Geilnood

Ik weet niet meer hoe zijn naam was, maar het is ook al een paar maanden geleden. Ik werd gebeld door een wel zeer opgewonden man die in vrij hoge geilnood zat en nog dezelfde avond een anaalkut wilde neuken. Of ik ook een fijne en erectie penis had, vroeg hij aan mij en dat kon ik wel beamen want in de avonduren heb ik vrijwel altijd een neukgrage penis. Ik vroeg aan hem wat hij precies wilde, om zo te kunnen inspelen op wat hij leuk en fijn vond. Hij zei dat hij graag een wat oudere vrouw wilde, met mooie vrouwelijke borsten en een actieve penis. Ook geilde hij op een mooie zwarte en sexy outfit met nylonkousen en zwarte naaldhakken. Nou, dan was hij bij mij precies bij de juiste vrouw, want zoals hij het graag voor zich zag was min of meer mijn standaard en favoriete manier van kleden. Aan de wens van een wat oudere vrouw kon ik ook ruimschoots voldoen, want ik ben geboren in 1960. Nou, om een lang verhaal wat korter te maken, een uur later stond hij voor de deur. Wij maakten verder kennis met elkaar en al gauw verdiepten wij ons in onze penissen.

Allebei waren ze bloedgeil en neukstijf. Mijn bezoeker nam het voortouw en wilde niets liever dan meteen neuken en ging over tot het bewerken van mijn gespoelde sterkut. Ik kreeg een beste hoeveelheid vaseline in mijn neukhol en daarna volgde zijn volledig stijf geworden neukstaaf. Het kleverige en soppende geluid tijdens het neuken is iets wat ik heel erg geil vond en dat vond hij ook. Na zo'n 20 minuten neuken, pompen en genieten kreeg ik de volle hoeveelheid neuksap van hem, daarna was hij klaar en ging hij er weer vandoor. Mijn onderlijf was echter nog steeds rijkelijk gevuld met heerlijk glad penissap. Ik wilde dat ook niet zomaar verloren laten gaan door mijzelf klaar te trekken, want dat vind ik altijd zonde van die zorgvuldig bereide penisnectar. Daarop zitten altijd wel veel  mannen en vrouwen te wachten om daar met gulzige geilheid van te genieten, alleen ik wist ze zo snel niet te vinden. Daar stond ik dan in mijn zwarte lingerie, naadnylons en hoge pumps te genieten van mijn stevige en gladde neukpenis. De eikel was glad en glimmend van het voorvocht en klaar om zo te verdwijnen in een fijne vrouwelijke kut of in een strakke mannelijke anaalkut.

Terwijl ik daar zo zit te mijmeren en te geilen met mijn neukstaaf, schiet mij ineens Ria te binnen. Ik ken Ria nog van de neukschool, waar wij beiden les gegeven hebben. Na afloop neukten wij soms ook wel met elkaar en dat was altijd heel erg prettig. Ria's kut was er eigenlijk altijd klaar voor, lekker sappig en altijd erg makkelijk neukbaar en zij geilde ook best op mijn vrouwelijke voorkomen. Ik schroomde niet en belde haar en 10 minuten later was ze bij mij. Ook nu had ze in no-time een heerlijk natte druipkut en kon ik vrijwel meteen beginnen met haar te neuken. Niet veel later kwam ze klaar en kreunde in mijn oor waarom ik haar niet veel eerder een neukverzoek had gedaan. Dat wist ik eerlijk gezegd ook niet, maar ik maakte het goed door haar fijne neukgrot te voorzien van een rijke hoeveelheid spuitcreme. De volgende neuksessie hebben wij nu maar meteen vastgezet in onze agenda.

2505 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.