De mooiste

Ik leerde haar kennen via tgril.nl. Haar foto was sexy maar zeker niet vulgair. Een uitdagende dame maar wel van stand, in ieder geval dat vond ik. We raakten aan de praat en ze vertelde me dat ze al lange tijd op zoek was naar een echte vriend en niet een kerel die een punt van zijn bucket list af moest strepen. Ik vertelde haar dat ik geen ervaring had en geen beloftes kon doen. Ik had nog nooit een afspraakje met iemand van tgril gehad laat staan meer. Ik wist dat het idee van een dame met iets extra's mij enorm opwond. Ik wist ook dat ik al jaren dat soort filmpjes bekeek en er hevig op los fantaseerde. Maar de grens om het echt te doen was toch wel een dingetje. Ik vertelde haar mijn onzekerheden en mijn angsten in deze. Ik wilde voorkomen dat ze mij zou zien als de volgende kerel die uit was op een klein pleziertje. Gelukkig begreep ze mijn probleem. En was ze blij dat ik er direct er al open en eerlijk over was. Ze vertelde me dat ze niets wilde forceren en dat we maar moesten zien hoe een en ander zich zou ontwikkelen.

Vanaf die eerste chat die ruim 3 uur duurde gingen we de dagen erna elkaar leren kennen via skype. Het voordeel was dat ik toen kon zien hoe ze er echt uitzag en ze overtrof al mijn verwachtingen. Ze was nog knapper dan op de foto's en ook slanker. Ik heb nu eenmaal een zwak voor slanke dames. Ze had altijd een mooi truitje aan en een rokje dat ik altijd even mocht zien. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik toen al helemaal gek werd op haar lieve lach, haar mooie figuurtje en haar super mooie billen.

Gelukkig viel ik blijkbaar ook niet tegen want ze bleef terugkomen op de chat en zo hebben we bij elkaar wel 50 uur gepraat voordat we een eerste date durfden aan te gaan. Ik wilde graag op een neutraal terrein afspreken omdat ik vermoede dat dat voor haar veiliger zou zijn dan bij haar of bij mij thuis. Ze begreep het en was dankbaar voor mijn voorzichtigheid maar ze vroeg toch of ik bij haar thuis langs wilde komen. Ze vertrouwde mij volledig en ze dacht dat het voor mij makkelijker zou zijn om eerst met zijn tweetjes te zijn en niet direct publiekelijk met elkaar te lopen en/of te eten. Ik stemde uiteraard in en de afspraak werd gemaakt voor de komende avond.
Ik was enorm zenuwachtig de hele volgende dag. Ik wist niet wat ik aan moest trekken, wist niet welk luchtje ik op moest doen en wist niet wat voor geschenkje ik mee moest nemen. En hoe meer ik erover nadacht hoe lastiger het leek te worden. En de tijd tikte door. Uiteindelijk deed ik maar gewoon een jeans en een overhemd aan en liep naar de slijterij op de hoek.
Ik kocht twee flessen Chablis en reed toen naar haar huis.
Candy deed open in een mooi zwart jurkje en mooie kousen eronder. Ze was netjes opgemaakt, mooie rode lippen maar niet ordinair. Haar lange blonde haren droeg ze los en ik werd gewoon stil van de aanblik. Stamelend gaf ik haar de twee flessen.

"Dank je wel dat ik mocht komen" sprak ik als een puber. Ze lachte lief deed een stapje naar achter en zei "Dat had toch niet gehoeven Ad, maar dankjewel." Ik stapte achter haar naar binnen en deed de deur dicht. Ik wist me eigenlijk geen houding te geven maar Candy was veel losser. Ze draaide zich weer naar me om en gaf twee zoenen op mijn wangen die ik uiteraard beantwoordde. Ze liep voor me uit naar de woonkamer en mijn blik bleef op haar billen gericht die doordat ze hoge hakken droeg nog beter tot hun recht kwamen.
De kamer was gezellig ingericht een lekkere hoekbank en een kleine salontafel aan de ene kant en aan de andere kant de eettafel die al gedekt was. "Zullen we maar eerst een drankje doen" stelde ze voor. En ze liep naar de kast en pakte twee wijnglazen. Ik keek even rond en liet me toen in de bank vallen. Ze schonk ons twee glazen in en gaf er een aan mij. Zelf ging ze aan de andere kant van de bank zitten. "En? Hoe gaat het nu met je?" vroeg ze lachend. "Net zo eng als in je fantasieën?" Ik lachte en merkte dat ik wat ontspannener werd. "Ja, sorry. Ik ben altijd wel wat verlegen maar nu een tikkie meer. Ik wil je wel complimenteren met je outfit. WOW je ziet er nog mooier uit dan achter de camera. Ik hoop dat je het me niet kwalijk neemt dat ik je even van top tot teen heb begluurd."

Als jullie willen weten hoe het verder ging hoor ik dat graag

2882 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.