Verliefd in Zuid-Frankrijk

Geplaatst door: tonie2 op 17-10-21

Het is al een heel eind oktober. Ik ben bij een vriend in Zuid-Frankrijk om er samen met hem te klussen in zijn nieuwe huis. Het huis bevindt zich aan de rand van een heel oud dorpje, in een pas gebouwde verkaveling. Ondanks dat de herfst al stevig is ingetreden en de nachten zeer koud zijn is het overdag zalig warm in het zonnetje onder een blauwe hemel. De buurt is zo goed als verlaten, de toeristen zijn weg en de weinige permanente bewoners zijn uit werken. Af en toe zie ik onze directe buren, een man met stevige haardos en grote hoornen bril, einde vijftig. In mijn verbeelding is hij een rijke industrieel. Zijn vrouw is duidelijk heel wat jonger, begin dertig, een mooie verschijning met zeer korte blonde haren, een mooi figuurtje met mooi opgemaakte lippen en steeds stijlvol gekleed. Die ochtend zie ik hen vertrekken in hun dure wagen, hij in donkergrijs pak, zij in jeans en wit t-shirt met daarover een leuk zwart lederen jasje, met bijpassende zwarte pumps en zonnebril. Dat past uitstekend bij haar korte blonde haren dacht ik toen.

Later die namiddag, ik heb een klus afgewerkt, besluit ik om op het terras in het zonnetje te gaan liggen, met een glaasje rosé-wijn erbij. Mijn klusvriend is niet thuis, dus lig ik in mijn haarloze nakie zalig te fantaseren over mooie naakte lijfjes. Ook mijn lid droomt mee en zwelt zachtjes op ….

De volgende middag ben ik weer op het terras als plots de blonde aantrekkelijke buurvrouw over het muurtje mij aanspreekt. Zij vraagt me of ik kan helpen met de stores van haar huis die niet meer automatisch opengaan. Nu ken ik weinig van stores maar grijp toch mijn kans om even met haar in gesprek te gaan. Snel loop ik rond en kom op haar terras. Zij wacht mij op in een luchtig wit jurkje. Ze draagt kleine pareltjes in de oren. Haar kleine borstjes priemen door haar jurkje. Vrij snel merk ik dat er in de contactdoos een draadje los zit, en met een schroevendraaier is het probleem zo verholpen. Zij vraagt mij of zij mij als beloning een glaasje rosé mag aanbieden, wat ik natuurlijk niet weiger. Ik zet mij neer en kijk wat rond terwijl zij even naar binnen loopt. In de hoek op het terras zie ik een droogrekje staan met erop enkele setjes mooie kleurige lingerie in heel fijne stof, mijn verbeelding slaat op hol… We praten wat en zij vertelt me dat haar man voor zaken weg is. Uitzonderlijk ging zij niet mee met haar man. Ik krijg het warm en vraag haar of zij gisteren thuis was. Ja hoor antwoordt ze lachend, ik zag je op het terras! Oeps zeg ik, zag je mij dan in vol ornaat? Jazeker bevestigt zij, ik voel ook erg graag het zonnetje op mijn huid. Ik trek mijn stoute schoenen aan en wijs naar de lingerie op het droogrek. Draag je dan die mooie spulletjes? Neen hoor, zegt ze, die draag ik alleen onder mijn kleding, wil je dat eens zien? Ja graag antwoord ik sneller dan ik zelf dacht. Wacht maar even zegt ze, ik ben zo terug. Enkele seconden later stapt zij het huis uit in een prachtig diep-donkerblauw balconnette bh-tje met bijpassend hoog uitgesneden slipje, en donkerblauwe pumps. Mooie kleine borstjes en prachtige smalle heupen, ik kan er mijn ogen niet vanaf houden. Draag jij ook mooie lingerie vraagt zij me, een beetje spottend? Ik antwoord ja, in de wetenschap dat ik onder mijn werk-shorts enkel een penisring draag, lekker luchtig. Dat wil ik dan ook wel zien zegt zij. Zonder twijfelen trek ik mijn t-shirt en shorts uit, en sta naakt voor haar met enkel de ring rond mijn ballen. Zij schatert even van het lachen waarbij zij haar hand stijlvol voor haar mond houdt. Dan stapt zij op mij af en neemt heel zacht mijn penis in haar hand. Ik ben één en al genot als zij mij zachtjes masseert en ik een flinke erectie krijg. Zij streelt mijn haarloze borst en dito billen, en kust mij, heel teder met haar volle lippen. Mooi haarloos zegt zij. Ik antwoord dat ik niet van harige lijfjes hou, ik ook niet zegt zij, zonder er verder op in te gaan. Als zij zich op de knieën zet brengt ze mijn penis naar haar mond en begint me zalig te kussen en te pijpen, zachtjes.

Ik kreun van genot, en zou zo kunnen klaarkomen. Zij staat recht en draait haar rug naar mij toe terwijl zij haar lekkere kontje tegen mij aandrukt. Ik zoen haar hals en rug, en breng mijn handen naar haar borstjes. Als ik onder haar bh ga voel ik haar rechtopstaande mooie ronde stevige tepels. Zij drukt haar borstjes stevig in mijn handen. Ik maak haar bh los en rol haar tepels tussen mijn natte vingers en hoor haar kreunen. Dan gaan mijn handen naar beneden om haar billen en het ronde kontje te strelen. Als ik ook haar dijen streel kreunt ze het weer uit. Ik kniel en trek haar slipje uit, traag, terwijl ik haar kontje zoen. Even ga ik met mijn tong door haar bilspleetje, zij slaat haar hoofd achterover. Ik draai haar om om haar buik en navel te kussen, als plots, als een knipmes iets naar voren springt: een mooi haarloos half erecte penisje kijkt mij aan! Licht verrast kijk ik haar aan, zij bekijkt mij met een onschuldig pruillipje. Nog voor zij wat kan zeggen kus ook ik haar penis en masseer die zacht. Ik neem hem in mijn mond en begin te pijpen, zij houdt met beide handen mijn hoofd vast en volgt door mijn haren mijn ritmische bewegingen. Ik wil niet klaarkomen zegt ze dan, nu nog niet! Mijn handen gaan langs haar billen en vinden haar neukgaatje. Met een natte vinger voel ik aan haar roosje zonder binnen te dringen. Zij kirt. Ik draai haar weer om en ga terug met mijn tong langs haar bilspleetje, zij buigt voorover, en ik lik aan haar genotsgaatje, zachtjes. Ik streel haar billen, haar strakke buikje, haar borstjes en hals, schouders en gezicht. Ze draait zich om en vraagt me te gaan liggen. Ze komt schrijlings over mij heen zitten en buigt voorover zodat wij in 69-houding komen. Terwijl zij mij pijpt geef ik mijn ogen en mond rijkelijk de kost en geniet van haar stijve penisje en neukgaatje, dat ik afwisselend met mijn vingers en tong bewerk. Ook zij geeft mij een heerlijk beurt en speelt met mijn kontgaatje. Met haar ene hand rond mijn ballen, de andere hand met een vinger mijn prostaat masserend zuigt ze mij heerlijk af, ik schreeuw het uit, zalig. Dan draait ze zich om en gaat boven op mij zitten, mijn penis schuift warm diep in haar. Ik neuk haar heerlijk, en met mijn handen speel ik met haar tepels, tot ze plots krachtig klaarkomt en over mij spuit. Ik kan nog een druppel van haar zaad op mijn mond opvangen. Dan kom ik ook klaar, diep in haar, met hevige schokken.  

We zitten naakt, naast elkaar op een strandstoel en praten nog even na. Dan moet ik gaan, zegt ze, haar man zal later die dag nog thuiskomen.

Zelf ben ik al heel wat jaren als trav aktief en heb al heel wat meegemaakt. Maar ik beken: dit vond ik een uitzonderlijke belevenis met een uitzonderlijk mooi travje. Ik denk dat ik verliefd ben…

2312 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.