De noodkreet

Wil de vrouw zijn die ik uitstraal voor u. Voel me vrouw en laat me penetreren, ben een hoer die zich door dikke piemels laat neuken. Wil pijpen en uw zaad in mijn mondje en kutje voelen. Ben er om geneukt te worden, ben een slet zoals alle vrouwen hier op deze site. Neuk me.


Bovenstaande  noodkreet kwam ik onlangs tegen van een al wat oudere mature t-girl hoer. De bijbehorende foto's waren van een gewone nette vrouw en niets wees op haar ongebreidelde geilheid en neuknood. Zo las ik dat ze verlegen zat om dikke neukpenissen om te zuigen, maar die haar ook konden penetreren. Het neukzaad wilde ze dan graag in haar mondje proeven, maar ook in haar kontkutje voelen. Ze was er om als een slet genomen en geneukt te worden. Ze sloot af met de kreet "neuk me " en dat trof mij diep en beroerde ook mijn collega. Wij waren redelijk op tijd klaar met onze werkklus en besloten haar te bezoeken om haar te geven waar ze zo'n dringende behoefte aan had. In de werkbus trokken wij bij elkaar onze penissen op de gewenste maat en gingen naar binnen. Ze was inderdaad een hele normale mature vrouw met een kleine, maar best fijne zuigpenis. Verder was ze zo onrustig en geil; wij moesten haar meteen nemen. Ze zei dat ze er helemaal klaar voor was en elke vorm van voorspel was overbodig. Mijn collega stuurde zijn penis voorzichtig in haar kontkut, terwijl zij mijn penis in haar mond nam. Wij genoten intens van dit supergeile neukwijf en zij genoot ook van onze drive. Na 5 minuten wisselden wij van neukopening en werd het tijd om haar te geven waar ze zo naar verlangde. Ons geile neukvocht vond een weg in haar rijpe lijf, waarvoor ze ons uitgebreid bedankte. Ze had heel erg genoten van onze diepe penetraties en ze stelde voor om volgende week op te gaan voor een herhaling. Dan zou ze ook gladde nylonkousen dragen met mooie jarretelles en naaldhakken. Wij mochten nog aangeven welke pruik ze moest dragen en wij kozen voor een hoogblonde met opgestoken haar. Precies zoals dat past bij een vrouw als zij. Wij zien nu al uit naar onze neukbeurten van volgende week. Ik wil dan voorstellen om een dubbele anaalpenetratie te doen, wat volgens mij best goed kan in haar soepele darmkut. Wij zullen zien.

Aanvulling 08-01-2021

Naar aanleiding van ons bezoekje kregen wij een paar vragen van belangstellenden over deze vrouw en daarom deze aanvulling. Zij is zonder meer een bezoekje waard en in vergelijking met jongere vrouwen, hoe mooi die ook kunnen zijn, heel erg ervaren en bedreven. Ook haar aangeboren geilheid en mature schoonheid zijn erg opwindend en maken deze T-girl heel erg aantrekkelijk. Haar leeftijd is moeilijk te schatten, maar ligt in ieder geval boven de 60 jaar. Dus schroom niet haar te bezoeken want ze staat helemaal open voor je en zorgt gegarandeerd voor een heerlijke neukbeurt. Ik ken niet veel van dit soort kanjers en daarom vind ik haar smeekbede "neuk me" ook zo aangrijpend. Of haar fijne zuigpenis ook kan penetreren kan ik niet zeggen

2010 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.