Zorg voor de penis (vervolg)

De sfeervolle feestkamer was in stijl en met smaak ingericht. De spaarzame verlichting en de alom aanwezige geur van Chanel 5 gaf meteen een rustgevend gevoel. Overal waren gezellig ogende zitjes of praktische bankjes geformeerd. In een hoek stond een klein, maar rijkelijk gevuld, romantisch barretje. Onze vriendin had werkelijk erg haar best gedaan om een gezellige en spannende ruimte te maken. Via een beamer werd op de muur een wel erg intieme natuurfilm weergegeven met twee mooie en rank ogende T-meisjes. Als eerste zagen wij Maria en Kim weer eens en de begroeting was als vanouds. Maria is een grote stevige blonde vrouw en Kim is een stuk kleiner en van Aziatische afkomst. Beide redelijk mature, knap om te zien, en al zeker een jaar of 10 bij elkaar. Maria stelde voor om met zijn vieren op een hoekbankje plaats te nemen om zo beter van elkaar te kunnen genieten. Haar mooie handen, met perfect gelakte nagels, streelden over mijn genylonde benen naar boven en omvatten vrijwel meteen mijn nog niet stijve penis. Ze schoof mijn rok omhoog en toonde zo mijn penis met eigenwijs en geil ogende openstaande plasbuis. Mijn vrouw was inmiddels bezig Kim verder te verkennen en had haar penis ter hand genomen. Ook zij droeg een insert in haar grote donkere neukstaaf. Voor een kleine vrouw als Kim was haar penis buitengewoon groot te noemen, niet zozeer de dikte maar wel de lengte. Haar stijfheid was mooi om te zien, niet te hard en ook niet te zacht. Zeker bij anale penetratie is dat een bijzonder fijn gevoel voor de ontvanger.

Onze gastvrouw kwam even langs om belanggeilend te vragen of alles naar wens was. Zij gaf ons een schaaltje met daarin een eigengemaakt rozekleurig smeerseltje en haar advies was daarmede onze penissen in te wrijven en te verzorgen. Na een paar minuten inwerken zou dat fijne penisgevoel geintensiveerd worden, waardoor de geilheid zou toenemen en veel langer zou aanblijven dan normaal. Ik had eerder kennis gemaakt met die uitvinding en nam als eerste een flinke hand met smeersel en zorgde ervoor dat ook de penis van Kim werd bewerkt. Het was verbazingwekkend te ervaren wat dit smeersel deed met een penis. Het begon met een sterke verkleuring naar donker roze, waarna de aders van de penis zich extra begonnen te vertonen. Ook de penisstijfheid werd er beter van en langzaam maar zeker werden al onze vriendinnen er heel erg geil van. Inmiddels had mijn penis enige stijfheid bereikt, waarmee ik best tevreden was. Ik ben niet zo groot geschapen, maar mijn vrouw is er erg op gesteld. Zij was inmiddels bezig Kim verder te verkennen en had haar penis ter hand genomen. Ook zij droeg een insert in haar grote donkere neukstaaf. Voor een kleine vrouw als Kim was haar penis buitengewoon groot te noemen, niet zozeer de dikte maar wel de lengte. Haar stijfheid was mooi om te zien, niet te hard en ook niet te zacht. In de hoek stond een dildo bankje, waarop een zestal mooie dildo's gemonteerd waren, oplopend van klein naar groot. De laatste was immens groot en ik vroeg mij af welke anuskut die enorme neukpaal zou kunnen opnemen. Als er eentje was die dat mogelijk zou kunnen verwachtte ik dat dat Alice zou zijn.

Zij is een enorme liefhebster van een goed en strak gevulde kontkut, terwijl haar penis zachtjes en met passie gemasseerd wordt. Ik kon het niet nalaten en vroeg het maar meteen aan haar. Mijn vermoeden bleek te kloppen en zij zou later op de avond, als haar geilheid maximaal was, een dildoshow voor ons doen. Daarbij zou zij ook die enorme zwarte in haar lichaam opnemen. Oh, wat een heerlijk vooruitzicht was dat en wat was Alice toch een prachtige vrouw om ons daarvan te laten genieten. Er zijn nog 3 vriendinnen op het feestje en die wil ik graag de volgende keer, in alle geilheid, aan jullie voorstellen, tenminste bij voldoende belangstelling van jullie. 

1970 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.