Voor de eerste keer en wil nu meer...

Geplaatst door: lenafhm op 09-01-22

Dit is mijn ervaring op bij seksueel gebied, waargebeurd.


Ik ben een lange slanke jongen die wat meer feromonen in zich heeft denk ik altijd maar. Ik heb altijd al wel wat vrouwelijke trekjes gehad, maar niet overdreven. Ik heb mij ook niet tot mannen aangetrokken gevoeld, maar vond mezelf wel geil in vrouwenkleding. Ik trok dan stiekem lingerie van mijn zus aan en bekeek mezelf. Ik dacht dan 'ik zou mezelf wel neuken als ik kon'. En toonde mijn vrouwenkontje en lange slanke benen in de spiegel. Ik raakte opgewonden van mezelf.

Later ben ik als jonge jongen per ongeluk seksueel in contact gekomen met een jeugdvriend, we waren toen pubers. Hij en ik zaten een filmpje te kijken in zijn slaapkamer. Hij begon vervolgens seks tekeningen te maken over hoe je moet neuken en dat winde mij enorm op.
Toen hij zag dat ik een stijve lul had, begon hij mij te betasten en we eindigden naakt in zijn bed.
We trokken elkaar af en tongden, dat was het dan...
De weken erna trok ik stiekem de lingerie van mijn zus aan en bezocht hem opnieuw om spannende dingen te doen.
Ik merkte al snel dat ik een bottom was, met een sexy string aan nam hij mij dan ook een aantal keer anaal, wat ontzettend zeer deed!

Hij moest er om lachen maar ik verkrampte van de pijn. Toch voelde het lekker en zo hebben we nog een paar keer afgesproken. Ik zocht hem op in lingerie en hij neukte mij tot hij kwam. Hoi vond mij sexy in die lingerie. We bleven nog een paar keer afspreken tot onze vriendschap hierdoor ook eindigde.

Ik begon mij te verdiepen in bi seksuele gevoelens en zag dat dit veel vaker voorkwam dan je zou denken.
In die jaren die volgden begon ik mezelf te penetreren, eerst met een klein voorwerp, later met een banaan of kleine schroevendraaier. Ik kwam als jonge jongen dan ook meerdere keren anaal klaar soms. Ik deed dit in het bad van mijn ouders. Ik spoot dan een beetje glijmiddel uit, kreunde en voelde mijn benen samentrekken, fantaserend dat een volwassen man mij onder handen zou nemen. Ik voelde mijn hele lichaam tintelen en verlangde ondertussen naar een nieuw spannend contact. 

Het zal je niet verbazen dat ik al snel iemand had gevonden die mijn fantasie werkelijkheid wilde laten worden.
Eenmaal een advertentie op internet geplaatst kwamen we via msn in contact met elkaar.
De man wilde afspreken en ik stelde voor (inmiddels 18 jaar) om eerst elkaar even te ontmoeten. 
Ik had mezelf vooraf helemaal glad geschoren, gespoeld en geile lingerie aangetrokken die ik stiekem van mijn zus had gepikt...
Bij elke stap voelde ik m'n kutje natter worden, m'n string tussen m'n billen plagen en m'n hartslag ging sky high.
Ik had een string, bh, holdups aan.
De date had mij al gezien en seinde dat hij stond te wachten met zijn groot licht.
Ik twijfelde maar stapte in het bijrijder portier.
Hij stelde zich opnieuw voor en probeerde mij gerust te stellen. De date was in de 50, wat ik prettig vond, iemand die de leiding nam.
Even wilde ik toch uitstappen, iets twijfelde ik mij. Maar de man overtuigde mij mee te gaan, hij zou me afzetten vlakbij huis.
Ik stemde in en we reden naar zijn huis.
Eenmaal aangekomen wilde hij graag douchen, maar toen hij mij vroeg me uit te kleden en mij zag in lingerie, kon hij zich niet meer bedwingen. Ik voelde z'n adem zwaarder worden en na gekust in mijn nek dook hij naar mijn billen en beveelde mij op m'n knieën te zitten voorover gebogen.
Ik voelde dat hij mijn string opzij geschoven had en mijn kutje begon te likken. Ik voelde zijn warme adem over m'n kutje heen en z'n warme tong langs m'n grotje heen glijden. Dat voelde heerlijk en ik begon wat te kreunen.
Ik merkte dat hij steeds geiler werd en ik pakte z'n pik uit z'n broek.
Hij had een half harde en ik begon hem gulzig te pijpen. Er kwam voorvocht uit en hij kreunde als een grommende beer en duwde z'n pik steeds verder achterin mijn keeltje.

Ik begin wat te braken en hij stopte.
Hij bond me vervolgens vast met een paar spanbanden. Ik vond het heerlijk. Ik wist dat hij me ging nemen en dat was alles wat ik wilde.
Mijn benen gespreid en op mijn knieën en polsen vast aan het bed, voelde ik zijn hand over mijn lichaam glijden. Dit is het dan dacht ik, het moment waarop ik zo lang over gefantaseerd had.
Voor ik het dacht voelde ik z'n eikel al tegen mijn gaatje drukken.
Ik ben vrij smal en krap en merkte dat hij er niet in kwam. Hij duwde nog wat harder, wat zeer deed en trok zich terug. Na wat spuug werd er opnieuw een poging gedaan en ik voelde elke centimeter naar binnen glijden.
Hij had een dikke eikel en geaderde penis die ik goed voelde. Hij duwde hem helemaal naar binnen en kwam achterin m'n kutje. Dit deed aanvankelijk wat zeer de eerste keer. Hij bleef even in me zo diep mogelijk en ik kreunde als een gillende keukenmeid. Ik voelde zijn handen aan de voorzijde over mijn lichaam glijden, hij pakte mijn mannenborstje stevig beet en begon zijn pik terug te trekken om vervolgens weer hard in me te stoten.
Ik voelde elke stoot tussen men heupen geiler worden. Ik duwde mijn hoofd tegen zijn rechter schouder aan en maakte mijn rug nog holler terwijl hij zich helemaal naar binnen duwde en duwde.
Ik voelde hoe hij steeds harder mijn borst en daarna mijn schouders naar achteren trok terwijl mijn kontje klaar gereden werd. Ik begon heftig klaar te komen merkte ik. Ik hoorde de kletsende bewegingen en voelde zijn ballen soms mijn benen raken en werd suf van die hard grote eikel die ik in me voelde stoten. Met elke stoot raakte ik geiler en geiler, maar kwam niet klaar.
Opeens voelde ik een hand subtiel mijn keeltje dichtknijpen, niet te hard, maar wel aanwezig.
Even voelde ik een lichte paniek, ik zat inmiddels vastgebonden en kende mijn date immers niet.
Maar ik merkte dat het een laatste hoogtepunt was en voelde zijn lichaam steeds verder aanspannen om klaar te komen. Hij brulde het uit toen hij begon te komen en ik smeekte ondertussen vol geilheid of ik zijn zaad mocht hebben.
Hij trok zich uit me en spoot mijn hele gezicht en mond vol. Ik pijpte hem tot hij helemaal zacht was.
We vielen beiden even plat op het bed, ik nog heftig aan het trillen van deze enorme neukbeurt. Mijn hele lichaam was in extase. En met een glimlach stapte ik in zijn auto waarna hij mij afzette weer terug bij mijn thuis.
Hij vroeg of we elkaar weer zouden ontmoeten, wat we nog één keer hebben gedaan. 

Ik hoop ooit weer iemand tegen te komen die mij dezelfde ervaring kan geven.... ik kan verplaatsen. Tot snel? X Lena

3025 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.