Mijn huisgenootje [1]

Geplaatst door: lievie op 17-10-21

Het was vrijdagavond, en mijn enige huisgenoot Lianne (we zijn allebei studenten) was net vertrokken voor een weekendje bij haar ouders. Hoewel ik het erg leuk vind om met haar te wonen kan ik ook genieten van een weekendje alleen thuis, even lekker rustig aan.
Ik had me altijd al tot Lianne aangetrokken gevoelen: ze was een knappe meid van 23, met golvend blond haar en een vrolijke lach. Ze was wat breder gebouwd maar zeker niet dik, en als ze in haar ondergoed naar de douche liep had ik uitzicht op mooie ronde billen en borsten, niet te groot en niet te klein. Ze vond het geen probleem als ik haar in haar ondergoed zag, ondanks dat ik een jongen ben, en ik denk dat ze het stiekem wel leuk vond als ik even naar haar keek.
Ik had net lekker gegeten, en moest aan Lianne denken. De vorige avond had ze een leuk zomerjurkje aan, wit met gele en roze bloemen erop, en hij accentueerde haar figuur heel mooi. Zonder er bij na te denken stond ik op en liep ik naar haar kamer, om het jurkje te zoeken in haar wasmand. Toen ik hem oppakte rook ik vaag Lianne's geur, en ik besefte dat dit jurkje haar vrij intiem had aangeraakt. Dat wond me op, en voordat ik het wist had ik mijn shirt uit gedaan en was ik het jurkje aan het aantrekken. Hij zat een klein beetje strak, wat wel fijn voelde. Ik vond het er wel raar uitzien dat ik er een spijkerbroek onder droeg, dus die deed ik maar uit. Ik keek in de spiegel die in haar kamer stond en moest even lachen. Daar stond ik in de jurk van mijn huisgenote, met alleen mijn onderbroek eronder. Stiekem vond ik het heel leuk om te doen, en voelde ik me wel sexy. 

Ik draaide een rondje en terwijl het jurkje opwaaide zag mijn boxer onder het jurkje uitkomen. Dat is geen gezicht, dacht ik, zo'n jongens onderbroek onder een jurkje. Ik keek weer in Lianne's wasmand en zag een paars slipje liggen. Ik twijfelde even, maar pakte hem eruit. Ik vond het spannend maar heel opwindend, en ik begon een stijve te krijgen. Ik deed snel mijn boxer uit en stapte in het slipje. Ik trok hem goed omhoog, om mijn steeds harder wordende pik heen, en bewonderde mijn billen in de spiegel. Ik had nooit geweten hoe goed mijn achterwerk een dames slipje kon vullen!
Nu kon ik niet meer terug, en ik ging snel in de wasmand naar een bh zoeken. Ik vond een mooie donkerblauwe, met een beetje kant als versiering. Ik herinnerde me dat ik Lianne gisteren naar de douche had zien lopen met deze bh aan, en mijn slipje begon flink te knellen terwijl ik daaraan dacht. Ik trok de jurk uit, deed de bh om (wat makkelijker ging dan verwacht) en deed de jurk weer aan. Ik keen in de spiegel en schrok even, wat stond daar een leuke meid! Ze had alleen wel hele kleine borstjes... Ik keek om me heen en zag een paar sokken, die ik oprolde en onder de bh stopte. Toen was het plaatje compleet, en ik keek minutenlang naar mezelf in de spiegel, ronddraaiend en poserend, en voelde me een echt model. 
Na een tijdje trok ik de jurk aan de voorkant een stukje op, en liet ik mijn lul uit het slipje glippen. Hij sprong recht naar voren, kloppend en hard. Ik liet de jurk er weer zakken en keek in de spiegel. Er was een flinke bult onder te zien, wat ik wel grappig vond. Ik legde mijn hand er omheen en begon zachtjes heen en weer te bewegen, met de jurk nog om mijn pik heen. Het schuurde een beetje, maar ik vond het heel erg sexy en geil. Ik ging op Lianne's bed liggen en dacht aan haar, en aan hoe leuk ik het vond haar kleren te dragen, en sloot mijn ogen terwijl ik me rustig bleef aftrekken.
Plotseling schrok ik van een geluid, en sprong ik overeind. Het was het geluid van een sleutel in de voordeur. Lianne moest iets vergeten zijn.
------------------------------------------------------

Dit is (het begin van) mijn verhaal! Ik vond het leuk om te schrijven, hoewel ik niet denk dat het het hier erg goed zal doen: de gemiddelde verhalen die hier in de rondte gaan zijn een stuk meer straight-to-the-point, en minder mild dan deze. Toch hoop ik dat je deze verandering van spijs kon waarderen, als je tot hier hebt gelezen, en misschien schrijf ik binnenkort wel een tweede deel..
Liefs, Lievien!

3656 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 38)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.