De mooiste 2

Ze keek me lachend aan. "Mij begluren? waarom dan lieverd? Je mag alles zien wat je wilt." sprak ze me lachend toe. "Ik vind zo'n verlegen man juist extra sexy" en ze likte eens langs haar lippen terwijl ze haar linker been met een ruime boog over haar rechter sloeg, mij een glimpje gunnend van haar zwarte slipje onder haar jurkje.

Ik verslikte me in mijn wijntje en merkte dat ik toch veel zenuwachtiger was dan dat ik net nog dacht. Haar benen waren mooi en slank en de manier waarop ze ze bewoog maakte dat ik al moest blozen bij het idee dat ze door had dat ik gluurde.
"Je hebt een leuk appartement, wist ik uiteindelijke uit te brengen in de hoop dat een normaal gesprek mijn angsten een beetje zouden doen bedaren. Ik wist niet dat in dit deel van de stad zulke leuke appartementjes waren." "Dankjewel, glimlachte ze naar me, wil je misschien een rondleiding?" en ze stond al op. "Oh dat hoeft niet hoor, ik geloof wel dat de rest net zo mooi is." Maar ze stond al voor me. "Mallerd, ik snap dat je niet goed weet hoe je je moet gedragen. Dat het nieuw en anders lijkt. Maar het is niet anders. Ze gaf me een zoen op mijn mond. Het is hetzelfde als met al je voorgaande dates. Je moet elkaar een beetje leren kennen. En als je me kent weet je dat ik ervan houdt om te pleasen en te teasen." Toen drukte ze een tongzoen op mijn mond. Ik wilde eerst wegtrekken en het idee was vreemd maar het voelde zo goed en gewoon dat ik mijn lippen wat van elkaar deed en haar tong langzaam mijn mond in voelde komen. Haar tong tikte tegen de mijne en ik zoende hartstochtelijk terug. Als vanzelf gleden mijn handen over haar rug en voelde ik de hare door mijn nek strelen.
Ze liet me los en deed een stapje achteruit. "Zie je nu wel, niets anders dan anders." Ze pakte mijn hand en liep naar de keuken. Een kleine praktische keuken maar ik lette daar al helemaal niet meer op. Door haar kus was ik ervan overtuigd geraakt dat ze gelijk had. Dat het niet anders was dan anders. Dat het spannend en zenuwachtig was net als alle eerste dates maar dat het niet extra vreemd was omdat zij een dame was met iets extra's.
Het drong toen pas tot me door dat dat mij ook niets meer kon schelen. Ik had haar tijdens onze urenlange gesprekken leren kennen als een leuke, lieve dame en nu ik zo dicht bij haar was merkte ik dat ze dat ook was. Terwijl ze mij liet zien hoe makkelijk de airfrier werkte trok ik haar naar mij toe en drukte een lange zoen op haar mond. Mijn tong drukte tegen haar mond en toen die openging kronkelde onze tongen over elkaar heen. Haar handen pakten mijn hoofd vast en ze drukte mijn mond nog steviger op de hare waarbij mijn handen over haar rug en billen streelden. Ik voelde hoe in mijn broek iets begon te drukken. Ik liet haar los en nu lachte ik naar haar. "Mmmmmm, je kussen alleen winden me al op lieverd. Ik geloof dat we maar iets moeten gaan eten anders kan ik me nu al niet meer beheersen." 

"Oh, zei ze op een schoolmeisjes toon, en wat gebeurt er dan?" Ze nam me weer bij mijn hand en leidde me terug naar de woonkamer. Ze drukte me terug op mijn plek in de bank en kwam naast me zitten. Ik sloeg automatisch een arm om haar heen en drukte haar tegen me aan. Ik voelde haar warmte door haar jurkje heen. Ze legde langzaam haar hand op mijn been en we kletste over de laatste overheidsmaatregelen en of we nu in dezelfde bubbel zaten. We dronken langzaam onze wijn en haar hand streelde zacht over mijn been terwijl mijn hand een beetje door haar haren kriebelde. Af en toe gaven we elkaar een vluchtig kusje maar ik merkte dat de situatie steeds normaler leek en aanvoelde. Ik was echt op me gemak gekomen. 
Toen de bel ging schrok ik op maar Candy lachte alleen maar. "Dat zal de pizza zijn. Ik heb voor jou calzone besteld want dat is je favoriet toch? En ik dacht dat ik echt geen zin had om te koken vanavond" Ik lachte naar haar, "slimme zet lieverd en calzone is inderdaad mijn favoriet." Ze ging opendoen en even later kwam ze met twee dozen de kamer in. Ze zette ze op de eettafel en liep naar de keuken. Ze kwam terug met borden en bestek en ik pakte onze wijnglazen en ging aan tafel zitten.
Tijdens het diner praatten we over van alles en nog wat. Over onze jeugd, onze ouders, mijn broers en haar zussen, ons werk en favoriete vakanties. En ondertussen aten we de pizza, dronken van de wijn en streelde zij met haar voetje over mijn been.
Na drie kwartier, die slechts vijf minuten leken te duren waren we klaar met eten en stond ze op. Ze streek haar jurkje glad en vroeg mij uitdagend: "wil je eerst koffie of eerst van het dessert proeven?"

Leuk? laat het me weten en dan komt er een deel 3

1930 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.