1e keer gekleed als CD ( deel 3 )

Nu dat we voor een 3e keer hadden afgesproken moest ik wel een ander outfit regelen..

We hadden de volgende dag alweer afgesproken dus dat word wel lastig als ik wat anders wilde aan trekken.
Ik had heb gevraagd om 2 dagen later af te spreken zodat ik wat kon bestellen
Dat vond hij goed en vertelde erbij dat hij nog een verrassing had dan..
Ik ging dus online shoppen naar mooie kleding.
Ik had voor genomen om alles van wetlook of imitatie leer te kopen.
Ik had al een mooie volle cup leren BH gezien. 
Een blonde lang haar pruik
Leren lak broek met een rits achter
Hele strakke top met langs mouwen
Dus de kleding was al besteld voor de volgende dag :)
Had nog een lange brede statement ketting besteld en een set brede stalen ringen. Dat vond ik echt super sexy staan.
De volgende dag was alles binnen en kon ik alles ook gaan passen .. gelukkig paste het en zat het lekker strak om me lichaam heen.
De dag erna was de afspraak en ik had alles al aan getrokken .. hoge lange leren laarzen met hoge hak eronder. De brede ketting om gedaan incl al me ringen, me blonde pruik al op en wat make up gedaan … 
Ging de auto in en reed naar zijn huis.. keek om me heen en zag niemand gelukkig dus kon ik de auto uit als vrouw gekleed.. dat was al spannend hihi ..

Ik belde aan en daar stond hij.. 
Wow zegt hij wat ben jij mooi en sexy meid zei hij. Hij kwam naar me toe en gaf me meteen een dikke tong zoen.
Hij zei loopt maar verder ik heb een verrassing..
Ik liep zijn kamer in en daar zat een man gekleed als vrouw met echt hele grote borsten .. Zag er goed uit ook allemaal.. make up , mooie lange bruine haren en sexy pumps aan. Leren rok en een satijnen jurk met echt een zeer goed gevulde bh aan
Ik zei hmm oké we zijn met ze drieën nu hihi..
De CD kwam naar me toe en zei meteen dat ik er echt sexy uit zag! Voor al die mooie sieraden en die strakke broek!
Ook zij kuste me op de mond waarna ze meteen haar tong in me mondje stopte ..
Ik werd meteen geil!
We ging zitten, hij links en zij rechts .. 
Links kwam door een gulp heen al meteen zijn lul uit zijn broek vroeg of ik hem even wilde pijpen.. 
Ik deed dat meteen en hoorde haar zeggen.. toe ma schatje ga maar lekker pijpen. Graag net zolang tot je mondje vol is en dan mag je mij zoenen..
Dus ik ging hem pijpen en hun gingen tongen… na een minuut of 10 kwam hij klaar in me mondje en daar kwam echt mega veel uit.. paste nog net allemaal in me mondje.. ik kwam overeind en ging op haar zitten.. ze keek me aan en ik kwam met mijn volle mond bij die van haar. Ze opende haar mond en ik zoende haar met me mond open en liep alles in haar mondje lopen.. het lekte over haar wangen en we tongde een lange tijd..
Wat was dat geil zeg pfff…
Nu moest ik op me knieën op de bank zitten met me kontje naar achter.. zij ging voor me staan en duwde vanuit onder haar rokje haar pik in me mondje.. die was iets groter en dikker dan die van hem..

Ik ging haar pijpen en hij smeerde me kontje in.. na enkele seconden dringde zijn eikel al bij ne kutje aan en voelde hem naar binnen glijden… dat deed even wat pijn maar als gauw werd dat een fijn gevoel .. ik kon niet kreunen want me mondje zat vol met haar pik..
Nu werd ik best hevig genomen en was ik aan het pijpen …
Dit deden we best lang en ineens spoot ze me mond helemaal vol.. weer een mondje vol en ze wilde dat ik alles slikte .. dus dat deed ik.. onder tussen tijdens het weg slikken van haar zaad hoorde ik achter me een hard gekreun en beukte hij behoorlijk diep in me en kwam heerlijk klaar in me kontje..
Al me gaten zaten alweer vol en zijn pik Glee nu nog makkelijker in me kontje.. en hij bleef maar stoten ook.
Ik werd iets bij gedraaid op de bank en haar lul ging uit me mond.. en zijn lul uit me kontje..
Hij ging onder me liggen en ging mij pijpen.. hmm wat voelde dat lekker 
Hij zei.. neem me pik maar in je mondje ik zal je zo verrassen..
Dus dat deed ik en we waren nu standje 69 aan het doen.. ik voelde wel in eens een dikkere eikel in me lontje glijden.. dat deed wel iets zeer weer maar dat was wel lekker… ze was me aan het neuken en hij mij aan het pijpen…
Ik was ook gulzig aan het pijpen en voelde een straaltje uit zijn pik..
Hij zei toe maar schatje..
Hij was aan het plassen en al gauw werden de stralen groter en me mondje werd gevuld.. het drupte eruit wel uit door het stoten van haar pik in me kontje..

Ik begon langzaam tijdens het pijpen zijn plas weg te slikken ( al eerder met met hem gedaan ) en omdat het zo geil was spoot ik zijn mondje vol .. ik kreunde mompelend en nu begon zij ook te kreunen.. mijn kontje werd nauwer doordat ik klaar kwam en dat voelde zij ook … en ze spoot me kontje ook vol.
Dus ik kwam klaar, ik pijpte hem en hij plaste en zij kwam in me kontje klaar.. nu was alles van mij helemaal gevuld .
Nadat we klaar waren gingen we naar de badkamer waar we net als een paar dagen gelden gingen douche.. maar nu met zijn 3en en met kleding..
Me lak broekje had een rits achter dus daar konden de pikken me kontje lekker in glijden terwijl ik me broek aan hield.
Onder de douche kwam hij achter me staan en ik moest voor over bukken.. 
Hij liet zijn pik in me kontje glijden en pakte me bij de heupen vast.. ik kreunde van plezier en hij was me heerlijk aan het neuken.. 
Zij kwam voor me staan en ik moest me mondje open doen.. 
Ze hield haar pik vast en bleef staan.. ik had me mond open en kreunde nog steeds … ze begin te plassen op een afstandje tegen me mondje aan en stak haar pik al plassend in me mondje..
Toe maar schat .. neem alles maar.. het is voor jou..
Ik werd flink genomen door hem en ik pijpte haar terwijl ze plaste … ik ging zelf ook plassen onder de douche en dat zag ze.. dus kwam ze onder me en ze nam me pik in haar mondje en begon alles weg te slikken …

Nu kreunde ik enorm en hij kwam nu voor de 3e keer klaar in me.. 
We waren helemaal klaar naar een paar uur sex gehad te hebben met ze 3en.. 
Ik ging me nog even afspoelen onder de douche.. hij ging zich omkleden op de slaap kamer en zij zat op de wc zich af te trekken al kijkend naar me..
 Ik deed de douche kraan uit en liep in me zeik natte kleding naar haar toe..
Ik zoende haar hevig en ging op me knieën..
Zal ik net even af maken schat zei ik..
Ze stopte met trekken en ik ging even goed pijpen .. ze kwam schokkend klaar in me mondje en heb haar waar we mee begonnen weer gezoend met haar zaad.. ging lekker op haar zitten en lied haar pik nog even naar binnen glijden al tijdens we aan het cum swappen waren.. rustig open en neer voelde ik haar dikke pik in me glijden… wat was dat geil.
Na 10 min waren ging ik staan en pijpte ze mij nog even lekker klaar .. 
Ik liep daarna weg en pakte me mobiel.. ik wil jou nummer ook zei ik tegen haar.. dus die kreeg ik en ze vertelde of ik haar snel wilde bellen.. ze had wel zin om met mij lekker te sexen de aankomende tijd.
Ik gaf de man een tong zoen.. en ik gaf haar er ook 1 voor dat ik weer in de auto ging en naar huis reed.. ik was zeik nat van de douche en plas.. me kontje lekte zaad en ik was voldaan.. op naar een volgende date :)!!

1412 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.