Ruw eerste afspraakje

Ik had me aangemeld op een forum als crossdresser.. Om daar eens rond te kijken op een chat voor een eerste afspraakje.. Ik had iemand ( een man ) die aardig overkwam en daarmee een paar uurtjes mee gechat.. foto’s uitwisselen etc.. Hij had een hele mooie pik en hij vond mij als meisje erg mooi eruit zien..

Ik kon niet ontvangen en hij ook niet.. dus we spraken ergens af waar een bos was… Het was nog daglicht en dat was best spannend .
Ik had me thuis als vast omgekleed. Bh gaan gedaan, leren legging, en een glitter jurk.
Ik had nog geen pruik maar wel een oogmasker. Dat vond hij prima.
Ik had me thuis eerst gedoucht en gespoeld.. ook alvast wat glijmiddel in me kontje gespoten. Dacht je weet maar nooit.
Gauw broek aan en een jas zodat je niets zag wat ik aan had.
In de auto gestapt en naar de plek gereden.. ik was wel wat vroeg dus kon ik in het bos even gauw me siliconen borsten in me bh stoppen ( bijna 2 kilo en erg groot cup F).. Ik had een enorm grote boezem maar de bh bedekte dat goed en het zag er ook echt uit.
Me jas uit gedaan en me broek waar door me jurk en legging in zicht kwamen… ik had ook gauw enkellaarsjes aangedaan om het af te maken.
Me masker op gedaan en een brede choker ketting van staal. Ook had ik wat ringen en armbandjes. 

Ik zat op me hurken tussen de bomen en zag verder door de bomen de grote weg waar af en toe een auto langs kwam.. maar ze konden mij niet zien.
15 min later hoorde ik wat. Dat leek op voetstappen.. hij zou fluiten in het bos en dat hoorde ik dus ook..
Ik Vloot terug en hij zag mij.
Hij kwam naar me toe lopen en ik ging staan.. Hij zag mij en 10 meter voor me zei hij al dat ik er heel leuk uitzag en ondertussen deed hij zijn gulp open waar hij zijn pik dior heen drukte..
Hij kwam dus met zijn pik uit de broek naar me toe.. ik zag al dat hij stijf was en hij zei dat ik op me knieën moest gaan zitten toen hij bijna bij me was.
Toen hij voor me stond pakte hij zijn pik vast en zei dat me mond open moest.. best wel nors zei hij dat en ik deed dat maar. 
Ik had dus nu een pik en me mond en ik pakt met me handen zijn benen vast en ik ging hem langzaam pijpen… dat was wel een lekker gevoel..
Hij pakte me hoofd vast en duwde zijn hele pik in me mond tot aan zijn ballen .. 
Pff dat was best ver en maakte een beetje een hoestend geluid elke keer als hij dat deed… veel speeksel kwam over zijn pik heen en ik vond het na 1 min wat minder plezant… dus duwde me hoofd naar achter en zijn pik kwam er uit .. ik zei kunnen we wat langzamer beginnen??..
Hij zei sta maar overeind en draai je maar om en zet je handen op de omgevallen boom heen..
Dus ik deed dat maar hij draaide zijn handen om me middel en forceerde dat een beetje. 
Ik stond nu iets gebukt met me handen op een boom en me benen wijd gespreid.
Mijn legging had een rits en dat zag hij.. Ow dat is makkelijk zei hij en de de rits naar beneden tot aan me ballen aan de voorkant.
Hij deed zijn vinger in zijn mond en stak die tussen me billen me sterretje in..
Ik zei oefff dat voelde ik.. geen pijn maar wel vreemd. Kreeg wel een stijve pik meteen..

Hij vingerde me even en hij spuugde op zijn hand en dat over zijn pik heen..
Zijn vinger was eruit en ik voelde dat hij me rits sluiting wat wijder trok. Toen voelde ik iets warms en dikker tegen me kontje aan en dat begon naar binnen te dringen..
Nog een keer spuug in zijn hand en over zijn eikel heen en hij zei: die is wel lekker strak.. ik zal hem wat natter maken..
Toen propte bij zijn pik in me kontje en voelde hem naar binnen glijden tot ik zijn buik tegen me kontje voelde..
Ik zei : oe dat doet best zeer en begon wat te hijgen om dat het best pijn deed.
Hij zei: hmm lekker strak hoor.. de pijn gaat wel weg!.
Hij bewoog terug en duwde hem er weer in..
Nog steeds deed dat pijn en hijgde weer en zei zachtjes au.
Hij begon nu sneller heen en weer te gaan en pakte mijn heupen vast voor nog meer aanzat..
Elke stoot kreunde ik en zei ik : aa ah au aa ah ..
Hij neukte me behoorlijk door en echt van zijn puntje van de eikel tot zijn buik hard tegen me kontje voelde.
Je hoorde de klets van zijn buik de choker ketting ratelden tegen borst aan.
Na ( lijkt wel een uur ) 5 a 10 min haalde hij zijn pik eruit en moest ik me omdraaien en hurken. Gelukkig had hij wel een cd omgedaan wat ik vergeten was te vragen… die deed hij af en nam zijn pik in me mond en ging hem pijpen.. 
Ik was zo geil geworden en hij ook dat hij na 2 sec ineens hard kreunde en hij klaar kwam.. ik bleef hem pijpen en zijn zaad droop last zijn pik uit me mond.

Toe we klaar waren deed hij een cd om en zijn pik bleef maar hard en draaide hij me om en duwde meteen zijn pik in me kontje en ging gewoon weer verder waar hij gebleven was met neuken..
Weer deed het wat pijn en dat veranderde in een fijn gevoel.. 
Na een paar min zei hij.. ga eens liggen ik de grond.
Dus dat deed ik en hijgde nog steeds..
Hij kwam boven op me en deed mijn benen onder zijn armen door en met zijn hand begeleide hij zijn pik naar me sterretje .. En daar gleed hij er weer in en ik verkrampte een beetje omdat het anders voelde.. ik kreunde nu wel wat harder bij elke stoot en keek hem aan ..
Hij zegt : ow wat ben je geil en kwam met zijn hoofd dichter de mijne en zoende me.. hij tongde lekker wild en stootte me ook wat harder. Ik kreunde tijdens het tongen. Dit deden we veel langer dan de eerste keer..
Toen haalde hij zijn pik uit me kontje en zei:
Blijf liggen en doe je mondje open.
Hij kwam anders om boven op me haalde zijn cd eraf
Hij stopte zijn pik in me mondje en ging op zijn knieën op me zitten.
Ik kon nergens heen met me hoofd en alleen hem maar pijpen.. dus dat deed ik en ik voelde zijn voorvocht in me mondje druppelen … dat slikte ik maar door want uit me mond kon niet.
Ik voelde mijn rits van me legging verder open gaan en me pik kwam eruit.
Die had hij binnen een seconde in zijn mond en begon mij te pijpen..
Dit hebben we zeker een kwartier gedaan.
En toen begon ik te mompelen want ik kwam zo klaar… praten lukte niet echt.
Hij ging rechter ik zitten zodat zijn pik 5 cm boven me hing en ik zei dat ik kwam.. hij ging maar door en ik kwam zo hard klaar dat ik best wel hard kreunde.. Hij slikte alles door en ging nog even door… Hij zei ineens dat er een verrassing kwam… mij maakte dat niet uit wat het was want ik wat super geil.

Zijn pik hing iets boven me mond en ik hijgde alleen maar terwijl hij me pik aflikte.. ineens een klein straaltje voelde ik over me lippen heen en iets in mond..
Dat lijkt wel plas zei ik…. Ja zegt hij dat is voor jou.. 
Ik vond het wel geil en zei doen nog maar een keer… Zijn pik was stijf dus dat was best moeilijk maar daar kwam weer een straaltje en die ging over me kin heen en over me tieten … Ik ging met me hoofd om hoog en begon hem te pijpen.. hij was even gestopt met pijpen en hij zei : ik laat alles lopen hoor!!… Ik bleef door gaan met pijpen en voelde een straaltje in me mond.. en nog een straaltje .. ik stopte even en liet me mondje leeg lopen … ik zei dat was erg geil !!!
Ik moest overeind komen om me hurken en hij hield zijn pik vast en zijn eikel tegen me lippen aan.
Ik keek hem aan in de ogen en hij zei: hier ga dit maar eens pijpen dan!
Ik voelde een straatje me mond in lopen wat meteen een volle straal werd.. en hij stopte zijn pik in me mond. Zijn hand was weg en ik was hem aan het pijpen terwijl hij aan het plassen was..  het sijpelde me mond uit over me heen.. alles werd nat . Ik vond het reet geil om het te doen…  
Hij kreunde en zei: hmm zo lekker schat, slik je dat ook door net zoals me zaad!! Toe ma schatje .. alles is voor jou…
Hij plaste nog steeds en zijn pik was iets minder stijf… Hij zei dat hij bijna klaar was en ik hield zijn pik in me mond en stopte met heen en weer gaan en keek hem aan..
Er kwam geen plas meer uit me mond en zijn laatste stralen slikte ik door..
Hij zag dat en vond dat erg geil waardoor zijn pik weer stijf werd.
Hij pakte zijn pik vast en begon te trekken.. hij kreunde weer en spoot keihard tegen me gezicht aan en de andere stralen gingen me mond in met zijn pik.. en ik slikte alles door.
Wat was dat geil zeg zei hij.. ik ga jou nog even verwennen.. 
Ik ging zitten op de omgevallen boom en hij begon mij te pijpen … dat voelde heerlijk!! En ik zei dat ik alles lekker van.. vooral zijn zaad hihi… na een minuutje kwam ik ook weer hard klaar en vulde ik zij mondje.. ik zei.. ik wil meer zaad !!  Zoen me maar!! 

Ik was klaar met spuiten… zijn mo dje was vol en drupte wat zaad eruit.. hij zoende mij en ik voelde zijn tong en zaad in mijn mondje wat ik ook weer weg slikte en toen we over eind kwamen kleden ik me weer aan en zei hij.
Dat was echt het beste wat ik ooit heb gehad en ik wil je graag voor vaker!! Komma dan bij mij thuis!! Kun jij je nog mooier en complete kleden als wat jij wilt en hebben we de hele avond sex!
Dat vond ik prima en we wisselde onze nummers uit!.. Nog 1 kus en tongzoen en we liepen weg van elkaar.. thuis gekomen meteen gedoucht en bij de gedachte hoge even me zelf afgeblust .. pff wat een ervaring !! Ik heb zin in de volgende !!

2402 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.