De Kennismaking

Geplaatst door: classic-lady op 18-02-22

Trillend van de zenuwen, drukte ik op de bel van het statige hoekhuis in Laren. Het was rond lunchtijd op een wat sombere vrijdagmiddag en ik stond op het punt een levenslang gekoesterd verlangen te vervullen. Enige tijd geleden was ik, via internet, in contact gekomen met een leuk en ondernemend echtpaar, Karin en Erik, en het leek erop dat we elkaar heerlijk aanvoelden. Als gebruikelijk had ik over het internet gezworven als mijn alter ego Carla, de luxe, fetish travestiet die ik in mijn tweede leven ben. We waren aan de praat geraakt op een van de bekende chatsites en hadden elkaar daarna beter leren kennen via MSN en tenslotte hadden we een paar keer met elkaar gebeld.

Het bleek dat ze al een aantal maanden op zoek waren naar een leuke TV voor wat specifieke wensen die ze hadden. Ik was zelf al jaren op zoek naar een leuk en spannend echtpaar om mijn diepste wens te vervullen, namelijk een echte vrouw en slet te worden. Karin en Erik waren beiden licht dominant en zochten voor een wat langere periode een onderdanige “vrouw” die zowel in de keuken als in de slaapkamer wat kon toevoegen aan hun leven. Het idee van een knappe travo sprak hun beiden erg aan en nadat ze de laatste foto’s van mij hadden gezien die ik gemaakt had bij een photoshoot in Amsterdam, hadden we gedrieën besloten om de stap voor een afspraak te wagen. Net als ik hadden ze geen enkele ervaring met daten, wat ik zelf weer prettig vond, aangezien ik voorzichtig aan wilde kijken tot hoever ik kon en wilde gaan in deze relatie.

Na wat laatste telefoongesprekken hadden ze een dag vrij gemaakt voor me en kreeg ik het verzoek om me om 1 uur ’s middags te melden in Laren. In overleg hadden we besloten dat ik als Carla zou arriveren, wat voor mij nog een extra drempel was omdat ik, op wat nachtelijke wandelingen na, nog nooit als Carla over straat was gegaan. Aan de andere kant wilde ik ook gezien worden als een echte vrouw, dus het moest er nu maar eens van komen. Samen hadden we ook mijn kleding bepaald, maar ik kreeg te horen dat dit een uitzondering was en dat, indien de ontmoeting naar wens was, mijn outfit voortaan door hun bepaald zou worden. Vanochtend was ik vroeg opgestaan, van slapen was sowieso niet veel gekomen, om mijn voorbereidingen te treffen.

Ik had uitgebreid onder de douche gestaan, mezelf helemaal onthaard op een klein, kort geschoren driehoekje boven mijn klit na, en me helemaal ingewreven met een heerlijk geurende bodylotion. Ik droeg mijn speciale bh met halve cups, waarin een mooi setje siliconen cups verdwenen. Ik had voor een stevig stel gekozen, 85C, misschien wat te, maar het vulde het mijn witte blouse erg mooi. Ik kon er zelfs een soort van decolleté mee creëren. Verder droeg ik mijn strakke, hoog opgesneden rubberen slip die mijn klit zo mooi op zijn plaats houd en hem redelijk verbergt. Een stel mooie, zwarte, hold-up kousen maakte mijn lingerie compleet. Ik had hun kunnen overtuigen dat ik nog wat conservatief over straat wilde, omdat ik nog niet zeker was van mezelf en had daar toestemming voor gehad. Vandaar dat ik gekleed was in mijn donkerblauwe broekpak met daaronder de witte blouse. Het was een nauw gesneden pak en het jasje stond strak over mijn borsten. Ik had de verleiding van een stel hoge hakken echter niet kunnen weerstaan en had mijn hoge, 13cm, pumps eronder aangetrokken. Een lange, donkere, wollen mantel maakte het plaatje compleet en het was helemaal naar mijn zin. Om 11 uur was ik in Amsterdam nog langs geweest bij mijn favoriete visagiste en zij had me schitterend opgemaakt, niet te hoerig, maar ook weer wat spannender dan het gemiddelde kantoormeisje. Mijn halflange, net gekapte, donkere pruik maakte het helemaal af en via een zenuwslopende autorit was ik hier op de stoep beland. In mijn auto had ik nog een nog een tas met wat aanvullende kleding en wat andere pruiken, maar ik wilde eerst zien hoe de ontmoeting zou gaan.

Nadat het geluid van de bel was weggestorven en mijn hart inmiddels heftig in mijn keel klopte, hoorde ik het getik van hakken en ging de deur open. Voor me stond een knappe vrouw van ongeveer 42 jaar, donkerblond, halflang haar, ongeveer 175, slank en met zo op het oog een stel mooie borsten. Ze was gekleed in een halflange, strakke leren rok, een witte, dunne coltrui, zwarte kousen en droeg mooie, halfhoge, leren pump.

‘Jij moet Carla zijn !?’ zegt ze vriendelijk.

Ik knik en heb wat moeite om mijn stem te vinden. Karin stapt opzij en nodigt me uit om binnen te komen. Ik stap over de drempel en besef nu dat er een nieuwe fase begint en mijn vurigste wensen op het punt staan uit te komen.

‘Geef je jas maar even, dan hang ik die even voor je op,’ zegt ze.

Ik trek de jas uit en sta gekleed in mijn broekpak voor haar. Karin laat even haar ogen over mijn kleding gleden en zegt dat ik niets teveel hebt gezegd en dat ik er prima uitzie. Ze gaat me voor naar een grote woonkamer, weeldering ingericht met veel antiek, kleden en grote banken. ‘Neem plaats, Carla, dan haal ik even wat te drinken voor ons,’ en wijst me op een van de banken. Nog wat onwennig neem ik plaats en sla mijn benen over elkaar. Ondanks de spanning, geniet ik van elk moment en voel me heerlijk, waarom heeft dit zolang moeten duren, vraag ik mezelf af. Onmiddellijk besef ik weer dat het niet makkelijk is om gelijkgestemden zielen te vinden, maar het lijkt erop dat het nu toch gebeurt is. Heerlijk. Karin komt weer binnen, geeft me een glas rode wijn en zegt dat het heerlijk is om me nu eens echt te ontmoeten. Mijn stem is weer terug en ik beaam dat ik het helemaal met haar eens ben en dat het prettig is om elkaar eens in het echt te ontmoeten.

‘Voor je afvraagt waar Erik is, die komt vanavond pas, hij had nog wat dringende zaken op zijn werk, dus vandaar,’ zegt Karin ‘maar ik vind het wel prettig om je de middag voor me alleen te hebben.’ Ik knik voorzichtig en Karin begint te lachen, ‘Maak je geen zorgen Carla, ik dacht dat we misschien even de stad in konden om wat leuke dingen te kopen voor vanavond.’ ‘Tenslotte zie je er prima uit en ik vind het wel een leuk idee om met mijn nieuwe vriendin op pad te gaan,’ voegt ze er aan toe.

Een huivering van genot gaat door mijn lijf en ik besef dat mijn droomwens op het punt staat in vervulling te gaan. Ze neemt plaats op de bank en ik neem een slok van de rode wijn en langzaam ontspan ik wat meer, Karin stelt me gelijk op mijn gemak. We kletsen wat over verschillende dingen en ik ga me steeds meer op mijn gemak voelen bij haar, ik vergeet gewoon dat ik hiernaast een ander leven heb. Na een uurtje staat ze resoluut op en vraagt ze of ik haar wil volgen. ‘Ondanks dat je er prima uitziet in je broekpak wil ik toch dat je wat anders aantrekt voor ons uitstapje,’ zegt ze,’dus loop maar even mee naar boven, dan kunnen we wat uitzoeken’

‘Als het maar niet te is, hoor,’ hoor ik mezelf aarzelend uitbrengen, niet geheel overtuigd van mezelf.

‘Nee hoor, lieverd, maar wat spannender mag wel dacht ik,’

Ik volg haar terug de grote hal in en via de trap komen we op een grote, ruime overloop, waar verschillende deuren op uitkomen. Duidelijk is dat het een groot, mooi, klassiek huis is en het zal een vermogen hebben gekost om het in deze knappe staat te brengen. Karin opent een deur die zich onder de trap naar de zolder bevindt en laat me voorgaan. Ik beland in een grote kamer zonder ramen, een wand wordt helemaal in beslag genomen door een grote kast, met op twee deuren manshoge spiegels. Op de vloer ligt een dik, donkerrood tapijt. Op de wand tegenover de deur hangt een groot beeldscherm, met daaronder diversen apparatuur. Twee grote leren fauteuils en een lage, glimmende, houten tafel maken het geheel af. Karin volgt me en sluit de deur achter ons.

‘Dit is onze eigen, speciale, kamer, waar we al onze kleding etc bewaren,’ zegt Karin,’je bent eerlijk gezegd de eerste, buiten ons tweeën, die hier komt.’

Ik blijf verwonderd in het midden van de kamer stil staan, ik ben aangenaam verrast dat iemand een hele kamer hier voor inricht, wat een zalig idee.

‘Goed, Carla, trek jij alvast maar dat broekpak uit, dan kijk ik even of ik wat kan vinden in de juiste maat,’ en ze loopt naar de kast.

Inmiddels ben ik vastbesloten om van deze ontmoeting een succes te maken en de wijn heeft me gelukkig ook wat meer ontspannen, dus zonder aarzeling begin ik het jasje los te knopen. De broek volgt snel en ik hang beide over een van de fauteuils.

‘Geef maar hier, lieverd, die heb je niet meer nodig vandaag,’ zegt Karin,’ en doe ook je blouse uit.’

Even later sta ik alleen gekleed in mijn bh, rubberen string, kousen en hakken in de kamer. Karin komt naar me toe gelopen, met in haar hand een mooi, satijnen, paars korset met 6 jarretels eraan.

‘Alsjeblieft, Jacqueline, hier zijn we beide helemaal wild van en we willen dat jij dat ook draagt in ons bijzijn,’ zegt Karin.

Hier heb ik geen aanmoediging voor nodig, ik ben altijd al verliefd geweest op korsetten, jarretels, kousen en hakken. Ik krijg het verzoek om mijn armen omhoog te doen en Karin doet het korset om, de lengte is prima en de schouderbandjes glijden over mijn armen. De haakjes aan de voorkant zitten allemaal op hun plaats en de jarretels hangen heerlijk over mijn billen en dijen. Mijn speciale bh met mijn borsten blijft op zijn plaats, maar valt mooi weg achter het paarse satijn.

‘Goed, schat, dat past prima,’ hoor ik Karin achter me zeggen,’ zoek maar even steun op de leuning van een fauteuil en dan zal ik je even inrijgen.’

Ik plaats me handen op de leuning en voel Karin achter me de veters steeds strakker trekken, het voelt zalig om zo ingesnoerd te worden.

‘Kom op, Carla, adem uit en hou je maag in,’ hoor ik haar zeggen, ‘we zijn er nog lang niet!!’ Haar stem klinkt wat gebiedender dan dat ik inmiddels gewend ben.

Ik blaas al de lucht uit die ik in me heb en trek mijn maag nog verder in, terwijl ik het korset nog strakker voel trekken. Ik heb moeite om te blijven staan, terwijl Karin achter me uit alle macht aan de veters trekt. Eindelijk lijkt ze tevreden en bindt de veters op in het korset, ik kan nauwelijks meer ademhalen en ga voorzichtig rechtop staan.

Karin loopt om me heen en laat haar handen over het korset glijden. ‘Mooi, dat ziet er een stuk netter uit,’ zegt ze en tikt me goedkeurend op mijn billen.

‘Dank je, het voelt heerlijk aan, al moet ik zeggen dat ik nog nooit zo strak ben ingesnoerd.’

‘Geeft niet, meisje, Erik wil zijn vrouwen nauwelijks zonder zien, dus wen er maar aan.’

Ze loopt wederom naar de kast, rommelt wat en haalt er een paar gladde, naadnylons uit.

‘Hier, doe deze ook maar aan in plaats van die hold-ups,’ zegt ze,’ deze staan een stuk geiler vind ikzelf.’

Ik ga op een van de fauteuils zitten, trek mijn pumps uit en stroop mijn eigen kousen af. Voorzichtig rol ik de kousen een voor een over mijn, gladde benen en klik ze vast aan de jarretels. Ik verstel de bandjes wat, totdat ze helemaal naar mijn zin zitten. Karin heeft inmiddels een strakke, halflange leren rok gevonden en een donkerrode blouse, gemaakt van een stof die wel iets weg heeft van satijn, maar die ik niet gelijk thuis kan brengen.

‘Aantrekken, Carla,’ zegt ze

Ik glij in de blouse en knoop hem dicht over mijn borsten, de lange wijde mouwen zijn gelukkig op een mooie lengte en verder past hij ook prima. Net op het moment dat ik bovenste knoopjes ook wil dichtdoen, krijg ik te horen dat de bovenste twee open mogen blijven en reikt Carla me een zwarte leren band compleet met een kleine stalen ring aan.

‘Doe deze om, lieverd,’ zegt ze,’ dan weet iedereen dat je bij mij hoort!”

Genietend doe ik de band om, tenslotte wil ik niets liever dan bij haar horen. Vervolgens stap ik in de rok en trek hem omhoog over mijn benen.

‘Kom maar hier, lieverd, dat ik help je wel even,’ en Karin trekt achter me de rok nog wat hoger, ze stopt de blouse erin, trekt de rits op en sluit de knoopjes.

De rok is wat hoger dan ik in eerste instantie dacht, hij eindigt ongeveer een centimeter of 10 boven de knie, maar hij zit mooi glad over mijn billen en strak over mijn dijen.

 ‘Goed, je make-up en pruik is prima, althans voor vanmiddag,’zegt ze,’hoe goed kan je lopen op die hoge pumps van je?’

‘Redelijk als het maar niet te lang is en niet te snel.’

‘Prima, dan kan je die weer aantrekken, je benen komen er mooi in uit en dan zijn we er denk ik wel klaar voor,’ zegt Karin

Terwijl ik mijn pumps weer aantrek pakt Karin een stel hoge laarzen uit de kast met een hoge hak van wel 13 cm.

‘Ja, als we samen zo gekleed uit winkelen gaan, dan mag ik ook wel wat lekkers aan,’ glimlacht ze naar me en rits de laarzen een voor een dicht. Ze komen net onder haar knie en de schacht sluit strak om haar kuit. Ze staan heerlijk en ik ben haast jaloers aan het worden.

‘Ok, Carla, we gaan eens lekker shoppen vanmiddag,’ zegt ze,’we hebben niet veel tijd want ik verwacht Erik ook wel op tijd, maar we hebben vast wel tijd om wat leuks te vinden voor je.’

Ik knik wat verlegen en mijn hart klopt in mijn keel, ik ben heel benieuwd of ik dit allemaal wel durf, maar er is nu geen weg terug meer en tenslotte is dit wat ik eigenlijk altijd eens heb willen doen.

‘Graag, Karin, ik ben heel benieuwd,’ is het enige wat ik nog net uit kan brengen.

‘Carla, laten we nog een ding afspreken,’zegt ze en hakt haar vinger door de ring van de halsband,’vanaf nu noem je me Mevrouw en Erik Meneer, is dat duidelijk!!’

Ik krijg een kleur, voel mijn klit verstijven en stamel,’ Ja, Mevrouw, natuurlijk, sorry dat ik het niet gelijk heb gedaan.’

‘Geeft niet, Carla, maar niet meer vergeten, duidelijk!!’

Ik sla mijn ogen neer en knik. De kennismaking is duidelijk over en ik ben blijkbaar in de smaak gevallen. Wat een heerlijk idee, ik hoop dat het een zalige avond gaat worden, maar eigenlijk twijfel ik daar al niet meer aan………….

2419 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.