Waar gebeurd. Het begin.

Ik was jong, nog erg jong toen ik ontdekte dat ik het lekker vond om aan mijn kontje te zitten. Ik denk zelfs vanaf mijn 5e of 6e levensjaar. Misschien zijn hier veel lezers die dit herkennen. Maar ik denk dat ik er echt vroeg bij was. 

In bad stopte ik een ingezeepte vinger in mijn kontje. Ook vond ik het heel lekker om de douchekop tussen mijn billen tegen mijn anus te drukken.  Warm water drong zich zo naar binnen en dat was een heerlijk gevoel. Ook het weer eruit laten lopen. Een soort ontlading. 
Ik vond het gevoel in mijn kontje echt lekker en opwindend.
Met mijn piemel spelen deed ik ook wel maar dat was meer een automatisme.  Dat doen jongens nou eenmaal graag.
Mijn enige zus was 2 jaar ouder en had een vriendinnetje met wie ik vaak sexspelletjes deed. Mijn zus was dan de assistente van de dokter en zat op de gang en ik was de dokter en moest van haar, haar onderzoeken.  Kutje kriebelen en strelen. Daaruit bestond het onderzoek.
Dat doktertje spelen deden we vaak.
Hoe dan ook ik was geïnteresseerd in dat soort dingen.
Hoe het gekomen is en of ikzelf iets verteld heb over mijn anale spelletjes weet ik niet meer.
Maar mijn ouders hadden goede kennissen met een zoon van mijn zus haar leeftijd en een dochter van mijn leeftijd.
Hij en ik speelden vaak tennis en pingpong. Wij hadden een groot huis met een eigen tennisbaan en boven de garage was een zolder waar de pingpongtafel stond. Ik speelde al vanaf erg jong en won ondanks de 2.jaar leeftijdsverschil best vaak van hem. Hij was geen goede verliezer. Eigenlijk helemaal niet sportief of heel aardig.  Hij stookte mij veelal op om iets uit te halen en ging het dan verklikken bij de ouders. Ik was ook vrij makkelijk beïnvloedbaar.

Na een potje pingpong dat ik gewonnen had was hij weer eens boos en begon zoals zo vaak met mij te stoeien om met zijn formaat en kracht toch zijn overmacht te kunnen tonen en voelen.
Deze keer zat hij op mijn borst met zijn knieën over mijn armen. Ik lag weer eens weerloos vast onder hem.
Toen gebeurde het voor het eerst..
Hij stak zijn hand achter de band van zijn sportbroek en wipte zijn piemel tevoorschijn.
Voor ik eigenlijk echt in de gaten had wat er gebeurde tikte hij ermee tegen mijn kin en lippen.
Hij lachte en lachte.. Toen zei hij op dwingende toon dat ik mijn mond open moest doen. Ik deed het niet en hij gaf mij met de vuist een niet al te harde tik op mijn wang. Nogeens. 'Mond open'. Deze keer deed ik het.
Zijn piemel was ondertussen flink gegroeid en stijf.  Hij duwde hem in mijn open mond.
Hij deed niet voorzichtig en duwde een paar keer diep door in mijn keel. Al snel voelde ik zaad, proefde het vooral. Ik verslikte me en moest hoesten. Hij gleed van mij af en deed zijn piemel terug in zijn broek.
Hij lachte en deed alsof er weinig aan de hand was.
Hij liet me vooral merken dat ik vast op mijn kop zou krijgen als ik er iets over zou zeggen.
Ik was. toch altijd degene die de straf kreeg.
Ik heb er niks over gezegd. Trouwens ik heb dit pas 1 Jaar geleden aan iemand verteld.

Mijn ouders spraken wekelijks af met deze kennissen en zo gebeurde het ook wekelijks dat ik hem moest bevredigen. 
We waren eens een dagje alleen bij hun thuis. Ouders weg. 18 holes golf duurt nou eenmaal een uurtje of 4. Heen, terug, naborrelen. Tijd genoeg.
Hij had hoge hakken en kousen van zijn moeder en zei mij die aan te doen. Ik deed ondertussen alles wel wat hij me opdroeg dus gehoorzaamde ik. Ik wilde ook geen klappen krijgen.
Hij liet me eerst met mijn rug gedraaid naar hem toe staan en daarna op mijn knieën voor hem zitten. Hij voelde met zijn vingers tussen mijn billen en duwde een vinger in mijn kontje.
Hij kwam achter me zitten smeerde wat vaseline aan mijn kontje en na wat moeite en pijn neukte hij mij op zijn hondjes.
Die keer denk ik niet maar binnen enkele keren in de weken daarna dat hij dit herhaalde merkte ik dat ik een stijve kreeg en klaarkwam.
Ik schaamde me enorm. Je kan en mag toch niet klaarkomen als je geneukt en misbruikt wordt?

Ik had nog nooit een natte droom gehad of door aftrekken een orgasme gehad.
Hij had ook nooit aan mijn pik gezeten. Alleen mijn kont en mond waren belangrijk voor hem. 
Hij heeft gebruik van mij gemaakt tussen mijn 9 en 13. Rond mijn 13 had ik vrienden waar ik mee afsprak en zo het contact met hem kon ontlopen.
Ondertussen was ik geïnteresseerd in meisjes en zo sexueel actief geworden.
Ik ben alleen altijd anale spelletjes blijven doen.  Spoelen met warm tot heet water. En oprekken met steeds grotere dingen. Hakken dragen en kousen vond ik heerlijk. 
Ik ben nu 3 jaar gescheiden. 
Mijn ex kwam erachter. Vond mij spelend op de badkamer. Vond foto's en filmpjes van mij op mijn computer. Ik was haar Dom en zij mijn sletje. En ze heeft echt een paar keer geprobeerd om in mijn dingetjes mee te gaan, maar ze vond het vreemd extreem van mij.  Op sex gebied groeiden we sterk uit elkaar.
Maar zij is weer gelukkig nu. En ik ook. Ik ben wel weer een paar stapjes verder nu.
Maar daarover schrijf ik nog wel. 

1778 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.