Eerste keer

Ik herinner het mij nog goed, mijn eerste keer een date als tv cindy . . super spannend natuurlijk. Zeker door alle fakers en chatters die uiteindelijk net willen of durven af te spreken. Dit keer lijkt het dan toch echt te gaan gebeuren . . .

Hele dag al positief gespannen, en dan is het eindelijk bijna zover. Lekker lang douche, scheren en anaaldouche. Vind het altijd super belangrijk om lekker schoon en fris te zijn. Kleding en spullen allemaal ingepakt en met de auto naar het adres dat ik had doorgekregen. Pfff super spannend . . deur gaat open en gelukkig het is ook echt degene die ik had gesproken. Het voelt eigenlijk gelijk wel als een opluchting en door de klik die er is ook relaxed. Niets moet en als er iets gebeurd dan gebeurd het. Zo zaten we er allebei in en dat is echt onwijs fijn.

Na een drankje lekker gaan omkleden en beiden gekleed naast elkaar op de bank. Ik denk dat de meeste van ons dat gevoel wel kennen wat je dan hebt als je gekleed bent. Dat heb je al als je zelf in je eentje gekleed bent en nu ben je samen. Wow wat een geweldige spanning is dat.

Langzaam strelen we elkaars been en kijken een sexfilm op tv. Langzaam gaat er een hand langzaam naar mijn lies en wrijft daarna zachtjes over mijn harde klit. Mmm wat een heerlijk geil gevoel . . ik laat het over mij heen komen en mijn slipje wordt opzij geschoven. Ik word heerlijk gepijpt en ik heb nog nooit zo genoten. We zoenen elkaar zachtjes waarna ik zijn klit in mijn mond neem. Mmmm wat geweldig geil een keiharde klit in mijn mond. Tegelijk voel ik een hand bij mijn kutje. Langzaam een vinger die zachtjes duwt, steeds een stukje verder.

Voor ik het weet sta ik voorover gebogen en word ik heerlijk gelikt. Pff hoe lekker is dat gevoel van zijn tong langs mijn kutje. Mijn klit is inmiddels keihard. Zijn klit is ook keihard geworden. Ik voel ineens wat kouds, hij heeft het glijmiddel gepakt en masseert mijn kutje ermee. Dan word naar achter getrokken en zit tegen zijn keiharde klit aan. Gebogen door mijn knieen glij ik met mijn kutje langs zijn harde klit. Dat voelt zo ongelooflijk lekker.

Dan ga ik langzaam zitten en voel zijn harde klit langzaam naar binnen glijden. Wel een beetje zeer dus ik doe het voorzichtig. Als hij er dan helemaal in zit ga ik langzaam op en neer mmmmm wat onwijs geil is dat. Ik glij van voor naar achter en voel dat ik gewoon bijna klaar moet komen door alleen maar te rijden. Ik ga steeds iets sneller en voel dat ik word afgetrokken tijdens het rijden. Ohhhh mmmm ik ben keihard klaargekomen wat ongelooflijk heerlijk. Ook hij is gekomen, diep in mij. Wat een bizarre ervaring.

We wilde allebei nog meer en nog meer ontdekken. Na even wat te drinken zijn we naar het bed gegaan om elkaar daar verder te ontdekken . . . . .  2 be continued . .

3228 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.