Ontmoeting in de cocktailbar

Ik was volledig opgetut… vinger- en teennageltjes netjes glanzend rood gelakt, oogschaduw op en mooie clip-oorbelletjes aan, lippen mooi vol gestift, een lief zilveren ringetje, dun armbandje, een zwarte choker-halsband met glanzende steentjes. Ik had een setje aangetrokken dat me heerlijk zat: een zwarte, lederen korset met fijne uitlopers vanonder en kanten afwerking op de mouwtjes. Toen ik de rijgveter bij het décolleté stevig aantrok duwden de vullingen mijn tietjes mooi omhoog, zodat ze mooi opgevuld naar voren wezen. Ik had een bijpassend kanten jarretellegordeltje aangetrokken, met fijne kousen eronder. Mijn slipje was van voren nog enigszins zedig, met veel kant en een hartvormig, zilveren steentje vanboven, maar vanachter mooi opengewerkt, met een paar lijntjes stof die mijn billetjes heerlijk lieten uitkomen, en een guitig strikje vanboven. Het was allemaal lekker doorzichtig, en wie eraan wou, hoefde alleen zijn handen alleen maar onder mijn donkerrode jurkje te laten glijden. Dat jurkje was trouwens akelig kort zodat de zwarte jarretelles duidelijk zichtbaar kwamen piepen, en met een open hals en korte opgepofte mouwtjes waardoor mijn korsetbandjes schaamteloos zichtbaar waren op mijn schouders. Ik had open leren laarsjes uitgekozen met hoge plateauzolen, waardoor mijn kontje lekker omhoog geduwd werd en er heerlijk uitzag in mijn strakke jurkje. Om het allemaal lekker af te werken had ik mijn blonde korte bobline-pruikje opgezet.

Ik stapte in de wagen en reed naar het stadscentrum. Mijn hart bonsde in mijn keel, ik rilde van spanning en geilheid. Vanavond zou ik echt gaan doen waar ik zo lang had naar uitgekeken. Ik wist niet wat er komen zou, welke mannen er zouden opdagen, maar ik nam me voor niet tegen eender wie ja te zeggen.

Ik parkeerde in een garage vlakbij de kathedraal. Het was nog geen elf uur, het was nog warm en de stad liep nog vol met mensen op zoek naar plezier. Ik bleef nog even zitten en keek in de spiegel. Dit was het moment om me te tonen. Om vol zelfvertrouwen op mijn hakjes te paraderen, voor iedereen zichtbaar, voor iedereen beoordeelbaar. Ik raapte al mijn moed bijeen, pakte mijn handtas op de passagiersstoel en stapte uit. Je kan het Hanne!

Ik wandelde door de kleine straatjes verder richting uitgaansbuurt. Mijn clit was hard en warm, maar godzijdank toch goed verstopt en niet echt zichtbaar door mijn jurkje. In mijn spleetje zat een zilveren buttplug met een roze hartje. Niet groot maar toch heerlijk. Ik voelde me chique en echt wel sexy, een tikje hoerig zelfs. De vrouwen die ik kruiste leken niets door te hebben. De mannen keken naar mijn voor- en achterkant, ik voelde het en glimlachte met maar een klein beetje schroom en onzichtbare achterdocht.

Ik koos een stijlvolle, gedempte cocktailbar uit waar ik wel vaker was geweest, kwestie van wat verder opgewarmd te geraken. Bij binnenkomst draaiden enkele mannen hun hoofd duidelijk naar mij en lieten hun blikken onbeschaamd glijden van mijn laarsjes naar mijn speelse blonde haren en omgekeerd. Het voelde heerlijk om hun aandacht te krijgen, over hun gedachten was er weinig twijfel mogelijk. Ik schudde nonchalant mijn hoofd om mijn haar in de plooi te brengen en merkte aan het lichtjes verstommende gepraat dat ik indruk had gemaakt. Ik zette me op een barkruk met mijn benen over elkaar en mijn ene laarsje losjes over het andere. Ik bestelde een Singapore Sling, keek rustig rond en speelde gespeeld verveeld met mijn glas, hopend dat ik niet te lang hoefde te wachten tot er iemand met me wou praten.

En lang duurde het inderdaad niet… toen ik even opkeek zag ik via de spiegel naast de barman een jong koppeltje de bar binnenkomen. De jongen zag er fris, groot en slank uit, mooi geknipt en stijlvol, casual gekleed. Het meisje was iets kleiner, met een strakke jeans, een witte blouse en voor zover ik door het gedempte licht kon zien, lange bruine haren. Mijn hart ging zo mogelijk nog harder bonzen… zonder me om te draaien zag ik hen door de spiegel de vrije krukken naast me naderen, maar spannender nog… ik herkende het meisje… het was Lobke, een knappe, jonge collega die ook in de stad woonde. Als dat haar nieuwe vriendje was, had ze haar eigen troeven lekker uitgespeeld: het was een heerlijk stelletje! Nog voor ze zaten had de jongen een Negroni voor zichzelf besteld en een Bloody Mary voor haar. Toen ze hun drankjes hadden babbelden ze onder elkaar, terwijl ze duidelijk voor me verstaanbaar waren. Lobke en Tim waren duidelijk nog niet zo lang samen.

Tims drankje was snel leeg en terwijl Lobke nog aan het hare nipte, wees hij naar mijn Sling… “Sorry juffrouw, welke cocktail bent u aan het drinken?” Ik antwoordde en voegde eraan toe dat ze ‘m hier erg lekker maakten. Tim vroeg of dat wou zeggen dat ik hier vaker kwam. “Ja, toch een keertje per maand” vertelde ik. “Ik hou wel van de gedempte verlichting en de loungy muziek hier.” Ondertussen had Lobke zich ook naar mij gedraaid. Ze leek niets door te hebben. “Mooi jurkje hoor... kijk Tim, zoiets zou ik ook wel willen… hoe heet u trouwens?” “Ik ben Hanne, heel aangenaam jullie te leren kennen” antwoordde ik, waarna Tim en Lobke hun eigen namen noemden … onnodig voor mij maar dat wisten ze niet.

Tim en Lobke woonden hier in de buurt, maar het was toch de eerste keer dat ze hier kwamen. Tims cocktail was snel weer op, Lobke en ikzelf waren iets trager, maar ik voelde mezelf wel al iets losser worden. De plankenkoorts die ik een uur geleden nog had was helemaal weg. Ik merkte dat ik steeds vrouwelijker bewegingen maakte, mijn handen elegant rond mijn glas, mijn hoofd rechtop zodat mijn choker mooi uitkwam en mijn tieten mooi vooruit. Tim leek er steeds vaker naar te kijken en Lobke protesteerde niet. “Willen jullie nog iets drinken, dames?” vroeg Tim. Lobke bleef bij Bloody Mary en ik switchte naar iets zoeter. Het gesprek werd steeds losser en gezelliger. Enkele minuutjes later zette de barman mijn Bellini voor me en reikte Lobke ook haar Bloody Mary aan. Maar net op dat moment liep zijn collega achter hem door en tikte hem aan. Het tomatensap spatte uit het glas en liet een grote drup op Lobke’s hagelwitte knoopjesbloesje achter, precies bij haar rechterborst. “Oh nee,” zei ze en ze liep vlug met haar handtas naar het damestoilet. Instinctief liep ik achter haar aan. Toen ik bij de wastafels kwam stond ze al te deppen met een doekje. “Ik zal even helpen,” zei ik en ik voelde mijn hand naar haar tietjes gaan… ze liet het allemaal vlotjes toe, maar de vlek ging niet weg. Een paar extra knoopjes gingen open en terwijl we samen de vlek bestreden merkte ik dat ze een mooi, wit balconetbehaatje aan had dat haar tietjes voor drie vierden onbedekt liet. Haar roze tepeltjes stonden stijf naar voren.

“Bij jou was het niet zo erg geweest, met dat donkerrood,” lachte ze. “Maar ik denk dat ik toch naar huis ga om iets anders aan te trekken…” Ze knoopte haar blouse weer dicht, liep de bar weer in en wenkte Tim. Die klemde 50 euro onder zijn half lege glas, nam zijn trui en kwam naar Lobke bij de uitgang. “Kom je niet mee naar mijn appartement Hanne? Dan kan ik kleren wisselen en drinken we daar gezellig verder…” Hoe kon ik een uitnodiging van zo’n leuk koppeltje weigeren?” Lobke was me al vaak opgevallen op het werk en Tim was om op te eten! Tim liep voorop en Lobke en ikzelf samen er achteraan. “Het is echt alsof ik jou al veel langer ken,” zei ze, en ze had zonder het te weten gelijk.  

Tim knipte een salonlampje aan en bood me een plaatsje in hun sofa aan. “Een glaasje wijn? Ik heb een goeie rode open staan.” Lobke was ondertussen terug uit de slaapkamer, de bevlekte blouse geruild voor een al even wit, maar nu wel heel doorzichtig topje. Ze had mooie tieten en ze wist het. Niet heel groot maar prachtig gevormd, met mooie tepels die lekker naar voren wezen. Haar kanten open beha maakte het geheel nog veel lekkerder.

Glas na glas gleed naar binnen bij ons alle drie en de sfeer werd nu echt los. Tim was naast Lobke gaan zitten en legde zijn hand regelmatig op haar knie en zelfs op de binnenkant van haar dij. Van al die wijn moest ik even naar het toilet, maar iets vroeger dan Tim en Lobke hadden verwacht kwam ik de kamer opnieuw in. Tim en Lobke waren onderuit gezakt. Hij had haar stevig vast en tongde haar hevig. Zijn hand had haar doorzichtige bloesje van haar linkerschouder geheven, waardoor haar borst heerlijk de lucht in stak, haar tepel nog altijd hard en stijf. Zonder twijfel zette ik me langs Tim en streelde zijn borstkas. Voor zover Lobke dat kon zien, was ze het ermee eens dat een ander aan haar vriendje zat. Opeens keek ze op en keek ze me met een stoute glimlach recht in de ogen aan… “zouden we dit spelletje niet elders verderzetten Hanne? Je bent er toch op gekleed heb ik gezien!” Ik stond op en stapte richting slaapkamer. Lobke trok Tim mee en glipte voor me naar binnen. Eén nachtlampje stond op halfduister. Op het bed lagen lichtgrijze satijnen lakens. Tims hand zat al langs achter in Lobke’s jeans en haar broeksknoop was al los. Voor ik het wist lag ze op haar rug op het satijn. Nu kwam het handig uit dat Tims schoenen al uit waren. Hij zat op haar, trok zijn trui uit en knoopte zijn hemd open. Oh wat maakte dit tafereel me geil. Ik voelde hoe mijn eigen vrouwelijkheid steeds meer bezit van me nam. Ik wist wat er ging gebeuren en zou me er volledig aan overgeven. “Trek je schoenen uit Hanne,” lachte Lobke en ze trok me naar zich toe. “We gaan Tim met z’n tweetjes verwennen!” Ze zei het op zo’n geile manier dat mijn spleetje er warm en vochtig van werd. Ik ritste mijn naaldhaklaarsjes open. De aanblik van Tims glimmend geschoren, gespierde borstkas deed me alleen nog meer verlangen…

Het enige wat me hier en nu een tikje angstig maakte was de onzekerheid hoe ze op mijn extraatje zouden reageren… maar op een vreemde manier had ik er ook vertrouwen in. Ik stond naast het bed en liet mijn kleedje naar beneden vallen. Lobke en Tim keken geil naar het schouwspel. Ik had me omgedraaid zodat ze mijn open slipje met het strikje langs achter konden zien. “Hanne wat ben je lekker!” kirde Lobke. Het was een zalig gevoel me zo bevestigd te weten in mijn vrouwelijkheid. “Ik wil je zien neuken met Tim!” Zonder veel twijfel trok ik mijn zwarte kanten slipje uit, mijn billetjes in volle glorie naar hen gekeerd. Ik voelde Lobkes hand erop glijden: “kom op bed geile meid!” Ik keerde me om, in het halfduister en sprong snel naast Tim en Lobke. Pas toen ik op mijn rug lag wist ik zeker dat ze mijn extraatje zagen. “Hanne, zo’n leuke verrassing…” fluisterde Lobke, en ze keerde zich naar Tim. “Dit is precies wat jij wou Tim, echt jouw geluksdag!” Die warme ontvangst deed alle overgebleven twijfels en remmingen bij mij wegvallen. Tim had zijn boxer al uit en toonde zijn grote, keiharde pik. 17cm lang en een achttal in omtrek schatte ik. Een stuk meer dan mezelf, maar dat deerde niet… ik was vanavond een geil jong meisje. Tim was naast het bed gaan staan en Lobke vergezelde me om te gaan doen wat ik nog nooit had gedaan: een echte mannenpik pijpen. Gracieus liet Lobke me de grote staaf van haar vriendje vastnemen. Ik opende mijn mondje, sloot mijn ogen en liet hem er langzaam in glijden. Terwijl mijn lippen over zijn eikel gleden en mijn tong met hem kennismaakte proefde ik een lichte smaak die van voorvocht moest zijn. Lobke fluisterde stout in mijn oor dat ik zijn harde pik moest afzuigen als een echte slet. Tim kreunde alleen maar. Ik zoog en zoog, schoof zijn pik dieper mijn keel in en voelde mijn kontje bloot de lucht in steken. Lobke kwam achter me zitten en merkte het roze hartje van de buttplug op. “Oh wat ben jij een geile slet Hanne,” zei ze nu streng. In een flits zag ik dat ze haar witte kanten string had uitgetrokken. Die lag nu op het kussen, met net zo’n mooi vrouwelijk strikje als het mijne!

Ik pijpte en pijpte en Lobke liet het allemaal gebeuren. Ik gaf me volledig over aan Tims keiharde staaf, liet alle geilheid stromen en hoorde hoe Lobke een lade van het nachtkastje opende. Opeens voelde ik een koud, vochtig smeersel tegen mijn spleetje… Ja. Dit wou ik. Ik smachtte ernaar. Ik wou helemaal genomen worden, mijn vrouwelijkheid ten volle beleven, mij als een krols teefje laten doorneuken. Zonder weerstand. Ze mochten me helemaal voor zich hebben.

Ik bleef gulzig pijpen… wat was die Tim lekker zeg… en zo’n heerlijk gespierd lijf! Toch hapte ik even naar adem… ik voelde hoe Lobke met een grote, dikke voorbinddildo bij me naar binnen gleed. Ik had nu één pik in mijn pijpmondje en een andere in mijn spleetje en het voelde zalig. Dit meisje was gemaakt om pikken te plezieren. Mijn korset omklemde mijn lijf, mijn tieten, mijn buik. Mijn jarretelgordeltje hield mijn kousen maar net op. Mijn choker gaf me het gevoel dat ik bij mijn nek werd genomen. Ik voelde vrouwelijkheid, ik voelde onderdanigheid, ik voelde geile overgave. Lobke schoof heel diep in mijn liefdesgrotje en Tim voelde zijn pik steeds dieper. Ik voelde me helemaal vrouw, een vrouw die genadeloos geneukt werd in twee gaatjes tegelijk. Lobke had ondertussen mijn tieten gevonden en kneedde ze zalig. Mijn tepels waren helemaal hard en opgezwollen. Tims ballen stonden op knappen, dat voelde ik toen ik eraan likte. Lobke neukte en neukte. Die dildo gleed erin en eruit. Ik hijgde als een loops teefje. Ik wás hun loopse teefje en ik gilde met een geil, hoog stemmetje bij elke stoot.

Plots trok Lobke zich terug. Tim tilde me op met zijn gespierde armen legde me liefdevol op mijn rug. Ik wist wat ik moest doen. Mijn hoerige lingerie dwong me ertoe. Beentjes open en kontje omhoog. Tim duwde ze nog verder uit elkaar. Hij had nu een perfect zicht op mijn grotje en zijn penis stond klaar om me fors te gaan nemen. Lobke had de voorbinddildo uitgetrokken en kwam op haar knieën met haar spleetje boven mijn mond zitten. Tim plaatste zijn neukstaaf, die ik kletsnat gepijpt had, tegen mijn liefdessterretje. Lobke liet zich zakken. Haar druipende, gladde, blinkende jongemeisjeskutje hing boven me, net op lik afstand. "Duw je rambo in haar slettenspleetje schat! Ik wil dat je haar hoerenkut helemaal oprekt en uitwoont tot ze haar benen niet meer dicht krijgt!" beval ze haar vriendje. Tim stootte zijn grote, lange genotspaal diep naar binnen. “Hanne je bent zaaaaalig!” gilde Lobke terwijl ik gulzig haar lipjes en knopje met mijn tong afdweilde. Eindelijk knoopte ze haar balconetje los... Haar keiharde, opgezwollen, roze tepels priemden fier de lucht in en dansten op en neer, elke keer dat ze haar poesje over mijn gulzige mondje heen wreef. Tim neukte me ondertussen hevig door. Mijn spleetje werd grondig bewerkt. Het was helemaal voor hem. Lobke masseerde haar eigen volle, romige jongemeisjesborstjes. Opeens begon ze te schokken… “Hanne, ik kom klaar, bef mijn spleetje!!" gilde ze uit. Ik had ondertussen ook twee vingers in haar lieve, strakke, rozige kontgaatje gestopt en sopte die er zo ver ik kon in. Haar warme sapje stroomde mijn mondje in en ik bleef likken. Haar watertje droop langs mijn wangen en kin en nog bleef ik likken. Haar onderlichaam sidderde van puur genot. Het hele zicht maakte Tim zo geil dat zijn pik begon samen te trekken. Ik probeerde hem met mijn sluitspier te helpen en dat bracht hem nog meer in extase. “Oh Tim, geile beer, maak me zwanger!” gilde ik, en ik voelde dikke stralen warm zaad mijn spleetje in spuiten. Ik deed waarvoor ik vrouw was: sperma melken uit een grote, dikke, kloppende pik. Tim trok hem eruit en had blijkbaar nog wat over. Hij trok tweemaal aan zijn pik en spoot de rest over mijn lingerie en in mijn gezicht. Lobke was er snel bij komen liggen en likte het eraf. We deelden Tims zaad op onze tongen en keken diep in elkaars ogen. Oh wat was het veel… deze jongen was een spermamachine, zoveel was duidelijk. Lobke en ik lagen op elkaar, haar gezwollen tepeltjes tegen die van mij. Tim deed er nog een extra straaltje bovenop. Lobke nam hem nog eens zijn mond en zoog zo het laatste drupje witte slijm eraf. Ze gaf het aan mij. Ik slikte het met veel smaak in en vroeg of ik alsjeblief nog eens mocht langskomen. "Als je braaf bent", gromde Tim.

3022 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.