Mijn 1e ervaring

Geplaatst door: sissy-4-daddy op 01-11-21

Hallo beste lezers,

In dit verhaal ga ik mijn eerste ervaring als een crossdresser met jullie delen. Dit verhaal speelt zich af toen ik net 16 was geworden, ik hoop dat jullie er van genieten! ( Wegens privacy redenen zullen de namen aangepast worden, de rest is volledig waargebeurd. )

Het was een saaie vakantiedag in de herfst, en ik was mij, zoals velen van mijn leeftijd stierlijk aan het vervelen. Nu is onze gezinssituatie een beetje uniek, mijn vader was toen ik erg jong was al overleden en mijn moeder is uiteindelijk hertrouwt met een nieuwe man. Mijn oudere broer was al op kamers gegaan om te studeren. Zelf had mijn nieuwe stiefvader twee dochters, en een van die dochters was net ietsjes ouder dan mijzelf. Ze waren er vijf dagen om de twee weken, dus ik had vaak het rijk voor mij alleen. Zo ook de kleding kast van mijn oudste stiefzus. 
Het begon allemaal onschuldig, haar kast opentrekken en er eens tussen snuffelen, de fijne stofjes aanvoelen en voor mijzelf houden terwijl ik in de spiegel keek. Ik merkte dat het mij opwond om zo voor een spiegel te staan en besloot mij uit te kleden. Daar stond ik dan, naakt in de kamer van mijn stiefzus met een half-stijve penis. Ik besloot een roze string en bh uit de kast te pakken, samen met een zwarte panty, plooirokje en een mooie top die half over mijn schouder hing.
Ik trok het aan, eerst de knalroze string en bh, daarna de panty die heerlijk aanvoelde en schoof het rokje omhoog. Topje aan en daar stond ik. Als je een pruik om mijn hoofd zou zetten en een beetje make-up op zou doen zou je het verschil niet eens kunnen merken, op de steeds groter wordende bobbel in mijn slipje na dan. Ik was geil, vreselijk geil en begon mij spontaan af te trekken. Het duurde ook niet lang voordat ik klaarkwam, klodder na klodder sperma vloog eruit. Ik moest even tot rust komen en laten bezinken wat er zojuist gebeurt was. Ik wist een ding zeker, ik wou deze nieuwe hobby verder ontdekken.

De volgende dag kon je mij vinden op een chatsite genaamd bullchat, ik had een foto gemaakt van mijzelf die voorgaande dag, en gebruikte die als profielfoto. Mijn profiel heette Jonge crossdresser zoekt 1e keer. Ik kreeg tientallen reacties, maar niet echt iets wat ik zocht. Tot op een gegeven moment een heel speciaal persoon mij aansprak, hij was precies wat ik zocht, een oudere man, frans heette hij, van 46 jaar met een pik om van te watertanden. Verder was hij ook heel erg lief en wou mij helpen met mijn verdere ontwikkeling als een crossdresser. Na contactgegevens uitgewisseld te hebben, hebben we nog uren lopen chatten over wat we lekker vonden om te doen, en wat ik eventueel aan zou willen.

Nu vond ik wat ik eerst aanhad wel leuk, maar ik merkte van mijzelf dat ik echt wat meer naar de lingerie neigde dan naar normale kledij. Ik vertelde Frans dit, en hij zocht gelijk online na wat voorbeelden. Hij stuurde wat foto's door en mijn pik begon onmiddellijk te steigeren bij het zien van de foto's. We besloten uiteindelijk om een paar zwarte nylon kousen te kopen met bijhorende jarretels, en een zwart met rode babydoll. Zodra het pakketje was bezorgd bij Frans was het zo ver. We spraken af bij mij thuis, want ik was toch alleen thuis de hele dag.

Toen de deurbel ging, stapte ik met lood in mijn schoenen naar de voordeur. Ik opende de deur en daar stond Frans, met een plastic tasje in zijn handen. Ik begroette hem en ik kreeg een kus op mijn wang. Hij gaf de plastic tas met inhoud aan mij en ik kon het niet laten om even te spieken. Ik voelde de fijne nylon stof en meteen werd mijn pik weer knetterhard. Dit zag hij natuurlijk door mijn joggingbroek heen en merkte dat ik er wel zin in had.

Ik bood aan eerst samen lekker een douche te nemen, zodat we allebei lekker fris zijn voordat we begonnen. Daar zei Frans geen nee tegen. Toen we eenmaal uitgekleed waren en onder de douche stonden begon Frans de leiding te nemen en aan mijn dikke kont te kneden. Dit voelde heerlijk aan en ik voelde zijn pik van 19 cm groeien en uiteindelijk raakte het mijn buik aan. Ik begon instinctief zijn pik vast te houden en langzaam heen en weer te bewegen. Frans was besneden dus aftrekken ging een beetje onhandig. 

Ik kon mij niet meer weerhouden en zakte op mijn knieën, stak mijn tong uit en gleed over de harde paal van Frans, op en neer een paar keer, ook was ik de ballen niet vergeten. Maar ik wilde meer, ik deed mijn mond open en nam zijn warme eikel in mijn mond. Ik begon als een gulzig sletje hem vol overgave te pijpen. Hij kreunde vol goedkeuring, ook al was dit mijn 1e keer. Ik likte, slokte en zoog aan zijn pik, ik duwde hem helemaal achter in mijn keel voordat hij me tegenhield en zei: '' Rustig aan, anders kom ik al ''. Hij begon met wat glijmiddel mijn kontje heerlijk te vingeren en te rekken. Hij wou hem er gelijk in steken maar ik zei dat dat nog even moest wachten. Nadat we opgefrist waren, en ik behoorlijk gerekt, droogte wij ons af, en ik stuurde hem naar de logeerkamer, waar ik al het een en ander had klaargezet. Onder andere een massagetafel van mijn moeder. 

Ik trok de kousen over mijn benen aan, en maakte de jarretels vast om mijn middel. Daarna gleed de babydoll over mijn hoofd en zag ik eruit als een hoer voor de ramen. Dit is precies wat ik wou. Mijn pik steigerde door het slipje heen wat er bij zat en mijn jongenskutje was aan het gloeien. Ik liep naar boven, Frans zat te wachten op de rand van het bed. Ik zakte op mijn knieën en kroop naar hem toe. Zijn genotsstaaf was nog steeds knoerthard en ik begon hem weer lekker te pijpen. Hij kreunde voldaan, en tilde mij op. Hij zette mij op handen en knieën op het bed en nam zelf positie achter mij. Ik voelde iets warms tegen mijn jongenskutje duwen, met daarna iets kouds wat glijmiddel bleek te zijn. Hij duwde zijn harde knots zonder problemen naar binnen. In het begin deed het ontzettend veel pijn maar na mate hij mij gerust stelde voelde het steeds beter aan. Hij begon langzaam te stoten, steeds sneller en na een paar minuten neukte hij mij alsof ik al 1000 mannen had gehad. Bij elke stoot haalde hij zijn pik uit mijn jongenskutje en stak hem er weer vol overgave in. Toen hij bijna klaarkwam trok hij zijn pik uit mijn jongenskutje en tilde mij op. Hij hield mij vast en duwde mij tegen de muur. Met mijn in nylon kousen geheulde benen klemde ik mij vast rondom zijn middenrif en hij begon weer te stoten. Dit standje was nog gevoeliger dan het 1e standje. Hij gromde dat hij klaar kwam en vroeg waar zijn zaad moest. Uit een waas schreeuwde ik '' IN ME, IN ME ''  en dat liet hij geen twee keer zeggen. En met een harde brul spoot hij mijn jongenskutje helemaal vol warm zaad. Zo bleven we even staan, beide hijgend en uitgeput van het spektakel wat zich zojuist had voorgedaan.

Na ongeveer 3 minuten gleed zijn pik uit mijn jongenskutje en zaad droop op de vloer. Hij vroeg of ik ook nog wou klaarkomen, en dat hij een hele goeie techniek wist dat hij graaf wou laten zien. Ik zei daar natuurlijk geen nee tegen en hij gebaarde mij te gaan liggen op de massagetafel. Frans pakte het flesje glijmiddel en spoot veel glijmiddel over mijn harde pik. Hij pakte mijn pik vast met 2 handen en gaf mij mijn eerste eikelmassage. Na 3 minuten kon ik het niet langer houden en spoot als een fontein 5 harde stralen sperma bijna tegen het plafond. '' Dat was hemels lekker '' zei ik tegen Frans en ik bedankte hem met een tongzoen.

Na deze prachtige ervaring, hebben wij ons gefatsoeneerd, en mocht ik de lingerie houden zolang hij vaker mocht terugkomen. Dat mocht hij zeker. 

Ik hoop dat jullie genoten hebben van dit echtgebeurde verhaal. Als er genoeg positieve reacties zijn zal ik meer ervaringen delen. Mocht je misschien interesse hebben gekregen? Ik sta altijd open voor een gesprek met mannen vanaf 45 jaar. Zie mijn profiel voor meer informatie! Dankjewel voor het lezen en kusjes xxx

XX Aukje

4111 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.