Zorg voor de penis

Van nature ben ik niet zo ondernemend of avontuurlijk ingesteld. Ik ben het allerliefste gewoon thuis bezig met het huishouden en bij redelijk weer een stukje wandelen of fietsen. Dat bevalt mij goed en blijf ik in mijn comfortzone, je kunt dus stellen dat ik redelijk introvert ben. Mijn vrouw daarentegen is heel anders ingesteld en is veel meer gericht op feestjes, heeft een grote vrienden- vriendinnengroep en gaat graag uit. Van nature is zij dus extravert te noemen. Van één van onze vriendinnen kregen wij een uitnodiging voor een intiem T-feestje bij haar thuis. Er waren 10 leuke kennissen en vriendinnen uitgenodigd; allemaal T-girls, dus dat was wel leuk. Ook mijn vrouw was erg enthousiast en werd al heel opgewonden van de gedachte al die leuke meiden weer eens te ontmoeten in een gezellige ongedwongen setting. Het thema van de avond luidde "peniszorg" en de dresscode was uiterst netjes met rok of jurk tot op de knie, nette nylonkousen en pumps met middelhoge hakken. De penis moest vrij gedragen worden zodat deze makkelijk toegankelijk kon zijn. Voor de rest waren er geen voorschriften, behalve dan een mooi opgemaakt gezicht en dito haar, maar dat sprak voor zich.

Op de betreffende avond zijn wij eerst samen lekker onder de douche geweest en hebben wij elkaar gewassen, waarbij wij extra aandacht besteed hebben aan onze schaamstreek. Mijn vrouw heeft mij daar minutieus geschoren en ook mijn penis en balzak weer geheel onthaard. Daarna heb ik het bij haar weer helemaal glad gemaakt en ook haar penis weer grondig onthaard. Omdat wij er niet zo van houden om zonder slip te lopen trokken wij een onderbroek aan met een sleufgat voor de penis, waardoor deze toch vrij gedragen kon worden. Na het dressen zijn wij vertrokken naar het feestje.

Onze vriendin woont in een heel groot en sfeervol jaren 30 huis en wij werden hartelijk door haar ontvangen. Ze zag er smaakvol en chic gekleed uit in haar strakke tijgerprint overslag jurk. Ook was het bij haar duidelijk zichtbaar dat zij haar penis vrij droeg. Alvorens wij toegang kregen tot de feestkamer bracht ze ons eerst naar een klein kamertje om verder te worden voorbereid. Zij opende de deur, vroeg ons naar binnen te gaan en sloot de deur weer. Daar wachtte ons een aangename verrassing. Het kamertje was spannend verlicht en kwam bij mij een beetje over als een soort peeskamertje. Daar stond een jong en bloedmooi meisje, heel erg schaars gekleed en ondanks haar naaldhakken toch klein van stuk. Ze was hoogblond en droeg haar prachtige lange haar opgestoken. Ze had ook een mooie ruime voorgevel met borsten van zeker C-cup formaat. Ook zij droeg haar penis vrij en zichtbaar, kortom een hele aangename verschijning voor ons. Wij maakten haar een complimentje en maakten een praatje. Zij was 20 jaar jong en de dochter van kennis van onze vriendin. Zij volgde een MBO opleiding en deed nu stages als hostess/gastvrouw en zo was dit voor haar een leerzame avond. Haar opdracht was onze anaalkutten te spoelen en onze penissen te voorzien van een dunne doorzichtige penisinsert in de plasbuis, zodat de voorzijde van de plasbuis open stond. Daarna voorzag ze onze onderlichamen van Chanel 5 parfum; een betere voorbereiding kon je niet treffen. Op zich was deze intieme ontmoeting al een beleving op zich en genoten wij van dit mooie en seksueel zeer aantrekkelijke meisje en dan moest de eigenlijke avond, met zorg voor de penis, nog beginnen..........

Als jullie ons avontuur leuk vinden en waarderen dan verneem ik dat graag. Wellicht dat ik dan verder verslag ga doen van deze feestelijke avond.

2751 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.