Hotel date 1

Geplaatst door: reneetv op 10-12-21

Het volgende verhaal is geen vervolg op mijn eerdere 2 verhalen, maar gewoon spontaan ontstaan naar aanleiding van recente gebeurtenissen, het berust deels op waarheid, aangevuld met fantasie.


Even voorstellen: ik ben Renee, een slanke CD-er, dol op alles wat vrouwen zo mooi maakt, in het bijzonder high heels, panties en kousen. Ben in het bezit van een aardige verzameling spulletjes, maar altijd op zoek naar meer. Via Marktplaats kwam ik in contact met een andere CD-er, die heels te koop aanbood. Na wat over en weer mailen blijken we dezelfde interesses te hebben en is er een klik. We wisselen wat fotos uit en de conversaties worden steeds intiemer. Ik stel haar (ze heet Mimi) de volgende fantasie voor:
We boeken 2 naast elkaar gelegen hotelkamers met balkon. Omdat we elkaar nog nooit in RL ontmoet hebben, is dit een veilige setting. Via de chat geilen we elkaar op, en dagen elkaar uit  om zoveel mogelijk hoerig gekleed over het balkon te paraderen.
Om en om tonen we onze mooiste outfitjes, en we maken fotos van elkaar. Mimi heeft duidelijk dominante trekjes, en vertelt me in detail wat ik aan moet doen, en welke pose ik moet aannemen. Verder geeft ze me opdrachtjes, dat ik een kooitje moet aandoen, een buttplug in, of zelfs een dildo-pijp-show moet geven op het balkon. Onderdanig als ik ben, gehoorzaam ik braaf. Niemand kent me hier, en ik ben volledig "en femme", onherkenbaar 4-hoog op het balkon. 

Maar blijkbaar zijn we niet alleen: op een ander balkon, zit een man ons uitgebreid te bekijken. Misschien had hij de flitsen van onze cameras gezien, of het getik van mijn hakken gehoord. In ieder geval, hij zit heel relaxed en geamuseerd te genieten. Mimi beveelt me om speciaal voor hem wat uitdagende poses aan te nemen: ik draai mijn billen naar hem toe en buig een beetje voorover, zodat mijn diamanten buttplug glinstert in het schaarse licht. Geïnteresseerd gaat hij zo ver mogelijk over het balkon hangen om alles beter te kunnen zien.

2364 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.