevoel zakte ik weg tot ergens diep in zijn schoot & verder op zijn pik. Wie op dat moment het neuken deed kon ik niet meer zeggen, als hij had stil gehouden zou ik zelf op & neer zijn gewipt op zijn pik. Ik was als slappe was in zijn armen & het tempo ging omhoog. Zijn rechterarm kwam onder mijn rechterarm door & zijn hand haakte over mijn borst aan mijn linkerschouder vast. Zijn onderarm drukte de gevulde cups van mijn babydoll stevig tegen mij aan.

''De volgende keer dat je hier komt zal ik een jurkje voor je klaar hebben, ik heb al iets in gedachten dat je goed zal staan.'' Zijn tempo was hoog & ik had geen verzet meer. Nog gemakkelijker gleed hij in me & raakte het diepste in mij. Een vreemde sensatie ging door mijn onderlichaam & als een donderslag realiseerde ik me dat ik naar een orgasme toe ging. Zijn hand verliet mijn schouder & gleed weer om mijn nek. ''Je make up zal je zelf moeten gaan leren verzorgen, daar help ik je bij. Dat wil je toch wel doen voor mij ?'' Ik kon alleen nog maar ''Ja'' zeggen tegen hem, alles voelde goed bij hem & wat hij in mijn onderlichaam deed veroorzaakte een vloedgolf die bleef groeien.

Weer kwam het flesje onder mijn neus. ''Het lekkere van zo een dubbele hit is dat je jezelf helemaal aan mij opgeeft. Zo meteen zit ik helemaal in je.'' Ik wierp weer een blik op de spiegel & zag mezelf helemaal tegen hem aan hangen & op hem weg zakken. Ze was sexy & van de kaart door de pik die van haar bezit had genomen & weer kwam daar achteraan het besef dat ik dit was. Hij had me zoals hij het wilde hebben & ik kon de poppers niet meer weigeren.  Hij hield even in & weer nam ik 2 diepe teugen. Het spoelde nog verder over mij heen & mijn benen leken weg. Alleen zijn stoten & mijn opgerekte kontje waren nog de focus van mijn gevoelens. ''Laat me maar binnen'' waren zijn worden terwijl hij me voorover duwde. ''Op je handen schatje'' en ik ving mezelf op zodat ik nu weer op handen & knieën voor hem zat.

 ''Kijk naar jezelf, kijk hoe je geneukt wordt. Ik wil dat je deze eerste keer goed onthoudt.'' Hij hoefde het me niet te zeggen, mijn blik was al gefixeerd & ik zag alleen nog maar hoe deze man bezit van mij had genomen. Zijn handen grepen stevig in mijn middel & verwoed voerde hij het tempo weer op. Ik kon aan niets anders meer denken. Zien hoe ik geneukt werd als het meisje dat hij van mij had gemaakt & het gestoot in mij brachten me over de rand. Alles leek samen te trekken & ik had een orgasme zoals ik dat nog nooit had meegemaakt. Ik voelde een vocht tegen mij buik & bovenbenen springen en zakte in elkaar onder hem. Alleen zijn sterke greep hield mijn kontje omhoog & zijn stoten gingen door. Even leek het alsof deze me weer naar een orgasme zouden leiden maar hij greep me bij de keel & trok me weer overeind. Toen voelde ik dat ook hij voor een orgasme zat. ''Je bent klaar gekomen als een sletje'' was het laatste wat hij uitbracht voor hij kreunend diep in mij klaar kwam. Ik voelde hem beven terwijl hij in me klaar kwam. Kreunend in mij oor wist hij nog uit te brengen dat ik zijn sletje was. Diep op hem vast gespitst & zelf ook van de kaart kon ik alleen nog maar bevestigen.

Hij trok zichzelf uit me zonder waarschuwing & ik voelde me leeg. Veel tijd om er over na te denken kreeg ik niet. Hij rolde me op zij & dirigeerde me naar het hoofdeinde van zijn bed waar ik nog amper naar toe kon komen, zo slap voelde ik me na mijn orgasme. Zijn pik hing al snel voor mijn mond, ''Open je mond schatje'' waren de woorden die volgden. Ik kon niet meer nadenken & automatisch nam ik hem in mijn mond. Ik rook zijn zweet & proefde van zijn pik het laatste zaad, resten glijmiddel en mijn gespoelde kontje.

In mijn ooghoeken zag ik mezelf in de spiegel, afgezakte kousen, vervaagde make up, de benen uit elkaar, met een pik in mijn mond van de man die over me heen boog. Ik was voldaan & ergens een beetje trots misschien ? Aan het voeteneinde van het bed lagen nog een paar hakken & een verfrommelde string.....     

3699 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 30)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.