Curvy

Geplaatst door: gunny op 28-09-21

Wegens geil te zijn kon ik, de slaap niet meer vatten.

Onmiddellijk ging ik naar de site tgirl.
Ik heb altijd al een zwakte gehad voor volslank zowel bij vrouwen als bij mannen en zusjes.
Zeker wanneer deze in latex lak gekleed zijn. Nu ben ikzelf de laatste jaren fors bijgekomen maar eerlijk vind het zelf wel geil. De titel van de chat was geil curvysletje zoekt. Al snel had ik contact met een volslanke in latex. Hmm hij zal er stralend uit. Het maakte me nog zowaar geiler. Uit de gesprekken bleek dat wij op dezelfde golflengte zaten. Hij domineerde ik onderdanig. Plus punt hij kon ontvangen.
Ik besloot het erop te wagen en, reed naar hem toe. Bij de binnenkomst stond hij daar volledig in latex met zijn clit en grot via ritssluiting toegankelijk. Het duurde niet lang of we waren elkaar aan het tongen heerlijk is dat.

Al vlug drukte hij men hoofd naar beneden waar duidelijk een opgezwollen Clint te zien was. Ik likte zijn broek hij kletste op men kont. Al vlug ging een vinger een hand onder men rokje. 
Ik kreunde van genot en geiligheid. Hij begon men grot nat te maken ging achter mij staan en begon me diep te neuken nam men vetrolletjes vast om zo het tempo aan te geven. Hmmmm was dat zal neuken vette slet riep hij. Terwijl hij me neukte rukte hij mijn gezwollen clit af hmmm.
Hij kreunde van genot hij draaide zich om en kwam klaar in mijn mond, we tongen elkaar. Uw beurt riep, maak me nat en neuk me. Zo gezegd zo gedaan hmm heerlijk was hij mijn buik kwakte tegen zijn vette kont het duurde ook niet lang voordat ik in hem kwam. Ik op men rug en likte hem schoon.
Gingen samen douchen waar hij mij nog een zijn gele goud gaf hmmm heerlijk.
We gaven elkaar nog een natte tong en ik vertrok met een lekker gevoel.

3350 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.