Reality.2

Geplaatst door: jeanette-van-damme op 14-02-22

Even kort berichtje..


Heb tegenwoordig 2 x per maand een date op donderdag (soms woensdag) overdag in Amsterdam. Ik verkleed me dan op mijn "bewaar-adresje" en ga dan online chattend op zoek naar afspraak, ontvangend of verplaatsend. Soms heb ik die afspraak al gemaakt. 

In de meeste gevallen ook even lekker shoppen met mijn vriendin Erika, gewoon door de stad of op de Albert Cuyp, of naar de supermarkt. Soms even naar een lunchcafé. Einde middag een wijntje in een café, en soms nog lekker ff geilen met Erika - waarna de pret weer is afgelopen. Verkleden naar hetero-man en terug naar gezin.......

Bottomline: steeds vrijer en onbevangener als Jeanette. Amsterdammers kijken wel maar lachen i.h.a. naar je, zoiets van: kijk nou eens wat een grote vrouw. Dat het een trava is zien ze meestal wel - zeker vrouwen kijken je even iets langer aan of draaien zich nog even om. Aan de kleding of make-up ligt het niet, dat is tegenwoordig dik in orde. So what - ik voel me er lekker bij. Wat ook grappige ervaring is en even wennen is dat je bijna routinematig het mannentoilet binnenstapt haha - die vergissing moet ik niet meer maken. In de zomer wordt de uitdaging groter, minder bedekkende kleding.

De volgende middelgrote stap die ik nog wil nemen is binnengaan bij kleding/lingerie speciaalzaken of make-up/parfumwinkels. Kleding kopen bij warenhuis doe ik al wel, maar 1:1 met een verkoopster in een kleinere winkel waar ook andere dames rondlopen, zoeken en passen schrikt nog beetje af, dat soort zaken t.n.t. dus nog online. Tussenstap is op zoek naar een winkel waar je je tevoren even online kunt aanmelden als TGirl. Dat heb ik al enkele malen gedaan en dan ben je altijd van harte welkom, voor mij (en voor de winkel) het beste op wat rustiger tijden. Ik wil vanwege grotere maten professionele hulp bij uitkiezen lingerie en dan rustig kunnen passen, zonder dat de halve cliëntele mij zit aan te staren.

Laat ik meer over weten in mijn volgende berichtje. Groetjes XXXX Jeanette

1551 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.