Oppassen

Geplaatst door: fay op 27-12-21

Twee keer diep ademhalen. Open voorzichtig, zachtjes de voordeur. De koude tocht schuift naar binnen. Gespannen luister ik, kijk zover als mogelijk. Niemand te horen, niemand te zien. 't Is ook al laat op de avond. Eén, twee, drie, in godsnaam .... stap behoedzaam naar buiten. Draai snel de deur op slot, zak wat door mijn knieën om ook het onderste slot te doen. Stop de sleutel in mijn handtasje, even frunniken om het slotje dicht te doen. Wennen aan de lange, roodgelakte nagels. Voorzichtige, onwennige eerste stappen. Loop het pad af naar de straat. De wind likt plagend aan mijn lokken. Steek de paraplu op. Concentreer me op mijn houding, mijn manier van lopen. Eigenlijk wat te luchtig gekleed voor dit weer. Heerlijke koelte aan mijn benen. De panties maken dat het niet te koud wordt. De hakken lijken wel oorverdovend te tikken. Misschien niet zo handig geweest om zulke hooggehakte pumps aan te doen. Maar ik vind ze zo mooi, maakt mijn benen ook extra vrouwelijk. Een midi kokerrokje, lekker strak om billen en bovenbenen. Daarboven alleen een getailleerde bloes die fijn mijn borsten omspant. Een korte, blonde teddy jas. Zet toch maar de kraag wat op. Frisser dan ik dacht, best wat warmer mogen kleden. Misschien toch een sjaal moeten omdoen. De friskoele lucht voelt echter als een zegening op mijn naakte borst. Een supergelukkige tevredenheid overvalt me. Geweldig om zo aan de wandel te zijn. Wekenlang naar uit gekeken, letterlijk over gedroomd. Een zucht van verlichting ontsnapt, moet glimlachen om mezelf. Zonder doel wandel ik de straat uit. Happy as can be. Bewust van details, de dansende lokken, wat meedeinende borsten, de druk van de kokkerrok, de vrouw die ik eindelijk kan zijn.


Of ik weer een paar dagen op haar huis en de kat wilde passen? De vorige keer was het ook goed gegaan, toch? Moest moeite doen om mijn opwinding te bedwingen. Misschien dat iemand anders het leuk vindt? Maar na een paar dagen belt ze me met het verzoek om het toch te doen. Ik stem natuurlijk in. Wetende wat ik die paar dagen ga doen. De onrust diep in me neemt alsmaar toe naarmate het moment dichterbij komt. Schaf alvast een en ander aan. IJdeltuit roepen ze thuis, als ik weer aan het werk ga om mezelf zo haarloos mogelijk te maken. Ze moesten eens weten, dan zou de wereld te klein zijn. Beleefd drink ik nog samen met haar een kopje thee. Ze babbelt honderduit, blij dat ik oppas, er wordt zoveel ingebroken in de buurt. En o ja, de buren zijn er ook niet, kan ik daar de post en de krant opruimen en ook hun kat te eten geven? Glimlachend keuvel ik mee, vind alles best, ga nou maar weg .... mooi dat de buren er niet zijn, dan hoef ik niet zo op mijn hoede te zijn. Als ze de straat uit rijdt, haal ik de grote tas uit mijn auto. Weet al precies wat ik ga doen. Kleed me snel uit. Schiet in de strakke, huidkleurige lycra string, weet nog van de grote ronde doos waar haar bh's inzitten. Grom tevreden. De witte paste het beste met mijn siliconen borsten er in. Vind een bijpassende kanten hipster, wauw, staat goed zo over deze string, echt vrouwen kruis op deze manier. Glimlach mezelf toe, goede keuze om een brunet kleurige, grof gekrulde pruik aan te schaffen. Jeetje wat gaaf zeg .... Schiet weer in de groene, zijden kimono. Voelt nu al helemaal fantastisch. De adrenaline dendert door mijn onrustige lichaam. Heb mezelf voorgenomen om daar eerst rust in te brengen alvorens verder te dressen. Moeite om niet in lachen uit te barsten als ik in de spiegel kijk, het cremekleurige gezichtsmasker maakt nu al onherkenbaar. Ben net klaar met het opplakken van de kunstnagels, als de deurbel gaat. Mijn hart klopt in mijn keel. Kijk voorzichtig naar beneden. Een pakketbezorger. Hij belt nogmaals. Zet het pakketje voor de deur, loopt weg. Jeetje, wat stom om zo een pakket voor de deur te zetten. Snel loop ik naar beneden, open de voordeur, pak het op .... hallo mevrouw, deze is ook nog voor u ... schrik het apezuur ......  lachend verbaast me aankijkend overhandigd hij me het tweede pakje ... alstublieft, mevrouw .... beent direct weer weg. Doe snel de deur dicht, adem diep in uit ...

Begin mijn voeten wel te voelen. Eindeloos zalig om rond te lopen. De enkele voorbijganger gunt me nauwelijks een blik. De straat inlopend ben ik weer op mijn hoede. Snel naar binnen. Hang mijn jas aan de kapstok, schenk een groot glas wijn in. Wip uit de pumps. Nestel mezelf op de bank. Geniet van de stilte, nippend van de wijn. Laat lipstick achter op de glasrand, glas even heel goed afwassen. Doe alvast alle lichten uit. Naar boven. Hang de rok en bloes direct terug, de panty in het ladenblok. Drentel wat heen en weer. Vanmiddag al uitvoerig haar kleding geïnspecteerd, maar kan het niet laten om het weer te doen. Kan wel zien dat ze wat op leeftijd is, maar beschikt gelukkig over best moderne garderobe. En heel fijn ook best wel nieuwe kleding aanschaffen, sinds de vorige keer. Voelt goed om steeds weer de onwillige haarlok achter mijn linkeroor te schuiven, gaat bijna geroutineerd. Reinig gezicht met wattenschijfjes en remover. Schuif de handdouche wat lager, haar hoeft niet nat, lekker lang douchen. Meerdere keren lijf uitvoerig sponzen. Lekkere geur van iets van bloesem. Van dezelfde geur een fijne bodylotion. HHmm.. ruikt  prima. Ben benieuwd of de borsten inderdaad blijven plakken zoals beloofd. Lijkt het wel op.  De paarse slipdress valt net er overheen. Wauw, gaaf. Wat heeft ze veel spulletjes, moet kiezen welke nachtcrême op mijn gezicht. Oog valt op nagellak. Neem de tijd om zo goed als mogelijk teennagels te lakken. Borstel haartjes. Schuif het bed in. Nog even tv kijken. 

De kat draait rondjes tegen mijn benen. Vul snel etensbakje. Niet vergeten om het ook bij de buren te doen straks. Heerlijk geslapen, fijn gedroomd. Fijn om deze paarse slipdress te dragen, wat voor stof zou het zijn? Zijde of zoiets. In ieder geval heerlijk glad, valt mooi ver over mijn borsten, spannende spaghettibandjes. Scharrel blootsvoets wat door het huis, drink een koffie. Voel me goed op mijn gemak. Het opmaken kost veel tijd, duidelijk niet meer gewend. Begin twee keer helemaal opnieuw. Voorzichtiger aanbrengen van concealer, foundation. Net als gisteren hannesen met de wimpers, lastig zeg. Zijn wel fraai, niet te overdadig opvallend. Uiteindelijk tevreden. Zo, maar eens aankleden. Heb een lichtblauw torselet klaar gelegd. Jeetje, wat gaaf zeg. Clip er de nylons met mooi zwarte naad aan de achterkant aan vast. Gisteravond al mijn oog laten vallen op een donkerblauw scheerwollen mantelpakje, wauw past perfect. Het colbertje valt precies over de torselet heen. Aarzel om er nog een blouse onder te doen. Ik bof toch maar, dat ze zo'n enorme garderobe heeft.. Een paar pumps met niet al te hoge blokhakken. Kijk tevreden in de spiegel. Fraai resultaat wel, netjes en vrouwelijk. Helaas passen de ringen die ik vind niet, wel weer het polshorloge en de gouden armbandjes. Een dun gouden halskettinkje met een blauw pareltje. Kost moeite om het met de kleine oogjes vast te maken. Bezie mezelf tevreden. Eerst maar even naar de buren. Steek snel over naar het andere vrijstaande huis. Zelfde indeling. Maar strak, modern interieur. De kat miauwt me welkom. Bij het bukken om de krant en post op te rapen, merk hoe strak de rok om mijn bovenbenen knelt. Heerlijk toch? Vul snel de bakjes. Nieuwsgierig door de rest van het huis dwalen. Mijn mond valt open van verbazing als ik op de grote zolder kom.

Een compleet ingerichte speelkamer. Herken het direct. Een wand keurig netjes gerangschikt met touwen, zweepjes, paddles, op de planken allerlei sexattributen, tubes en flesjes uitgestald. Een groot x-kruis aan de andere muur. Een bok, een sling, een groot bed. Opwinding vlamt door mijn lichaam. Wat is dit zeg? Nieuwsgierig bekijk ik alles. Tjongejonge, wat is er veel en waar is het allemaal voor? Een kast met kleding. Lingerie, leren kleding, latex kleding, overknie laarzen, stiletto's, een walhalla. In no time zonder nadenken heb ik me uitgekleed. Moet grinniken om de latexslip met dildo er aan vast. Raar om er zo mee rond te lopen. Wel opwindend. De leren bh is niet mijn maat helaas. Dan zie ik een roodzwart glanzend rijgcorset. Oei, wel erg strak, misschien te klein. Durf de veters niet los te maken. Moet veel kracht zetten om de haakjes aan de voorkant vast te zetten. Drukt mijn borsten op, wauw, direct een echte taille ook. Ben verrukt. Kreun tevreden als ik ook latex stay-ups vind. Voorzichtig moeizaam schuif ik ze over mijn gladde benen, clip ze vast aan het corset.  Tjiezus, wat gaaf geil is dit. Ik hoop dat de pumps beetje mijn maat hebben. Na wat proberen passen stiletto's met een metallic, dunne hoge hak, rode onderkant. Een geelglanzend minirokje completeert. Bewonderend bezie ik mezelf. O, wat gaaf. 
Een heerlijke ochtend volgt. Ik pas niet alles, maar er is genoeg. Nooit gedacht dit zo gaaf te vinden. Spannende kleding van latex en leer. Ben op slag verliefd op een rode latex midi jurk. Ziet er ernstig peperduur uit, maar door wat stretch zit het als gegoten. Split aan de achterkant. Een hoge ronde hals, maar laat mijn schouders bloot. Het mooiste als ik er niks onder draag, behalve mijn strakke lycra gafstring natuurlijk. Een tweede huidje zoals het over mijn borsten valt. Kan mijn geluk niet op. Die doe ik niet meer uit vandaag. 
Verken uitgebreid wat er verder nog is, maar mijn keuze voor vandaag is gemaakt. 

Voel me een koningin te rijk. Heb toch maar nog 15 denier zwarte panties aangetrokken, Minder fris dan blote benen. Superblij met de stiletto's en de jurk. Bekijk mezelf om de haverklap, zie er zo feminine uit... Besluit mijn plannetje uit te voeren, heb het al een paar keer helemaal uitgezocht. Now or never. 
Parkeer de auto. Stap voorzichtig netjes uit. Was wel even lastig om met deze high heel pumps aan te rijden. Het lopen valt mee. Concentreer me op korte pasjes. Hart klopt in mijn keel, droge mond. Voel me zo zenuwachtig. Het is veel drukker dan ik verwacht had. De eerste keer dat ik op straat ben met zoveel mensen.Voorbijgangers schenken geen aandacht. Kijken me niet vreemd aan. Zelfvertrouwen neemt toe. Nog een paar straatjes. Bij de ingang tover ik mijn mobiel tevoorschijn, voor de online ticket, de man bij de kaartjescontrole knipoogt, net op tijd mevrouw, doorlopen links, het is al begonnen. Trippel door. Deur open, donkere zaal in. Ik zoek mijn plaatsje. De vooraankondigingen van andere films zijn al begonnen. Trek mijn jas uit, leg die naast me. Gelukkig weinig mensen in de bioscoop. Schuif in de stoel. Netjes zittend gesloten benen. O my god. Happy as can be. Vrouwelijker kan haast niet. Voelt en ziet er superfeminine uit. Geniet van de film, van de situatie. Ben ontroerd. 

Ben onrustig, merk ik. De wetenschap wat er allemaal in het andere huis is. Niet alleen de kleding, maar ook de attributen ......snel steek ik weer over, de trap op naar zolder. Ongekende opwinding bibbert door mijn lichaam. Nieuw voor me. Nooit in me opgekomen. Altijd en alleen de behoefte gehad om als vrouw te zijn, me te manifesteren. Geen sexuele behoeftes. Toch voelt het nu anders. Nieuwsgierig langs alle attributen, bekijk het stuk voor stuk. Streel een prachtig zwarte dildo, wat krom omhoog wijzend, jeetje, wat levensecht, met dikke aders, flinke eikel, zelfs een scrotum er aan vast. Zit met zuignap vast. Voorzichtig losmaken. Streel de eikel, geef er een kus op. Rode nagels contrasteren geil. Als vanzelf kruip ik ermee op het bed. Leg het naast me, streel de aderen, de ferme ballen, lik de onderkant van de schacht. Is het rubber? Wauw, zelfs het toompje, werkelijk levensecht. Lik voorzichtig, zacht, met tongpunt. Zet mijn lippen halverwege de eikel, laat tong onderlangs glijden. Tjiezus, wat geil is dit. De hele eikel in mijn mondholte. Tong circuleert, smeert. Zachtjes hoofd bewegen. Hhhmmm... word hartstikke geil. Draai op mijn buik, hhmm.... de druk tegen mijn borsten. Pak het scrotum vast, kus, lik, de stam, dan weer de eikel, neem hem weer in mijn mond, druk tegen gehemelte, hoofd op neer, steeds iets verder, moet kokhalzen, laat maar, weer terug, mijn onderlijf krampt van geilheid, clit broeit. Laat het duren en duren. Echt te gek. Zal ik nu .......? Krabbel omhoog, schop pumps uit, sjor ongeduldig panties omlaag. Zit op mijn knieën. Strakke jurk. Moeizaam sjor ik het omhoog. O, wacht even ..... kruip van het bed af. Pak één van de tubes glijmiddel, smeer de eikel er mee in. Weer op mijn knieën, breng tussen mijn dijen door de dildo in stelling. Trek stringetje opzij. De stijve pik tikt tegen mijn mannenkut. Duw mezelf er tegenaan ..... auwauwauw .....dat valt tegen.... pijnlijk krampgevoel....kringspier weerbarstig. Nog eens ....... auwauwauw .....Een ingeving ...... zoek even op de planken ... dit is het waarschijnlijk ja .....weer terug, wurm mezelf weer tegen de kunstlul aan. Zak heel voorzichtig lager ..... paar millimeter ... zet hem klem met mijn voeten. Handen vrij. Schroef het dopje los ...flesje tegen mijn neus... snuif diep ......duurt even, maar dan ......godskannonuh... ga bijna out, voel me acuut hitsig ... nog een keer, andere neusgat ..... het draait, lijkt onwerkelijk ...laat me verder omlaag zakken, kutspier geeft nu wel mee, de dildo dringt binnen, pijn is ineens fijn ..... kreun hartstochtelijk .......... beweeg bekken heel voorzichtigjes ..... o my god, o my god ....

 Ben nauwelijks bij zinnen. Ongekend heftig orgasme maakt dat ik uiteindelijk stop ....niet eens mijn handen hiervoor nodig gehad. Ja, wel om met mijn borsten te spelen ....alsof ik naakt was in deze strakke stretch jurk. Kokend geil steun ik op mijn handen, maak me los van de heerlijke indringer. Wankel op mijn benen. Wurm me uit de fantastische jurk.  Hang netjes terug ....Lichaam voelt bevrijdt van second skin. Ondanks orgasme is mijn clit nog goed verborgen, de slip wel nat soppig. Scharrel weer door alle spulletjes en kleding. Pas helaas niet alles, net vaak te klein. Netkousen. Het rijgcorset van vanmorgen. Wurm mijn benen in rood latex overknie laarzen, wat gaaf, Het geelglanzende minirokje. Een rood leren jasje. Wauw zeg, dat is wel heel anders dan de degelijke kleding die ik tot nu toe heb gedragen. Wacht eens, als ik nou .......rits het rokje los. Op de rand van het bed achterover, trek mijn benen wijd op. Voorzichtig schuif ik de butplug naar binnen. Zalig gevoel gevuld te worden.... Doe mijn vochtige slip weer goed, stap in het rokje. Onwijs, zo gevuld rond te stappen. Wil me anders, hoeriger opmaken. Bedenk dat alle spullen in andere huis zijn. Zonder nadenken graai ik mijn spulletje bij elkaar. Steek over. Goed dat er niet veel mensen hier wonen. Voel me hitsig zo over straat te gaan.

Kan de slaap niet vatten.Nog steeds geile opwinding dendert door mijn lichaam. Komt ook door de butplug natuurlijk. Heb uiteindelijk alles, behalve de plug, maar weer terug gebracht. Netjes opgeruimd. Heerlijk  om op andere manier, zwaarder op te maken. Veel donkere make-up rond de ogen, knalrode lippenstift. Totaal andere indruk. Jeetje, nooit hier aan gedacht. Broeierig, met gloeiende wangen wat pornofilmpjes zitten bekijken. Genieten van de outfit. Uiteindelijk maar weer omgekleed. Strakke witte jeans, top zonder mouwen met rolkraag. Snel terug, opruimen. Weer wat filmpjes kijken, glaasje wijn. Al erg laat. Gezicht reinigen, lekker douchen. Bodycrême, gezichtscrême, heerlijk om zo bezig te zijn. Gelukkig nog extra van de strakke lycra strings meegenomen. Zorg dat het er weer als schoon, strak dameskruis uitziet. Voelt op en top als ik de slipdress aantrek. 
Rol van ene op andere zij. Gedachten flitsen voorbij. Mezelf ziende als vanavond. Hoe ik er fantastisch uitzag in de rode jurk. De bioscoop. De kick van mezelf neuken, het effect van de popper.... o my god. Ik streel mezelf, de zachtgladde stof van de slipdress, gladde boven, mijn borsten met beide handen .... hhmmm ...... laat kutspier de plug kneden .... hhmmmm ... hand schuift mijn kruis in ..... strakke string bergt mijn mannenclit grotendeels weg. Volg met mijn vingers tot ik bij het topje ben. Zachtjes met twee vingers wat druk, wat draaien ..... o my god.... voelt zo lekker.....ander hand verwent borst ..... rol op mijn rug, benen wat uit elkaar, hand blijft clit top strelen .... mijn kutje reageert ogenblikkelijk..... heerlijk gevuld alsof ik echt genomen wordt .... hijgender ademhaling ....... vinger mezelf, voorzichtig, langzaam, strelend, dan weer wat druk ...... voelt fantastisch .......

2876 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.