Vandaag is de dag

Geplaatst door: tvmathide op 12-03-22

Vandaag is de dag, je weet het zeker, je gooit het schroom van je af en je gaat als vrouw gekleed naar buiten. Je hebt alle tijd om je klaar te maken, op te tutten en je weet ook, ik wil vrijen met een man. Je hebt gelezen dat je bij een vissers plas op een schier eilandje wel eens mannen bij elkaar komen, zouden die jou als travestie ook accepteren of word je weggestuurd? je kent de codes, gebruiken niet, je leest wel eens wat online en denkt dan, dat lijkt me wel eens spannend. Het is de dinsdag en je hebt de hele dag voor je. In alle rust leg ik de kleding op bed, de jurk, de bh, slip, jarretel gordel en kousen, mijn protheses en pruik. in mijn kleine tasje de make up en oorbellen. Ik sta naakt voor de spiegel, bekijk mezelf en zie nu nog een man en straks zo vrouwelijk mogelijk de deur uit wil lopen.

De eerste stap is het vullen van mijn spoel ballon met lauw water, ik breng hem in bij mezelf om voor de eerste keer te spoelen. Ik herhaal dat 3 keer in alle rust. Het water loopt rustig uit me en daarmee voel ik me schoner, frisser en dat geeft zelfvertrouwen om ook ´daar onder´ straks zonder ongelukjes lekker te kunnen genieten.

Ik scheer mijn gezicht met een nieuw mesje en met een Gillette dames scheermesje ook mijn hoofd. Daarna vul ik nog een keer de spoelballon en neem deze samen met het dames scheermesje mee onder de douche. Ik scheer mijn hoofd ook onder de douche en ook mijn buik, oksel, billen. Nadat mijn billen glad zijn spoel ik mezelf voor de laatste keer, gelukkig is het schoon en ik ga nu lekker mijn kruisje bijwerken, keurig glad met een klein streepje haar nog. Ik voel met lekker loom en douche heet. Ik ben helemaal glad en schoon als ik onder de douche vandaan kom.

In de slaapkamer wacht mijn kleding geduldig. Ik trek slip, BH en jarretels aan, voordat ik mijn kousen aandoe bescherm ik mijn kousen door eerst zwarte instapsokjes om mijn voeten aan te doen, beetje jammer van die mooie kousen als er nog een nagel ´vervelende sporen´ achter laat, een ladder dat wil je niet. Ik kijk in de spiegel en zie de transformatie langzaam gestalte krijgen. Ik trek mijn jurk aan en voel mezelf ´in de mood´ glijden. Nu is het de tijd om mijn protheses in de BH te stoppen, helaas zijn mijn plak strips op dus gewoon in de BH. Ik schiet in lage platte schoenen, ik moet nog auto rijden en met hakken in het gras is niet achter praktisch, minder sexy.. maar wel spannender natuurlijk op hakken.

Mijn kleine tasje met make up en hup de douche weer, gezicht insmeren met lekker crème, wat mascara, mijn oorbelletjes op mijn oren met een clip want ik heb geen gaatjes. Ik zet mijn pruikje op en heb een testertje met dames parfum wat ik een beetje opdoe, het ruikt heel fris en ik voel me vrij en lekker sexy, in de mood voor een spannend buiten avontuurtje. Ik stift mijn lippen en mijn kruisje reageert nogal opstandig, mijn jurkje bolt iets op en ik glimlach. mmm. Heerlijke een spannend avontuur voor me.

Mijn dames tasje voor naar buiten ga ik nu pakken, natuurlijk condooms, glijmiddel, doekjes en natte doekjes, plastic zakje voor de troep. Ik ben er klaar voor, mooie zonnebril mee en ik kan naar buiten, het avontuur tegemoet.

Op de online routeplanner zie ik dat het ongeveer 30 minuten rijden is. Nu komt er een spannend moment, ik moet de deur uit naar mijn auto, ik check goed of er iemand aankomt en het is, zoals heel vaak, doodstil in de straat. Ik stap de deur uit, sluit de voordeur, loop rustig naar mijn auto en stap in. De eerste horde is genomen, ik rij de straat uit en heb niemand gezien. Ik weet hoe ik de stad uit moet rijden en ben benieuwd hoe het gaat zijn, of er veel mannen zijn.

Zonder dat ik het door heb sta ik voor het stoplicht nog naast een bus, die moet recht door en ik ga naar links. Ik kijk opzij en ik zie dat de dame naast me naar me kijkt, ze ziet natuurlijk dat ik gedressed in de auto zit, hier had ik niet bij stilgestaan! Ze kijkt me glimlachend aan en dan is het groen, we rijden weer. Ik word ingehaald en een andere auto en van de bijrijder stoel kijkt een jonge vrouw me aan, ze glimlacht ook en ik zie haar mond bewegen en iets zeggen in de auto naar de bestuurder. Ik concentreer me op mijn rit, op dat wat komen gaat. Het is gelukkig verder rustig op de snelweg en ik ben al snel bij de afslag. Het is best spannend en ik nader de plas. De afslag op de N-weg brengt je op een lange weg door het weiland naar de plas toe. Ik zie geen auto´s staan en rij rechtdoor.
Je kunt om de hele plas met de auto rijden en ik zie ook bij de volgende hoek geen auto´s. Nogmaals sla ik een hoek om en daar in de verte staat een kleine auto, er is toch iemand. Ik parkeer mijn auto, ik check nog een keer mijn make up en stap de auto uit. Ik voel me vrij, nieuwsgierig en ook wat gespannen. De plas is best groot en het is voorjaar, alles is groen en de zon is al lekker warm. Ik zie niemand, er staat een vuilnisbak. Ik wandel een stuk verder en daar zit een man, hij heeft blond kort haar, jeans gympen en een vlotte jas aan, Hij kijkt naar mij en ik naar hem. Ik loop langs hem en sta stil aan de waterkant. Hij loopt langs me maar zegt niks. Ik besluit iets stouts te doen, ik trek mijn slip uit en loop weer langs hem met mijn jurkje iets opgetrokken waardoor je mijn blote billen ziet…

Volgens mij krijg je het koud zo schat, ik zie je billen. Hij heeft zijn lul dan al uit zijn broek. Hmm is mijn antwoord hier ik krijg ik het wel warm van; ga door mijn knieën en kijk hem vragend aan; hij biedt zijn steeds stijver wordende lid aan. Ik neem de eikel en zet hem tegen mijn mond. Ik kus zijn eikel en streel met mijn vingertoppen langs zijn schacht. Ik voel zijn grote ballen en op dat moment open ik mijn mond en sluit mijn lippen rond zijn eikel.

Langzaam dringt zijn dikke pik mijn mond in. Ik heb zijn pik bij het einde van zijn schacht beet en heb zo controle over zijn lul. Ik wil hem diep en lekker pijpen. Ik lik nu vanaf zijn ballen zijn pik en werk met mijn tong rustig als kussend en likkend een weg naar zijn kloppend eikel. Ik neem hem weer in mijn mond en doe erg mijn best om hem te laten genieten. Ik pijp en geniet van zijn harde pik in mijn mond. Om hem ook bij mijn klit en gaatje ga ik staan en geef hem toegang tot mijn kruisje. Mijn ‘klitje’ is lekker klein en mijn gaatje is gewillig glad. ik voel hoe hij eerst speelt met mijn klit en daarna toch interesse heeft in mijn gaatje. ‘Mag ik je likken?’ vraagt hij zacht… Ik hou op met pijpen en dan gebeurd er iets heel intiems. terwijl we tegenover elkaar staan pakt hij me voorzichtig met beide handen bij mijn gezicht en kust me teder op mijn mond. Ik ben best verrast en er raak opgewonden en voel de overgave. De handeling daarna maakt dat ik in ‘was’ verander… Hij pakt me bij mijn heupen, dat is mijn ‘turn on spot’ dat kan hij niet weten maar vanaf dat moment is de overgave compleet.. Ik voel hoe hij van onder mijn  billen begint te zoenen. Ik sta wijdbeens en trek mijn billen uiteen om hem goed de ruimte te geven. Terwijl hij zoent en mijn gaatje begint te likken speel ik met mijn gaatje, ik druk hem lekker naar buiten en trek hem weer naar binnen. Ik voel hoe zijn tong probeert diep in me te drukken. Ik zucht en zucht en kreun…

Hij gaat staan en ik staat achter me… Ik voel hoe hij nogmaals mijn heupen pakt… Hij staat me droog te neuken en ik voel dat het nu moet gebeuren, hij wil het, ik wil het…. Ik geef hem een condoom. Zijn lid is heerlijk hard en ik vet mijn gaatje in. Beide zijn we in voorbereiding om elkaar te verwennen. Ik smeer nog een drup glijmiddel om de condoom heen. Hij kijkt me aan en pakt weer mijn gezicht. Nu met een hand en wat steviger. Ik vind het fijn, hij knijpt wat harder in mijn gezicht en begint met te kussen op mijn mond en we tongen. Daarna bied ik mezelf aan, mijn billen mijn gaatje en ik wil het staand doen.

Dat moment is overweldigend, de zon op je gezicht, op dinsdagochtend als vrouw verkleed, met een ingevet gaatje wachtend, vol overgave.. Voel ik zijn pik tegen mijn gaatje. Hij drukt steeds harder en ik voel hoe hij naar binnen komt, eerst die druk, dan de grote van zijn lid en dan voel ik zijn genot, hij is binnen. Ik ben van hem, hij mag me vullen, het is intiem en het is fijn. Hij neukt me zoals een man dat bij een vrouw doet, ik weet hoe dat voelt, maar nu ook als ontvangende partij. Het is heerlijk en mijn klit beweegt mee op het ritme van zijn penetratie. Ik voel de zon op mijn gezicht, voel zijn pik in me lijf en het bewegen van mijn eigen klit. We zijn even één. Al snel gaat het tempo omhoog, zijn grip rond mijn heupen verstevigd. Ik kreun en hij stoot harder, ik geniet en dan kom zijn explosie… heerlijk om te horen hoe hij geniet bij het komen. Hier heb ik het voor gedaan, als die moeite, al dat verlangen tot overgave. Hij stoot nog een keer na en trekt zich dan terug. Ik pak vochtig doekjes en stroop de condoom van zijn pik af. Met een ander doekje maken we samen zijn pik schoon. Hij kleedt zich weer aan en ik stop alles in een plastic zakje. Ik trek mijn jurkje weer naar beneden, hij knikt en gaat richting zijn auto. terwijl ik naar mijn auto loop gooi ik het plastic zakje weg in de vuilnisbak.

De autorit terug gaat voorspoedig, ik gloei nog een beetje na, zelf ben ik niet gekomen, maar dat wil ik ook niet. Ik heb genoten van het avontuur, van de scene naast de bus, hi hi hi Thuisgekomen stap ik uit de auto, ga naar binnen, er is niemand op straat die me gezien heeft. Al met al heb ik misschien wel een uur getut, met dertig minuten rijden. sexen, dertig minuten rijden en nu alles opruimen. Best een hoop moeite voor zo’n kort moment van plezier, maar het was de moeite waard.

Stoute zoen van Mathilde

P.s: nadat ik dit verhaal eindelijk aan het papier had toevertrouwd bleek het me weer niet onberoerd te hebben gelaten, er zaten witte vlekjes in mijn dames slip, wie weet ook wel in jouw slip na het lezen van dit verhaal, ben benieuwd, hoor het graag van je.  

2578 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.