Aan de waterkant

Geplaatst door: wendy1963 op 11-10-21

Zondagmorgen 10-10-2021,


We hadden al wat langer contact via de meeste welbekende app KIK .
Ik Wendy en man voor het gemak noem ik hem maar Piet spraken die welbekende zondag af .
Hij vroeg of ik een plekje wist normaal date ik niet buiten maar was die zondag erg geil .
Ik wist wel een plekje onder een brug in Leeuwarden. 
Zo gezegd zo gedaan ik reed die kant op en kreeg van hem te horen of ie daadwerkelijk die kant ook op kwam had hem het adres gegeven .
Via KIK hielden we contact. 
Ik had mijn hengel uit gegooid want ben een fanatieke visser.
Na een paar minuten kreeg ik te horen dat hij onderweg was .
Heerlijk zei ik tegen mezelf en ging mij terplekke omkleden tot Wendy zodat ik klaar was als hij kwam.
Het omkleden moest in de auto het ging maar valt niet mee ook omdat het al lekker licht was .

Na een half uurtje kwam Piet en zei tegen hem dat ie de zijn auto een caddy  even om de hoek parkeren dan kwam ik er aan als ik mijn vis spullen had opgeruimd .
Toen ik bij hem kwam had ie zijn broek al op de enkels en de deuren van de caddy open gedaan,
Ik ben een trava top hij was bttm ik ging liggen in de caddy en hij begon mij heerlijk te pijpen oooh dat was heerlijk wat kon die Piet pijpen zeg ,
Toen mijn clit hard was rolde hij er een condoom omheen en pijpte nog even lekker door hmmmm wat was ik geil rete geil .
Op het moment dat ik op mijn rug lag in zijn caddy ging hij op mijn clit zitten en mijn staaf drong zijn kontje binnen en ging lekker op en neer oooh wat was dat een heerlijk gevoel  ik neukte zijn kutje lekker diep en hard net zolang tot ik klaar kwam.wat was dat geil zeg .Hij wou terwijl mijn pik nog in zijn put zat lekker klaar komen en vroeg of ie mocht spuiten ja hoor zei ik kom maar spuit maar hmmmm op het moment dat ik hem lekker neukte kwam er een trein aan en wij zeiden tegen elkaar volgens ons heeft die machinist ons wel gezien , alhoewel hij mijn gezicht nooit heeft kunnen zien denk ik dat ie heeft gedacht dat er een stelletje bezig waren maar wie weet vond hi het wel geil dat ie het kon zien.wie weet.
Terwijl ik daar zo op de rug lag met mijn benen wijd gehuld in nylons en mijn rode heels aan voelde ik mij z,n sletje dat de volgende keer wil ik dat ie mij neukt in zijn caddy ik ben dan wel top maar Jezus wat was dat geil en ook nog erg spannend zo in het openbaar.
We namen afscheid van elkaar en ik als de sodemieter zien dat ik mij weer in  mijn normale kleding kreeg .dat is weer gelukt op weg naar huis alsof er niks is gebeurd ,
Mijn zondag was een geweldige geile zondag en zal vast weer eens plaats vinden.

Gr Wendy .

2971 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.